Plecat în “delegaţie” 1

6116915645_0299fee77d_oNiciodată nu m-am gândit la posibilitatea de a avea o amantă atât de aproape de casă, în acelaşi bloc, trei etaje mai sus.

Mă aflam într-o poziţie delicată, amanta dorea să fie satisfăcută, iar nevasta nu trebuia să afle. Timpul petrecut cu amanta devenise din ce în ce mai scurt. Mă dorea, părea a fi nimfomană. Pe mine nu mă deranja, atâta timp cât totul rămânea între noi. …

Într-o zi mi-a venit ideea să-i spun soţiei că plec în delegaţie pentru o săptămână, la nişte cursuri de formare. Ideea mea părea credibilă, mai ales că au mai existat astfel de delegaţii plătite de către societate.

Mi-am făcut bagajul şi am plecat de acasă în jurul prânzului. Cum nu puteam să merg direct la amantă, m-am plimbat cu bagajul după mine până la 12 noaptea. Cu inima cât un purice şi plin de adrenalină, am reuşit să ajung la Monica în apartament.

După un duş şi o masă caldă, ne-am băgat în pat. Monica abia aştepta momentul acesta. Îşi cumpărase special pentru acest moment o lenjerie intimă deosebită.

Amantei îi place să jucăm diferite roluri în momentele noastre intime, poate acesta este motivul principal care mă atrage la ea. Diversitatea stărilor şi a emoţiilor mă incită foarte mult. Sexul este grozav şi nu aş vrea să renunţ la ea.

În acea seară a jucat rolul unei feline în călduri ce dădea târcoale masculului. Înainte să se schimbe în ţinuta specială, a luat un papion pe care mi l-a legat de scrot.

Mă aflam urcat în mijlocul patului, penisul mi se sculase, îl masam, îl frecam uşor… aşteptam să intre Monica pe uşa dormitorului.

Lumina difuză, melodia erotică în surdină îmi aţâţau simţurile… a intrat pe uşă îmbrăcată cu noua ei achiziţie. Îşi mişca şoldurile lent, provocator… îşi arata “colţii” asemeni unei feline. S-a oprit la marginea patului, s-a întors cu spatele la mine… şi-a depărtat picioarele, s-a aplecat către înainte… ah… a întors capul către mine, mi-a arătat “colţii” şi “ghearele”.

Îşi unduia trupul… fundul se mişca în formă de cerc… ah… alterna mişcările, mai lente sau mai rapide, de la stânga la dreapta şi invers.

Eram întins pe spate, îmi frecam penisul ce ajunsese la cote alarmante de excitare. Spectacolul oferit de Monica m-a lăsat cu gura căscată, la propriu.

S-a întors cu faţa către mine, s-a aplecat să urce pe pat… a pus mâinile delicat, îmi arata “colţii”. Păşea încet “în patru labe” către stânga… către dreapta, îmi dădea târcoale asemeni unei feline.

S-a apropiat mai mult, s-a lăsat mai jos, sânii îmi atingeau penisul, se mişca înainte şi înapoi… penisul avea cale liberă între sânii ei… ah… s-a aplecat, buzele s-au apropiat de abdomen, privirea îmi era fixată… şi-a cuprins sânii cu palmele, i-a strâns în jurul penisului… se mişca în sus şi în jos… ahhh… a încercat să-mi atingă vârful penisului cu limba.

Şi-a eliberat sânii, mi-a apucat penisul cu o mână… papionul l-a dat jos… scâncea din dinţi, s-a aplecat asupra lui, mă privea în ochi, gura s-a deschis puţin câte puţin… vârful penisului a intrat fără să-i atingă buzele… a intrat jumătate, buzele s-au apropiat, s-au mulat pe gland, mă strângea… aaahhh… mă privea atent.

Şi-a ridicat capul încet, penisul a ieşit total… l-a cuprins de la bază cu o mână… buzele şi limba se plimbau pe toată lungimea… a coborât mai jos la testicule… buzele le alintau cu sărutări, gura ei s-a deschis… au intrat pe rând… limba le atingea delicat… aaahhh… a urcat mai sus.

Limba şi buzele îmi desfătau penisul, ajuns la vârf, l-a cuprins.. a intrat până la jumătate. Avea mişcări lente… aaahhh… îmi plăcea să o privesc, l-a scos total… mârâia la mine, m-a sărutat pe abdomen, urca către mine.

Se apropia încet, a ajuns în dreptul sfârcurilor… câteva săruturi m-au înfiorat… aaahhh… a ajuns la gât, limba a urcat către ureche, mi-a cuprins lobul urechii apoi mi-a zis: “am o surpriză pentru tine, urmează imediat”.

A urcat mai sus, sânii au ajuns în dreptul gurii mele, i-a cuprins cu palmele, i-a apropiat… pe rând mi i-a oferit… abia aştepta să-i cuprind cu buzele, să intre în gura mea, să-i sug… aaahhh… Monica suspina… puteam să-mi dau seama că este în extaz.

Mi-a scos sânul afară, a urcat mai sus… şi-a aşezat vaginul deasupra buzelor mele… aaahhh… ştiam că va urma acest moment.

“Buzele” ei s-au împreunat cu ale mele, stătea în poziţie verticală, îşi mişca şoldurile deasupra mea… aaahhh… şi ea era nerăbdătoare pentru acest moment.

Limba şi-a făcut loc în interior, “dansa” peste mine, la început mai lent… mai intensiv, greutatea corpului ei aproape mă sufoca. Îi mângâiam coapsele… şi-a dus o mână la clitoris, îl freca energic… aaahhh… mi-am dat seama că aşteaptă orgasmul… limba mă durea puţin… aaahhh… era semnalul că orgasmul avea să se apropie.

A luat mâna de la clitoris, l-a poziţionat pe buzele mele… aaahhh… l-a presat, îşi mişcă şoldurile înainte şi înapoi… aaahhh… din ce în ce mai intens… aaahhh… a băgat o mână în părul meu, greutatea ei mă sufoca, abia respiram… ddaaahhh… i-am prins un sân, trăgeam de el… aaahhh… sunetul eliberării a coincis cu încetinirea mişcărilor.

Îi puteam citi satisfacţia pe chip… pulpele îi tremurau. S-a ridicat, s-a întins peste mine, eram îmbrăţişaţi… săruturile erau molipsitoare… cu o mână îmi freca intens penisul… l-a potrivit la orificiul mai strâmt… a intrat, mai greu.

I-am cuprins fesele, le-am strâns cu putere, mă mişcam energic în interiorul ei… aaahhh… preludiul excitant și orificiul ei strâmt aveau să contribuie la un orgasm rapid… aaahhh… mă săruta pe gât, degetele mă trăgeau de sfârcuri… aaaahhh… era aproape.

M-am oprit din mişcări, penisul era adânc… dddaaahhh… palmele îi presau fesele… am ejaculat puternic, respiram greu. Aveam gura uşor căscată, Monica mă săruta pe obraji.

Am stat o vreme îmbrăţişaţi, penisul devenise moale, era timpul pentru un duş. După dus ne-am pus rapid în pat, a doua zi ne trezeam foarte devreme. Trebuia să plec la muncă fără să fiu surprins de vreun vecin.

Dimineaţa, înainte să plec mi-a spus: “în seara asta am o surpriză pentru tine şi cred că o să-ţi placă”. Eram nerăbdător să văd ce a mai pus la cale…

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

3 comentarii la „Plecat în “delegaţie” 1”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.