Momentele mele de tandreţe

6531937025_52e6bc6ed2_b“… se priveau în ochi, cu degetele i-a îndepărtat delicat firele de păr ce-i acopereau o porţiune a feţei… vârful degetelor i-a  atins ușor obrazul… cu ochii închişi căuta delicateţea atingerii.

Sărutul pe buze a venit, la început o uşoară atingere… voia mai mult, cerşea un sărut mai lung, pasional. El se juca cu ea, amâna momentul… dar nu pentru mult timp. Buzele s-au apropiat din nou, apăsau unele pe celelalte … s-au lipit de peretele camerei, o săruta pe gât, palmele îi striveau sânii.

Şi-a dat tricoul jos… l-a cuprins cu braţele, voia să-l atingă, să-i simtă trupul armonios lucrat”… scena şi gemetele ei m-au aţâţat şi pe mine. Instinctiv mi-am dus mâna la chiloţi, la început mi-am trecut degetele fin deasupra chiloţeilor, în dreptul păsăricii mele, apoi mai intens… pulpele îmi ţineau mâna captivă. Am depărtat larg picioarele, pe lângă chiloţeii de dantelă de culoare albastră degetul mijlociu şi-a făcut loc în vagin.

M-am excitat rapid… exploram interiorul adânc, de prea multă dorinţa îmi muşcam buzele… aaahhh…

“… el s-a dezbrăcat rapid, ea puţin timidă a rămas în sutien şi chiloţei, de culoare roz. Se priveau, în timp ce el o ajuta să-şi de-a jos breteaua de la sutien. Sutienul era aproape desfăcut… ea îşi acoperea goliciunea, de chiloţei a scăpat în mod natural, puţin ajutor din partea lui şi gravitaţia.

Amândoi dezbrăcaţi, stăteau în picioare rezemaţi de zid… piciorul ei încordat arcuit în jurul lui”…

Am băgat o mână sub bluză, mi-am eliberat sânii din sutien, aveam impresia că mă strânge. M-am jucat cu sfârcurile, erau deja tari. Chiloţeii i-am îndepărtat. Degetul ce a fost în mine l-am băgat în guriţa… mmmhhhh…

… “a luat-o în braţe, picioarele l-au cuprins… cu unghiile l-a zgâriat pe spate atunci când a pătruns-o”, gemetele ei îmi dădeau furnicături.

Din sertarul de la noptieră am scos “iubitul” ce mă alintă în momentele de singurătate. Întâi, l-am umezit bine, buzele se mulau pe el … intra şi ieşea uşor din gura mea… trăiam clipa, îmi imaginam vibratorul un penis tare.

Aş fi vrut să fie unul adevărat, să-i simt textura… să se mărească între buzele mele, să simt cum pulsează sângele în vene, să-i gust seva bărbătească… mmmhhh… degetele îmi stimulau clitorisul… mmmhhh…

Vibratorul era umed de saliva mea… l-am pornit… cu bucurie şi plină de dorinţă mi l-am introdus în vagin… aaahhh… pulpele îmi vibrau… îmi mângâiam sânii… gemetele ei mă excitau şi mai mult.

Am renunţat să mai mă uit la scena din film, sunetul îmi era suficient. Îmi imaginam un bărbat puternic ce mă poseda pe la spate cu virtuozitate… aaahhh… având capul fixat în pernă.

Vibratorul mă gâdila adânc în interior… clitorisul se zbătea sub atingerile mele… aaaahhh… gâfâiam împreună cu tipa din film.

Am început să tremur… aaahhh… ştiam că orgasmul era aproape… vibratorul îl scoteam şi-l băgam la loc cu viteză, atingerile clitorisului au devenit puţin brutale… eram aproape… aahhh… daaahhh…

Puţin ciufulită, dar satisfăcută mă bucuram de intensitatea orgasmului. Speram ca data viitoare să fie lângă mine un bărbat care să mă aducă în extaz.

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.