Plecat în “delegaţie” 2

14964176348_1a791ef55e_k… Am ajuns “acasă” la Monica. Deşi era o oră înaintată, emoţiile m-au cuprins la intrarea în bloc, de teamă să nu fiu văzut de cineva.

Inima îmi bătea puternic atunci când am intrat în apartamentul ei. Monica a lăsat uşa descuiată să pot intra repede. În living se auzeau două voci de femeie. Am intrat şi am văzut-o pe Monica discutând cu o femeie. …

Pentru moment nu am ştiut cum să reacţionez. Mă gândeam să nu fie vreo locatară din bloc. Monica a făcut prezentările:

– Iubitule, Carmen este o prietenă apropiată… mai mult decât o prietenă apropiată, este o prietenă intimă. Aceasta este surpriza mea pentru tine. În seara asta vom face sex în trei… ce părere ai?

S-a apropiat de mine, m-a luat în braţe… m-a sărutat.

– Sună interesant… nu mă aşteptam la aşa surpriză din partea ta… este timpul să trecem la treabă…

M-am dezbrăcat, am făcut un duş rapid şi am intrat în dormitor. Cele două femei mă aşteptau dezbrăcate. Monica a fost cu iniţiativa. S-au apropiat de mine, m-au îmbrăţişat. Pe rând s-au aşezat în genunchi.

Mâinile lor mă mângâiau, pe abdomen, pe fese, pe coapse, pe scrot. S-au apropiat parcă la unison, buzele lor s-au lipit de organul meu… ah… sub asaltul buzelor s-a trezit la viaţă, s-a făcut mare şi gros.

Încercau să-l cuprindă din lateral, uneori buzele lor se întâlneau la vârf… niciuna nu ceda, se luptau pentru fiecare centimetru. Monica a avut întâietate, printre buzele ei primitoare mi-am făcut loc. Carmen îmi mângâia testiculele, buzele şi limba se plimbau în voie…

Au inversat rolurile… Carmen părea înfierbântată, avea plăcerea să o penetrez adânc. Mă ţinea de fese, mă trăgea către ea, împingea… îl mai scotea afară, să poată să respire, vârful era roşu de excitare.

Monica a scos un prezervativ, urma să mi-l pună.

– Ce vrei să faci cu prezervativul?

– Trebuie să-l pun… nu vrem să avem surpriza să termini înaintea noastră. Trebuie să ne mulţumeşti pe amândouă… mi-a zis Carmen.

L-a desfăcut delicat, se uita la mine… l-a băgat în gură, l-a potrivit… s-a apropiat de penis l-a cuprins, cu limba şi buzele a reuşit să-mi pună prezervativul. L-a rulat atât că a putut intra. Restul l-a aşezat cu mâna.

S-au ridicat. Toţi trei ne-am urcat pe pat. Ne-am îmbrăţişat, buzele căutau frenetic alte buze pentru sărut. Eu, pe rând cu fiecare dar şi între ele.

– Acuma eşti la dispoziţia noastră… vei face ce dorim, a zis Monica. Acum întinde-te cu faţa în sus.

M-am conformat. Ele s-au repartizat imediat. Carmen s-a aşezat deasupra gurii mele, Monica s-a înfipt în penis. Stăteau faţă în faţă. Se mângâiau, se sărutau… vaginul îmi presa buzele, limba a intrat în interior.

Căutăm să intru cât mai mult, am tras-o de fese. Monica dansa în penisul meu. Gemetele şi suspinele erau amestecate… aaahhhh… mmmhhhh… îşi mişca bazinul, “buzele” ei se frecau de ale mele… abia respiram.

S-au ridicat amândouă şi au făcut schimb de locuri. Vaginul umed l-am primit cu plăcere, pulpele pline îmi mângâiau obrajii. Carmen m-a “încălecat” imediat, nu a stat mult pe gânduri. Avea o energie în mişcări… culisa pe toată lungimea… aaahhh…

Se sărutau, se mângâiau… nu vedeam ce fac, dar îmi era clar că se cunosc de mult şi se doreau una pe alta. Eram ocupat cu vaginul… limba şi buzele erau ocupate cu clitorisul… aaahhh… eram nesătul… îmi doream mai mult.

I-am ghicit trăirile… respiraţia sacadată, oftatul prelungit m-au determinat să intensific mişcările. Buzele au cuprins zona clitorisului, vârful limbii îl lovea necontenit… aaahhh… Greutatea ei era din ce în ce mai puţin suportabilă, îi mângâiam coapsele, se auzea zgomotul săruturilor lor… mă incitau.

Ştiam că orgasmul ei era aproape, îşi freca clitorisul de buzele mele… aaahhh… din în ce mai repede… ddaaahhh… nu puteam să respir. Trebuia să rezist… aaahhh… buzele mă dureau, aaahhh… i-am simţit încordarea… ddaaahhh… aahhh… şi eliberarea.

Pentru un moment a uitat pe ce se afla „aşezată”, trăia clipa sărutându-se cu Carmen. S-a ridicat, mi-a oferit ocazia să respir liber… mi-a oferit sânii ei, i-am prins cu buzele, trăgeam de ei.

Carmen şi-a reluat intensitatea mişcărilor. I-am prins sânii cu palmele, trăgeam de ei… aaahhh… Monica s-a dus lângă ea, gurile lor s-au unit într-un sărut pasional… mmmhhh… se vedea pe chipul ei că obosise… vroia orgasmul… a ieşit din penis, a ţâşnit către mine… mi-a oferit vaginul…

Limba a pătruns-o adânc… îşi freca cu putere clitorisul… aaaahhhh… Monica, pe la spate îi masa sânii, o săruta pe gât, la ureche… aaahhh… dddaaahhh… un ţipăt lung a prezis fericirea pe chipul ei… aaahhhh…

Cele două femei erau fericite… era timpul să schimbăm acţiunea şi poziţiile…

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”.

https://revolut.me/florincerchez

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

8 comentarii la „Plecat în “delegaţie” 2”

 1. hm……….te lasi lovit de astia si te superi…..ce putea fi continurea?
  tipa il astepta cu catuse roz…(scz comparatia)….cu ceva lenjerie super sexy……si daca te tine…..cu ceva accente sado….hi hi hi….eu asa vad scena…..ceva de genul…..prea o cerea tipul…..sau poate il astepta cu propia nevasta….o partida salbatica in 3

 2. public ca anonim,ca-s fraier si nu stiu tehnica moderna(nu stiu engleza),dar ma semnez……ciprian blackice ionescu

 3. Salut Ciprian, daca vrei sa semnezi cu nume, alege din meniu NUME/URL. Iti treci doar numele, la URL lasi asa si gata.
  Ma ambitionez sa termin povestea pentru tine. Iti voi spune ce urmeaza. Este vorba de un sex in trei.

 4. Nimic nou?…..”Am ajuns la mare si m-am cazat….un dus rapid si cobor spre locul de intalnire.iubita mea….ma astepta cuminte la o masa retrasa;nu vroia sa riste sa fie vazuta;sotul ei,desi destul de in varsta,era destul de gelos.Irina ma astepta;vazandu-ma ridica si soarbe senzual din paharul ce il avea in fata,limba ei atingand usor paiul.ma asez langa ea sarutand-o usor pe gatul cu pielea fina si subtil parfumata ce imi incingea imaginatia.Pe sub rochia vaporoasa ii intrezaream sanii,iar ziua in plus de bronzat isi lasase amprenta pe pulpele ei.imi ia mana si mi-o baga usor sub rochita lasandu-ma sa simt. moliciunea si fierbinteala sexului ei umed pe care abia asteptam sa il gust”……provocarea „galetii cu gheata”….continua tu

 5. Salut Ciprian, stiu … trage-ma de urechi, ca multi alti cititori care asteapta noutati. Problema mea cea mai mare este blogul ca si existenta. Dupa cum ai vazut, la inceput este o avetizare cand vrei sa intrii pe blog. Ma deranjeaza acest lucru deoarece muti cred ca este virus si nu mai intra pe blog. Al doilea lucru la care ma gandesc serios este ca exista posbilitatea ca acest blog sa fie inchis de catre google fara sa fiu anuntat, tocmai din cauza acestui avertisment.
  Aceasta informatie mi-a oferit-o cineva care a mai auzit de astfel de cazuri. Motivul: prin activitatea blogului incalc termenii si conditiile impuse. „este interzisa pornografia, eroticul, nuditatea, texte cu conotatie sexuala”.
  Momentan caut solutii pentru a ma muta pe o platforma care nu are restrictii si un serviciu de gazduire, mai ieftin, pentru a nu mai avea probleme. Studiez, ma informez pt acest lucru, mai ales ca totul costa bani. Daca cunosti pe cineva dispus sa-mi ofere informatii, mi-ar prinde foarte bine. Adresa de mail: domnuroz@yahoo.com. Pt numarul de telefon discutam pe mail. Toate cele bune!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!
%d