Am trăit cu ispita în casă 2

33475_woman-with-anchor-tattoo-in-pink-bra… În timp ce mă chinuiam să nu mă uit mai jos de gura ei, îşi ştergea părul şi m-a întrebat.

– Sărbătoreşti ceva… mai este o bere şi pentru mine?

– Nu, nu sărbătoresc nimic, i-am spus aproape gâtuit de emoţie. Mă uitam la un meci de fotbal şi m-am gândit că ar merge bine o bere. Din păcate, aceasta este singura cutie. Adu-ţi un pahar, împărţim berea pe din două. Imediat a venit la mine în cameră cu un pahar înalt. …

I-am pus jumate de pahar. S-a aşezat lângă mine. Eu eram întins pe pat încercam să mă uit la fotbal. Îmi tot punea întrebări despre fotbal. Nu ştia mai nimic despre jocul de fotbal sau se prefăcea pentru a întreţine o conversaţie cu mine.

Am apucat să sorb câteva înghiţituri din partea rămasă de bere. Nu mi-am dat seama pentru moment dar paharul ei s-a golit. Apoi a luat cutia să-şi mai toarne în pahar. Mi-am întors privirea către ea în timp ce îşi turna în pahar.

Gestul ei nu mai era atât de important pe lângă imaginea pe care o vedeam. Roxana în profil, cu o imensă umflătură în dreptul sânilor şi o mică suliţă ce părea că vrea să străpungă materialul textil.

Penisul mă deranja, dădea semne de viaţă iar strânsoarea îmi crea o stare de agitaţie. Fără să realizez că voi fi observat de Roxana, mi-am dus mana în zona penisului şi trăgeam de el. Încercam să-l aranjez.

Am văzut cum a băut dintr-o înghiţitură cantitatea de bere pe care şi-a pus-o în pahar. S-a aşezat lângă mine. Capul l-a aşezat pe umărul meu şi o mână deasupra pieptului.

– Cred că m-am ameţit, am băut prea repede, mi-a spus în timp ce se făcea mai comodă lângă mine.

Partida de fotbal nu mai conta. Îi simţeam sânii lipiţi de mine. Cu vârful degetelor se juca încet pe pieptul meu. Încet, încet penisul se ridica  falnic în pantaloni. Era greu ca ea să nu observe. Am băgat mâna în chiloţi şi mi-am aranjat instrumentul.

Mă mângâia, mâna a coborât spre buric. Respiram greu. Am primit un sărut pe corp. Am tresărit tot. Nu aş fi vrut să o înşel pe Amalia, îmi oferea tot ce voiam, dar nici nu voiam ca Roxana să se oprească.

Penisul era tare. Se vedea prin pantaloni o săgeată îndreptată către ea. Mi-a atins marginea pantalonului. Delicat a băgat mâna… l-a atins cu degetele. L-a mângâiat încet apoi l-a cuprins în palmă.

Stăteam pe spate cu ochii închişi… îmi freca încet penisul… m-am trezit cu un sărut pe buze. Am deschis ochii. Era chipul Roxanei. I-am răspuns imediat la sărut. Cu o mână căutam în orb telecomanda. Am oprit televizorul. Acum era întuneric.

A scos mâna din pantaloni şi s-a urcat pe mine. Ne sărutam, i-am cuprins sânii cu palmele… abia aşteptam să-i gust.

Rapid şi-a ridicat tricoul şi l-a dat jos. Am tras-o uşor către mine… m-am ridicat şi eu, cu palmele o trăgeam uşor de sâni. Buzele i-au găsit sfârcurile în întuneric. Pe rând, le-am cuprins cu buzele. Aşteptam de mult momentul acesta.

M-am folosit de o mână pentru a scăpa de pantaloni şi lenjeria intimă. Roxana s-a ridicat în picioare deasupra mea. Şi-a dat jos pantalonii scurţi. S-a aşezat în genunchi deasupra pieptului meu. O mângâiam pe fese, trăgeam de ele spre mine.

S-a apropiat mai mult, genunchii i-a trecut pe rând după umerii mei… apoi s-a aşezat pe buzele mele. Atunci am realizat că pe sub pantalonii scurţi ea nu purta lenjerie. Fineţea labiilor mi-a creat o poftă nebună să o gust.

Limba a pătruns adânc… aaahhh… gemetele ei puteau fi auzite din camera alăturată… o ţineam de coapse strâns. Şi-a pus o mână în părul meu. Mă ţinea strâns… din când în când îşi frecă labiile de buzele mele.

Dintr-un motiv pe care nu l-am înţeles, a început să se joace cu mine… se ridica uşor de pe mine. Eu încercam să o trag mai aproape… apoi se aşeza la loc; păream flămând după vaginul ei, nu mă saturam.

I-am introdus un deget în interior… aaahhh… am început să-l mişc încet apoi din ce în ce mai repede. Cu vârful limbii îi stimulam clitorisul; aveam o poziţie puţin incomodă, dar nu mai conta.

Îşi masa sânii… puteam zări prin semiîntunericul camerei… cum îi mângâia cu pasiune, cum trăgea uşor de sfârcuri… gemetele au devenit mai puternice… apoi s-a ridicat brusc.

Am crezut că mă amăgeşte, din nou… s-a dus către penisul meu, l-a prins cu o mână… fără să stea prea mult pe gânduri l-a cuprins cu buzele. A intrat jumătate… aaahhh… simţeam limba ei jucăuşă cum dădea rotocoale în jurul său.

Stăteam pe spate cu ochii închişi şi mă jucam în părul ei… îmi imaginam buzele ei mulate pe gland… apoi s-a ridicat… s-a aşezat peste el… a intrat rapid în vagin…

… citeste partea intai …

… citeste partea a treia …

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Un comentariu la „Am trăit cu ispita în casă 2”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.