Tratamentul asistentei

dreamstimefree_949707Ceasul era trecut de ora 22. Mă uitam la televizor în rezerva mea de la spital. Ştiam că trebuie să vină asistenta mea… Era în tură toată noaptea. Ştiam că va veni, dar eram nerăbdător.

O aşteptam să vină… butonam de zor telecomanda. Uşa s-a deschis, a intrat asistenta mea preferată, îmbrăcată în costumaţia ei de culoare albastră.

– Credeam că m-ai uitat, i-am spus eu. …

– Iubitule, am întârziat puţin, dar am rezolvat toate problemele…

Eram întins pe pat, numai cu lenjeria intimă. S-a aşezat lângă mine, mi-a pus o mână pe obraz şi m-a sărutat. Un deget se plimba încet pe obraz, a alunecat încet pe gât… se juca pe pieptul meu.

Îşi mişca degetul încet… făcea cercuri, apoi a început cu toate degetele. Mă gâdila un pic, dar în acelaşi timp mă incita.

Penisul s-a trezit la viaţă, partea din faţă a devenit vizibil de mare. Mâna ei jucăuşă a ajuns în zona intimă… m-a apucat… strângea uşor, penisul meu era erect. Chiloţii au devenit neîncăpători.

Se uita la mine şi zâmbea uşor pervers. A băgat mâna în chiloţii mei şi mi-a scos penisul afară. Îşi muşca uşor buzele… hhmmm… l-a luat în mână, ofta şi îi rula “pielea”.

Eu am început să-i caut sânii pe sub haine … nu purta sutien. Era o plăcere să mă joc cu sânii eiplini. Asistenta a trecut peste sărutări… s-a dus direct la penis stând cu spatele spre mine.

S-a apropiat de penis, l-a lins puţin la vârf, apoi mai jos… îşi freca obrazul de el. Îl decalota, ofta şi suspina. Fără să mai aştepte l-a cuprins între buze, limba făcea cercuri la vârf.

Eram înnebunit. Am scos mâna de la sâni, am băgat-o în pantalonii ei… nu avea lenjerie intimă… mi-am făcut loc printre pulpele ei… am găsit-o… am introdus un deget un interior… îl mişcam încet.

Asistenta… hhmmm… s-a aplecat și mai mult… a înghițit jumătate, se mişca încet… se ridica apoi cobora… la fiecare coborâre înghițea mai mult. Am închis ochii, m-am lăsat pe “mâna” ei.

Mişcările ei deveneau mai ample… plăcerea m-a învăluit… se mişca și mai  repede. S-a oprit puţin… l-a scos afară, cu limba făcea cercuri la vârf… s-a dat jos din pat… credeam că pleacă şi mă lăsa aşa.

Şi-a dat jos pantalonii, s-a urcat peste mine cu faţa către mine. Şi-a potrivit penisul şi s-a lăsat să alunece în el. Am ajutat-o să-şi dea jos şi bluza. Era goală, înfiptă în penis… sânii mari dansau în faţa mea.

Am pus mâna pe ei, încercam să-i cuprind cu palmele… erau prea mari pentru palmele mele. Trăgeam de ei… asistenta mă călărea frenetic. S-a aplecat spre mine. Buzele-mi şi limba se jucau cu sfârcurile.

Îi voiam cu totul. Pe rând, luam câte un sân în gură… voiam să intre cât mai mult. Limba îi “biciuia” sfârcul. Avea ochii închişi… aaahhh… suspinele ei mă excitau.

S-a ridicat, s-a întors cu spatele la mine şi s-a aşezat din nou… s-a înfipt. Era aplecată uşor cu spatele către înainte… i-am strâns fesele între palme, trăgeam de ele. Prin distanţa dintre noi se putea vedea penisul cum intră şi iese din vagin.

Poziţia era una nouă pentru mine… nu a durat mult şi s-a lăsat pe spate de tot peste mine. Abia aşteptam să mă joc cu sânii ei. I-am abordat imediat.

Asistenta şi-a lăsat capul într-o parte… cu buzele şi limba se juca cu urechea mea. Senzaţii noi m-au învăluit. Stătea peste mine. Poziţia nu o ajuta să se mişte… am trecut eu la treabă.

Am luat mâna de pe sâni… am prins-o de fese… mă mişcam alert. Mişcările mele aproape o făceau să ţipe de plăcere. Limba a intrat în ureche, fiori pe şina spinării m-au cuprins.

Eram aproape… a simţit şi ea asta. S-a ridicat, s-a dus direct la penis. Stătea cu spatele la mine. L-a luat imediat “în primire”. Se putea auzi plăcerea asistentei… hhmm… zgomotele ei îmi făceau plăcere.

Acum se mişca mai repede… mă jucam cu sânul ei… cu cealaltă mână îi dirijam mişcările capului. Mai repede… mai repede… şi… m-am încordat… sămânţa a ieşit… am rămas nemişcat cu gura căscată.

A fost un orgasm de vis… asistenta “făcea curăţenie”… m-a şters apoi cu un şerveţel umed. S-a îmbrăcat rapid… trebuia să plece. Eu nu am uitat de mica atenţie pentru “tratament”.

Am rămas întins… asistenta a plecat… îmi căutam energia “pierdută”.

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

2 comentarii la „Tratamentul asistentei”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.