Un dor de amantă

3268797813_a2c135094b_bPloaia m-a prins pe drum, mă aflam în apropiere de o prietenă pe care o vizitez din când în când pentru un sex oral de calitate. Îmi era dor de buzele ei cărnoase… mulate pe glandul meu… aaahhh… abia aşteptam să văd cum penisul meu dispare în gura ei primitoare… dddaaahhh…

Am ajuns la ea udpână la piele … mă aştepta, ca de fiecare dată, îmbrăcată numai cu desuul, de data asta fără chiloţei şi sutien… M-am dezbrăcat iute, hainele le-am pus  undeva la uscat… a urmat un duş rapid. Am intrat în dormitor… era urcată pe pat, mă aştepta cu picioarele desfăcute. Eram dornic să simt buzele ei… dar nu puteam rata ocazia să o gust, să o penetrez. După câteva mângâieri si sărutări, i-am cerut să se urce pe mine, în poziţia 69.

Vaginul ei era numai pentru mine, am cuprins-o de fese… am tras-o către mine, limba şi-a făcut loc rapid între labile ei… păream flămând după păsărica ei… îi plăcea… aaahhh.

Mi-a luat penisul în primire, cu o mână îl ţinea… mă lingea pe cap… aaahhh… ce bine era. L-a cuprins cu buzele, limba îi dădea târcoale… o mână mă ţinea de penis, iar alta îmi mângâia scrotul proaspăt ras… din când în când scotea penisul afară și îşi lovea obrazul cu el…

L-a cuprins cu buzele din nou… a intrat mai mult, îşi retrăgea capul… apoi mai mult, aproape de capăt… pentru aceste momente sublime o vizitez.

Palmele mele i-a strâns fesele, trăgeam de ele, apăsam din ce în ce mai tare… vroiam ca vaginul ei să-mi strivească buzele… să-i gust seva… limba a intrat adânc… aaahhh… mmmhhh…

Era în plină acţiune, mişcările ei erau intense, printre buzele ei intra penisul meu… aproape tot, voia mai mult, să intre pe gât… dar nu reuşea… limba îi explora interiorul… mmmhhh… cu gura plină, spasmele ei se auzeau în surdină…

S-a ridicat, mi-a zis că vrea să o penetrez. S-a aşezat pe spate… m-am apropiat de vaginul ei, l-am sărutat… m-am aşezat lângă ea. Un picior uşor ridicat mi-a facilitat penetrarea… o trăgeam de sâni… ei îi place să vorbească porcos în timpul sexului.

Îmi spunea mereu “aşa fute-mă… vreau cu pasiune… vreau să-ţi dai drumul în mine”… m-am dus la sâni, i-am cuprins cu buzele sânul stâng… îl strângeam delicat, limba se juca cu sfârcul. O trăgeam de celălalt sân, mâna liberă se plimba în voie pe trupul ei… pe sâni, pe gât, pe abdomen, partea interioară a coapselor.

M-am urcat peste ea, picioarele s-au desfăcut larg… am intrat adânc, pubisul se freca de clitorisul ei… “dddaaaahhh… aşa fute-mă”, cuvintele ei mă excitau… simţeam că orgasmul se apropie… nu voiam să termin în vagin… eu mai voiam “oral”… doar pentru asta am venit.

M-am ridicat în picioare, ea s-a aşezat pe marginea patului în şezut… penisul abia aştepta să fie dezmierdat… l-a prins cu o mână, buzele s-au mulat rapid… îmi plăcea să privesc cum glandul meu dispărea în gura ei… mmmhhh…

Îşi mişca rapid capul… penisul îl simţeam ca un vulcan… mi-am încordat picioarele… priveliştea era minunată… aaahhh… ea este înnebunită după sexul oral, se vedea pasiunea în mişcările ei… aahh… picioarele îmi tremurau… aaahhh… era aproape… aaahhh… nu a durat mult… aaahhh… a scos penisul rapid din gură… sămânţa s-a scurs pe sânii ei… îşi plimba penisul pe sâni.

Eram epuizat… orgasmul a fost puternic… cu siguranţă voi mai reveni.

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.