Secretara perversă

women-1303764_960_720De când am văzut-o mi-am dat seama că are ceva special… poate din acest motiv am angajat-o, în completarea cv-ul ei promiţător.

Ţinuta… decolteul ei adânc mi-a ridicat tensiunea, buzele ei cărnoase conturate cu un ruj roşu aprins, zâmbetul ei permanent, privirea care mă cauta mereu… m-au făcut să am fantezii erotice cu ea. …

În fiecare zi, de la angajare, era îmbrăcată provocator… zâmbetul nu-i lipsea, privirea care mă cauta mereu, îmi provoca o uşoară erecţie. Trecuseră trei săptămâni de când era angajată, începusem să mă învăţ cu ideea că am o secretară frumoasă, sexy… gândurile erotice erau aproape frecvent.

Într-una din zile, programul de lucru se terminase de mult. Am rămas numai eu şi secretara în firmă, restul angajaţilor erau de mult plecați. Mă simţeam tensionat după o zi de muncă, mai aveam nevoie de puţin timp să-mi planific toate informaţiile pentru întâlnirea programată a doua zi dimineaţă.

Secretara a intrat zâmbitor, ca de fiecare dată. M-a întrebat dacă mai am nevoie de ceva şi dacă mai am nevoie de prezenţa ei. Eram încordat… m-a văzut şi ea, a venit lângă mine şi mi-a zis:

– Şefu’… păreţi cam încordat… aveţi nevoie de o relaxare…

A pus mâna pe umerii mei, a început să îi maseze, puţin şi la gât… ce bine mă simţeam, eram parcă mai uşurat. Tensiunea acumulată dispăruse… mirosul parfumului ei era plăcut, masajul începuse să mă excite.

Instinctiv mi-am dus mâna la pantaloni, în zona penisului… am tras puţin de penis, pentru a-l aranja. Secretara a văzut acest lucru. A tras puţin de scaun în spate, apoi a venit în faţa mea. S-a plecat către mine, și-a pus mâinile pe tâmplele mele … îmi făcea masaj.

Am deschis ochii… au rămas aţintiţi în decolteul ei. Nu-mi puteam lua ochii de la sânii ei… erau aproape de mine şi nu vroiam să ratez această privelişte. Penisul s-a făcut mare imediat. Prohabul crescuse, mă deranjau chiloţii… nu ştiam cum să reacţionez.

Aveam un pix un mână, pe care nu am apucat să-l aşez pe birou… într-un moment de neatenţie mi-a scăpat pe podea. Secretara s-a aplecat pe vine între picioarele mele sprijinindu-se de genunchiul meu, căutând pixul.

Zâmbetul ei era nelipsit, buzele ei mă incitau… deja mă gândeam… îmi imaginam o scenă de sex oral. Pixul părea de “negăsit”… într-un final l-a luat de jos… nimic nu părea să-i afecteze zâmbetul… încă nu se ridicase, era încă pe vine.

A vrut să se ridice, căutând sprijin pe picioarele mele… penisul era tare, se zbătea în strânsoarea chiloţilor… s-a ridicat zâmbind, palmele ei se aflau pe picioarele mele. Mă uitam fix la ea, când la buzele senzuale, când la sânii ei. Sunt convins că a sesizat asta, precum şi umflătura din pantaloni.

Mă pregăteam să spun ceva, îmi căutam cuvintele în minte… când… palmele ei au pornit să mă mângâie pe picioare, către partea intimă. Mâna mi-a atins prohabul, îmi masa zona penisului… privirile noastre s-au întâlnit… totul se petrecea într-o tăcere deplină.

Era momentul să fac primul pas, am desfăcut fermoarul pantalonilor… am tras puţin de chiloţi şi am eliberat penisul. Secretara l-a prins cu palmele, îl atingea delicat… asemeni unui masaj. S-a aşezat în genunchi, a continuat să mă privească în ochi.

Cu o mână îmi rula prepuţul, s-a apropiat de gland, a scos limba afară… a început de la baza până la vârf… aaahhh… l-a introdus în gură, limba se plimba pe capul roşu de excitare… aaahhh… a lăsat privirea în jos, buzele ei mulate pe glandul meu erau acum un vis devenit realitate.

Penisul a intrat mai mult… de fiecare dată puţin mai mult… aaahhh… ritmul ei era în creştere, am vrut să îi pun o mână pe cap, să-i dirijez mişcările… nu m-a lăsat, mi-a luat mâna şi mi-a aşezat-o pe brațul scaunului. Se mişca din ce în ce mai repede… aaahhh… mmmhhh… eram foarte excitat, simţeam că voi ejacula în scurt timp.

Am închis ochii, respiraţia a devenit mai alertă… aaahhh… mmmhhh… i-am zis “se apropie… vineeee”… aaahhh… mişcările ei au devenit mai rapide… aaahhh… daaaahhh… orgasmul a venit.

Buzele ei ca nişte ventuze au acaparat toată sămânţa mea, ca un aspirator… aaahhh… o priveam cum făcea curăţenie la locul de muncă cu atâta plăcere. Voiam să o gust şi eu, să o penetrez. S-a ridicat în picioare, am prins-o cu braţele şi am vrut să o aşez pe genunchii mei, apoi i-am zis:

– Dezbracă-te, vreau să te gust… să te penetrez…

– Şefu… este prea repede, trebuie să te gândeşti la o mărire substanţială de salariu şi… apoi mai vedem.

S-a ridicat de pe genunchiul meu şi s-a dus către ieşire.

– Şefu este timpul să plec… s-a făcut târziu, ne vedem mâine… o seară plăcută!

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

2 comentarii la „Secretara perversă”

  1. si secretara mea arata tare bine, dar inca nu merita o marire de salariu, a sesizat reactii ale peninsului meu in prejma ei si mi-a dat de inteles ca nu o intereseaza deloc

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.