De ce sunt percepută ca o curvă?

woman-bed-female-attractive“Mi-am pierdut virginitatea la vârsta de 17 ani. L-am cunoscut pe Alex, era de aceeaşi vârstă cu mine. Tineri şi neexperimentaţi, am luat ca o joacă relaţiile intime. Am pus în practică diferite poziţii, căutam plăcerea. Relaţia noastră a durat 6 luni, până când acesta a dorit să experimenteze şi cu o altă fată.

La început, am fost dezamăgită, frustrată şi am început să urăsc bărbaţii. După multă vreme m-am gândit că eram doi adolescenţi fără prea multă minte şi nu ştiam ce doream de la viaţă. …

Pe la 20 de ani l-am cunoscut pe Vlad. Bărbat bine, solid. M-a abordat pe stradă cum nimeni nu o mai făcuse până atunci. Şarmant, seducător ştia cum să se poarte cu o femeie. Îl ajuta experienţă, era cu 5 ani mai mare ca mine. Mai târziu am realizat că personalitatea lui se asemăna cu a unui cameleon, se adapta în funcţie de situaţie. Îmi vorbea frumos, mă simţeam răsfăţată, iubită, protejată.

Din punct de vedere sexual, aveam o conexiune aparte cu el. Nu i-am refuzat nici o plăcere sexuală. Pentru el am acceptat să fac sex anal. M-a durut foarte tare. Poate dimensiunea penisului lui, eu poate mai strâmtă, neexperimentaţi sau poate el mai brutal. M-a durut prima dată, a doua oară nu a mai existat.

Am stat împreună 2 ani, nu ştiu dacă m-a înşelat, dar atitudinea lui faţă de muncă lăsa de dorit. Nu avea servici şi nici nu avea de gând să îşi găsească unul prea curând.

Veniturile lui erau când şi când, nu erau sume importante. Făcea tot felul de comisioane cu amicii lui. Fără nici o perspectivă de viitor împreună, relaţia a încetat.

Anii au mai trecut, am întâlnit şi alţi bărbaţi, cu unii am avut o relaţie scurtă, cu alţii doar discuţii la o cafea. În tot acest timp, am întâlnit bărbaţi care mă doreau numai pentru sex, fără implicaţii emoţionale. Este corect să spun că nevoile sexuale m-au determinat să accept, pentru perioade scurte, astfel de relaţii.

Unii aveau impresia că ştiu cu ce se mănâncă seducţia, la alţii alcoolul era un mod de viaţă. Limbajul de maidan, sunt de părere unii, este la modă şi impresionează orice femeie. Total greşit. Organele genitale în rol de punct şi virgulă lasă o impresie proastă.

Ce îşi poate dori o femeie de la un bărbat?

În primul rând îşi doreşte respect. Apoi: afecţiune, armonie în viaţa de cuplu, fidelitate, încredere, stabilitate, protecţie, ajutor, etc. Nu neapărat în ordinea asta. Lista fiecărei femei poate fi diferită, cu mai multe sau mai puţine elemente, în funcţie de vârstă, educaţie, experienţă.

Revenind la relaţiile sexuale, de ce sunt mai importante nevoile sexuale ale bărbaţilor comparativ cu ale femeilor? Suntem construiţi să convieţuim împreună, să simţim plăcerile carnale; altfel eram exemplare asexuate precum la plante şi la anumite animale.

Termenul de curvă aplicat femeilor lasă urme adânci în suflet. Scade încrederea de sine, apar complexele de inferioritate, depresia, etc.

Sunt multe femei care îşi dau cu părerea despre persoane pe care le cunosc mai mult sau mai puţin. Oare ele au fost mai cinstite? Nu au nimic să-şi reproşeze faţă de ceea ce au întreprins în viaţa personală?

Trăim în altă epocă, au trecut vremurile în care sexul era perceput de oamenii obişnuiţi numai pentru perpetuarea speciei, reproducere. Astăzi, este importantă plăcerea pentru ambii parteneri. Psihologii sunt de părere că nevoile sexuale nesatisfăcute aduc frustrări şi pot face loc depresiilor.

Umblă o vorbă în popor: fiecare poate să facă ce vrea cu viaţa lui, cu corpul lui, atâta timp cât nu afectează direct sau indirect convieţuirea celor din jur.

Evitaţi să puneţi etichete de dragul amuzamentului sau discuţiei cu alte persoane. Nu veţi deveni mai spirituali, doar afectaţi starea de spirit a femeilor cu multă răutate.

Povestea vieţii mele poate fi a oricărei femei de pe planetă, poate a uneia din jurul vostru, pe care o cunoaşteţi: o mamă, sora, fiica. Să fiţi iubiţi!”

Semnat,

O femeie obişnuită.

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

5 comentarii la „De ce sunt percepută ca o curvă?”

  1. Poi ce înseamnă a fi curva? nu când faci sex fără să te implici emoțional, deci doar de plăcere sau pentru bani? nici la un hot nu ii place sa strigi pe stradă după el hoțule deși îi place să fure..

    1. Analogia dintre cele doua nu este cea mai fericita. Ceea ce nu ai luat in calcul, dar mai ales ca nu ai inteles mesajul acestui material, este ca si femeia are nevoi sexuale ce trebuiesc implinite. Din moment ce nu ai citit bine materialul, ma opresc aici.

      1. Da poate am exagerat ,cu analogia dar nevoile sexuale nu se justifică sa faci sex cu mai multe persoane de plăcere și să nu fii consideră curva..da înțeleg e greu de acceptat .,nu e ușor

        1. Tot cred ca nu ai inteles textul. Pune-te in pielea unei femei, precum cazul din poveste. Ce ai face tu? Dupa primul sau al doilea barbat, in care constati ca relatia nu merge, ce ai face? Te-ai duce la manastire sau ai trece in partea cealalta, sa devi lesby?

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.