O seară… ratată

woman-1150084_960_720Eram împreună de trei săptămâni. Îmi plăcea de ea… creolă… o minionă subţirică, cu părul scurt. Îi plăcea să se îmbrace provocator. Sânii ei mici îi punea în valoare.

Am ieşit de câteva ori la restaurant, dar bugetul nu-mi permitea să mergem des. Am invitat-o la mine acasă, să petrecem noaptea împreună… şi… poate… o apropiere intimă între noi, să facem dragoste. …

Se ameţise de la cutia de bere pe care o consumase. Eram pe balcon, ea fuma o ţigară. O ţineam în braţe, aşezaţi pe pragul uşii de la balcon. Deşi sunt nefumător, am continuat să o sărut cu pasiune.

 

Scânteia s-a aprins între noi… la fel şi penisul, se mărise… nu mai încăpea în chiloţi.

Mă durea puţin, am băgat mâna în chiloţi prin pantaloni, am apucat penisul şi l-am tras afară. Vârful era ieşit din pantaloni… l-am acoperit cu tricoul. Mihaela a văzut întâmplarea şi s-a amuzat de situaţie. Un sărut scurt pe buze mi-a oferit, ţinându-mă de gât.

După ce a terminat ţigara am intrat în dormitor. Micuţă şi subţirică, mi-a fost uşor să o iau în braţe… picioarele ei m-au încolăcit. Mă ţinea de gât, buzele ei apăsau peste ale mele. Ne-am încălzit… se putea observa că mă doreşte.

Am aşezat-o pe pat… patul era deja aranjat pentru noapte… am stins lumina şi am aprins o lampă de veghe. Ea era întinsă în pat, cu capul pe pernă. Am ajuns iute lângă ea… am reluat unde rămăsesem… săruturile erau din ce în ce mai fierbinţi.

O mână mi-am pus-o peste sânii ei mici, i-am masat uşor… i-am desfăcut câţiva nasturi de la cămaşă, mâna a intrat sub ea, sutienul stătea în calea mea… am tras uşor de el, i-am găsit sânul drept… mă jucam cu sfârcul.

Trebuia să îndepărtez cămaşa, nasturii i-am desfăcut rapid. Am ajutat-o să se dezbrace de ea… mi-am dat tricoul jos… ea stătea întinsă pe pat, cu capul într-o parte, privindu-mă discret. Mâinile se plimbau libere pe trupul ei… pe alocuri i-am oferit un sărut.

Sutienul a urmat… i-am prins sânii cu palmele, buzele i-au căutat sfârcurile… aaaa… gemea în surdină, trupul se încovoia… săruturile au alunecat mai jos către buric… aaahhh… am ajuns la pantalonii ei mulaţi.

Într-o clipă a rămas în chiloţei. Şi-a acoperit goliciunea cu cearceaful. Pantalonii mei nu îmi erau de folos. M-am dezbrăcat rapid… la fel şi lenjeria intimă. Stătea cu spatele la mine. M-am apropiat de ea, am cuprins-o cu braţele… s-a întors către mine. Buzele mele le-au căutat pe ale ei.

Îi mângâiam sânii, mâna a ajuns mai jos… între picioarele ei… aveam mâna în dreptul feminităţii ei, pulpele s-au strâns puţin, prinzându-mi mâna. Am apucat de marginea chiloţeilor… trăgeam de ei… m-a ajutat puţin ridicându-şi corpul pentru a facilita scoaterea lor.

Mi-am făcut loc între picioarele ei… eram deasupra… ea nu a făcut nimic până la acest moment, stătea pe spate cu mâinile pe lângă corp, îmi accepta mângâierile şi sărutările.

Am lăsat buzele, am sărutat-o pe gât… palmele erau pe sânii ei… îi strângeam uşor, am ajuns la ei… vârful limbii îi gâdila sfârcurile… i-am luat între buze, trăgeam uşor de ei… aaahhh… picioarele ei s-au deschis mai mult.

Mă îndepărtam de ea… sânii îi masam uşor… buzele îi sărutau fiecare părticică… aaahhh… îşi mişca trupul, se încorda. Am ajuns la păsărica ei… era curată, avea un smoc mic de păr, tuns finuţ deasupra clitorisului.

Picioarele ei erau larg desfăcute… apropierea buzelor mele au făcut-o să suspine, i-am desfăcut labiile cu limba… aaahhh… palmele erau pe sânii ei, trăgeam uşor de ei… aaahhh… am pătruns cu limba în interior… aaahhh… îşi mişca capul dintr-o parte în alta.

Am ieşit… am ajuns la clitoris, l-am lins puţin… aaahhh… mi-am cuprins penisul cu o mână, l-am masat uşor, am urcat către ea sărutând-o pe trup. Mi-am făcut loc între picioarele ei, penisul a intrat… aaahhh… am sărutat-o pe gât.

Mă sprijineam în braţe, nu voiam să-mi las greutatea pe corpul ei fragil. O vedeam cum se zbate… aaahhh… penisul era până la capăt… aaahhh… am început să mă mişc, un dute-vino lent. Mihaela era întinsă pe spate, ofta şi suspina… nu mi-a spus ceva.

Îmi amorţiseră braţele stând  așa deasupra ei. M-am ridicat… i-am luat un picior, l-am ridicat pe umărul meu, pentru a facilita intrarea… ritmul a devenit alert… aaahhhh… i-am mângâiat sânii, ofta… aaahhh… apoi; brusc şi-a tras piciorul, a ieşit din penisul meu, s-a răsucit cu spatele la mine…

Pentru moment am crezut că o doare… m-am aşezat lângă ea, i-am şoptit la ureche “s-a întâmplat ceva… te doare?” Răspunsul ei nu a venit.

Am prins-o uşor de umăr și am întors-o către mine. Avea capul într-o parte, nu se uita la mine. Am întrebat-o din nou: “ce s-a întâmplat, scumpa mea… te doare ceva… nu vrei sa continuăm?”. Şi-a întors privirea către mine, am sărutat-o pe buze. Nu a zis nimic.

A pus o mână în părul meu, mă mângâia încet. Săruturile au devenit pasionale… am ajuns deasupra ei, mâinile i-au masat sânii… am reluat procesul de mai devreme… sărutări pe sâni, pe corpul ei, i-am gustat păsărica…

Mi-am potrivit penisul… am intrat, de data aceasta nu i-am mai ridicat piciorul pe umărul meu… o sărutam pe gât… aaahhh… ritmul mişcărilor era alert, când… a ieşit din penisul meu, s-a întors cu spatele la mine… pentru a doua oară, fără să spună ceva.

Întrebările de mai devreme le-am adresat din nou… răspunsul ei nu a venit. I-am oferit un sărut pe frunte de noapte bună, am învelit-o cu cearceaful. Am stins lumina… la somn.

Dimineaţa am vrut să aflu ce s-a întâmplat. Dialogul pe care îl aşteptam s-a transformat în monolog. Nu a scos un cuvânt… avea privirea în jos. Ne-am îmbrăcat, am plecat fiecare la treaba lui.

La telefon nu mi-a mai răspuns. A fost ultima seară când ne-am văzut.

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.