Am trăit cu ispita în casă 1

brunette-1988943_960_720Locuiam cu iubita, singurei într-un apartament. Ne înţelegeam perfect. Amalia avea o prietenă bună, pe Roxana, cu care se întâlnea. Îşi vorbeau una alteia, făceau shopping împreună. Erau fericite. Atunci când nu era cu mine, era cu ea.

Problemele cu banii şi discuţiile cu proprietarul au determinat-o pe Roxana să părăsească locuinţa în care stătea cu chirie. Amalia s-a hotărât să îi ofere un ajutor provizoriu. Să locuiască la noi şi să împărţim cheltuielile casei. …

Iubita mea este frumoasă şi are un corp superb, Roxana este o fată drăguţă. Atunci când se îmbracă provocator, ochii îmi sar din orbite. Picioarele lungi frumos desenate ce ies la iveală pe sub fustiţa scurtă, iar decolteul generos…; te fac să urci pe pereţi.

De dragul Amaliei, nu m-am împotrivit să locuiască cu noi. Deşi părerea mea nu a fost solicitată, răspunsul ar fi fost afirmativ. În primul rând, nu aveam nimic împotrivă şi apoi nu aș fi dorit să fiu în conflict cu Amalia. Existenţa Roxanei printre noi devenise o rutină. Tot timpul ne intersectam prin casă. La bucătărie, pe hol, în sufragerie, la baie. Uneori, îi căutam ochii cu privirea în timpul intersectărilor noastre. Încercam să mă abţin să mă uit către sânii ei.

Dintr-o simplă privire puteam observa că nu poartă sutien. Prin bluziţa mulată pe corp se puteau întrezări doi năsturaşi ce împungeau.

Uneori, imaginaţia mă ducea departe. Eu, cuprinzând sânii ei, ca doi pepenaşi, cu palmele mele… să-i smotocesc, să trag de ei, să-i gust…

Prin casă, îi place să umble într-o pereche de pantaloni foarte scurţi. Prin minte îmi trecea ideea unei ipostaze în care Roxana era întinsă pe masă, picioarele interminabile mă încolăceau în timp ce o penetram adânc.

În timp ce făceam sex cu Amalia îmi imaginam că este ea, ispita la care mă gândesc. Să punem în practică poziţiile sexuale pe care în mod obişnuit le trăiam de fiecare dată într-o partidă de sex.

Cel mai mult mă atrăgea ideea să port pe umerii mei picioarele ei lungi şi subţiri. Să le mângâi, să le sărut pe interior… penetrarea să fie adâncă, să icnească de plăcere… aaahhh…

Despre fanteziile mele nu i-am zis nimic Amaliei. Aveam în minte o partidă de sex în trei. Cuvintele grele stăteau atârnate pe limbă pentru a fi împărtăşite. Nu puteau fi rostite. Relaţia bună dintre noi putea fi distrusă de câteva cuvinte, fără să apucăm să punem în practică.

Aş fi putut să-i spun despre vestimentaţia ei, atunci când stă prin casă. Să fie puţin… mai mult îmbrăcată, mai puţin provocatoare cu ţinuta ei. Nu mi-am găsit cuvintele pentru a avea o astfel de discuţie cu Amalia.

Ceva din mine parcă nici nu dorea ca Roxana să fie altfel, mai ales că şi Amalia obişnuia să aibă o ţinută lejeră prin casă. Ele, că două gazele, iar eu că un leu ce aştepta să vâneze.

Amalia lucrează în ture, este asistent medical la un spital. În nopţile când nu era lângă mine mi-a fost este cel mai greu. Încercam să stau cât mai mult în camera mea pentru a evita să mă întâlnesc prin casă cu Roxana.

De obicei îmi luam ce-mi trebuie în cameră, să nu fiu nevoit să merg după apă sau ceva de ronţăit. Într-una din nopţile în care Amalia era de noapte, mă uitam la un meci de fotbal şi mi-am spus că ar merge grozav dacă aş avea şi o bere lângă mine.

Am ieşit din cameră relaxat, îmbrăcat doar într-o pereche de pantaloni scurţi. Am ajuns la bucătărie, am luat o cutie de bere şi mă îndreptam către camera mea.

Atunci a ieşit Roxana din baie, făcuse un duş. Îmbrăcată cu un tricou mulat. Se vedeau sânii în toată splendoarealor. S-a şters superficial cu prosopul. Umezeala a făcut să se ude şi tricoul. Sfârcurile ieşeau în evidenţă.

Instantaneu am simţit în chiloţi o zvâcnire a penisului meu. Mă întrebam cu ce am greşit să fiu pedepsit într-un asemenea hal. Să nu mă pot bucura de trăsăturile estetice ale corpului ei…

… citeste partea a doua …

… citeste partea a treia ...

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”.

https://revolut.me/florincerchez

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

3 comentarii la „Am trăit cu ispita în casă 1”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!

Descoperă mai multe la Domnu' Roz

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura