Senzuala dna “T”

woman-1230538_960_720Am lucrat la o televiziune, ca director de programe de divertisment. Pe uşa biroului meu au intrat fel de fel persoane, cunoscute sau necunoscute în lumea showbizului autohton, ce veneau la mine pentru a le include în programele de divertisment.

De obicei, lucram până târziu. Secretara a intrat în birou aducându-mi cafeluţa pe care am solicitat-o. A aşezat-o pe birou, după care mi-a comunicat că  dna T insistă să mă vadă. I-am cerut să o poftească înăuntru. …Dna T şi-a făcut intrarea în biroul meu, îmbrăcată cu o rochie mulată deasupra genunchilor, de culoare albă cu un decolteu elegant şi o pălărie neagră pe cap. M-am dus către ea, i-am sărutat mâna şi am invitat-o să se aşeze la birou. În timp ce schimbam câteva cuvinte cu dna T, secretara a mai adus o cafea şi un pahar de apă. I-am comunicat secretarei să nu fiu deranjat, nici măcar telefonic.

Am trecut peste amabilităţi, era timpul să intrăm în subiect. Dna T a intrat în detaliile colaborării noastre. Erau detalii pe care în mod obişnuit le-aş fi acceptat, dat fiind şi istoricul de lungă durată, reciproc avantajoasă.

Dna T, cu zâmbetul pe buze, calmă şi relaxată. Îmi părea sigură pe ea, dezinvoltă. Era o plăcere să o pot urmări în timpul expunerii argumentelor. În acelaşi timp, simţeam un picior care mă atinge pe sub birou. Iniţial, am crezut că dna T stând picior peste picior mă atinge din greşeală.

Am ascultat punctul dânsei de vedere apoi i-am comunicat că în perioada dorită pentru apariţia tv este un pic aglomerat şi ar încărca şi mai mult timpul alocat emisiunilor. Ca variantă, i-am propus o amânare de o săptămână.

Cu zâmbetul pe buze, s-a apropiat mai mult de birou. A venit cu argumente noi… atunci am simţit ceva ce urca pe piciorul meu de la gleznă până la genunchi. O ascultam… am rămas puţin surprins şi nu ştiam cum să reacţionez.

Am auzit zgomotul pantofilor căzuți … și desculţă, a urcat mai sus… mi-a atins pulpa interioară, mai sus… deasupra prohabului. Am simţit un nod în gât, încercam să fiu atent la argumentele ei… penisul mi s-a întărit instantaneu. Auzisem de apetitul sexual al dnei T, dar nu credeam că o să am parte de aventură.

Cu piciorul apăsa deasupra penisului… o uşoară excitaţie am simţit în chiloţi. Încercam să-mi fac cunoscută poziţia pentru a se înţelege raţiunea refuzului… nu-mi găseam cuvintele. Dna T zâmbea şi părea că vrea să asculte ce am de spus.

A luat un pix şi o foaie dorind să noteze ceva… intenţionat, a făcut ca acel pix să cadă sub birou. Am vrut să-i ofer un alt pix. Cu zâmbetul pe buze mi-a comunicat că nu este o problemă şi poate să ridice singură pixul.

Pălăria a aşezat-o pe birou. S-a băgat sub el… mă gândeam că poate îl găseşte repede… cravata parcă mă strângea dintr-o dată. Stăteam rezemat în coate pe marginea biroului, când… mâinile ei le-am simţit că mă ating pe sub birou.

Palmele ei urcau pe pulpele mele… pentru moment m-am speriat… a ajuns la fermoar… am vrut să-i dau mâinile la o parte… a insistat… m-am dat puţin mai în spate cu scaunul. Atunci a apărut şi ea zâmbind, deasupra prohabului.

Fermoarul l-a desfăcut, a băgat mâna în pantaloni şi mi-a scos penisul afară… am tras puţin de cravată să mă eliberez… mă simţeam sufocat. Cu o mână îmi decalota penisul deja tare. L-a dus la gură… a pus limba pe el… buzele s-au deschis… a intrat… aaaahhh…

M-am lăsat pe spatele scaunului cu coatele pe spătar… penisul intra şi ieşea din guriţa dnei T… mmmhhh… suspinele ei mi-au dat fiori pe şina spinării… în ritmul mişcării, penisul meu intra din ce în ce mai mult în gura ei… a dispărut… aaahhh… buzele ei rulau pe toată lungimea lui…

Aveam o teamă, dacă secretara intra în birou şi ne găsea aşa… ceva în mine îmi spunea să mă împotrivesc… dar… mă simţeam extraordinar, scena în sine mă incita foarte mult. Dna T sub biroul meu, între picioarele mele şi-mi făcea sex oral.

Cu pricepere, buzele ei m-au adus în al nouălea cer. Gura ei primitoare se mişca mai repede, îl sugea cu poftă… aaahhh… M-am ţinut cu ambele mâini de spătarul scaunului… am început să gâfâi din ce în ce mai tare…

Penisul pulsa… dddaaahhhh… sperma a ţâşnit în interiorul ei… aaahhh. Tacticos, cu răbdare a cules toată sămânţa mea. După ce m-am mai liniştit puţin, am deschis sertarul să scot un pachet de şerveţele umede.

Dna T a ieşit pe unde a intrat, era în picioare… şi-a aranjat rochia, pălăria şi-a aranjat-o pe cap. Penisul era încă tare. M-am chinuit puţin să-l bag înapoi în chiloţi. Mi-am aranjat cravata, ca şi când nu s-ar fi întâmplat nimic.

Zâmbind, şi-a luat poşeta, s-a uita la mine şi mi-a spus:

– Rămâne cum am stabilit!, o seară plăcută vă doresc.

Nu am reuşit să readuc argumentele mele în discuţie. Am acceptat tacit situaţia. Trebuia doar să găsesc o soluţie.

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”.

https://revolut.me/florincerchez

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!
%d