O noua pasiune… (1)

love-163690_960_720După terminarea programului eram nerăbdător să ajung acasă la logodnica mea. Discuţia aprinsă dintre noi, cu o seară în urmă, mi-a lăsat un gust amar. Toată ziua am vrut să o sun, să-i aud vocea… să-i spun că îmi pare rău pentru cuvintele pe care le-am spus. Ar fi trebuit să o fac… dar nu am făcut-o, poate de ruşine, din mândrie masculină…

Dimineaţa nu ne-am vorbit, am plecat la servici fără să-i spun măcar “bună dimineaţa” sau “o zi bună să ai”. De sărutul tradiţional nu s-a mai pus problema. …Trebuie să îndrept lucrurile pentru că o iubesc. În maşină, m-am gândit tot drumul la cum îi voi spune, cum îmi ceream iertare… îmi pregăteam discursul. Ajuns acasă, am intrat… logodnica mea era pe hol și se îndrepta către uşa de la bucătărie. Aveam pe buze să spun “bună seara”, dar nu am făcut-o… a trecut pe lângă mine fără să mă privească, apoi a intrat în bucătărie.

Se vedea că eram agitat, poate îmi era mai uşor dacă spunea ea ceva, să-mi dea curaj. Mi-am luat inima în dinţi, am intrat în bucătărie… privirea ei era îndreptată către masa de lucru… m-am dus rapid către ea, am apucat-o de braţ întorcând-o cu faţa către mine. Palmele i-au prins obrajii… gura s-a repezit către buzele ei… am sărutat-o. S-a speriat puţin… cred că nu s-a aşteptat la o aşa reacţie din partea mea… pentru moment a rămas cu mâinile în aer… buzele noastre flămânde se doreau, m-am lipit de ea… şi-a lăsat mâinile pe lângă corp, a dat drumul la ustensile să cadă pe jos… m-a prins de gât, trăgându-mă şi mai mult către ea.

M-a apucat de cap… m-a sărutat lung şi apăsat, mi-a dat drumul după câteva clipe… m-a împins. Nu a scos vreun cuvânt… se uita la mine încruntată, venind spre mine… am prins-o de mijloc am ridicat-o în braţe şi ne-am dus către dormitor… am lăsat-o jos… m-a împins iar, uitându-se puţin ciudat la mine, nu ştiam ce să cred… o fi vreun joc… dar parcă ideea nu era rea.

I-am prins mâinile la spate, m-am împins către ea până ne-am oprit de dulap. Îi ţineam mâinile cu o mână, cu cealaltă am prins-o pe sub bărbie… mi-am lipit gura de a ei… mi-a acceptat sărutul. Atunci am realizat că este un joc pentru ea… de-a dominarea.dreamstimefree_5488310

Mâinile la spate o incomodau, le-am adus în faţă, le-am ridicat deasupra capului ei, ţinându-le pe amândouă de încheietură, cu mâna stângă. Am vrut să o sărut… şi-a întins capul spre mine, m-am retras. Mâna dreaptă o aveam sub bărbie… degetul cel mare l-am plimbat pe obraz, am ajuns la buzele ei mari şi cărnoase… a vrut să-l cuprindă, mă jucam cu buzele ei… apoi, a intrat… buzele l-au acaparat, îl aspira… scena în sine m-a excitat foarte tare… un sex oral era bine venit… sigur şi ea gândea la fel, asta îmi sugera de fapt… privirea aţintită, pasiunea… respiraţia…

Am scos degetul din guriţa ei, i-am oferit buzele mele pentru puţin timp… un sărut apăsat urmat de o uşoară muşcătura a buzelor ei. M-am retras, mă privea… îşi muşca buzele. Mă apropiam cât să-i ofer un sărut rapid… am vrut sa o dezbrac, nasturii de la pantalonii ei îmi dădeau de furcă… într-un final am reuşit. Am tras de fermoar… pantalonii strâmţi alunecau greu. Mi-a venit ideea să o leg la mâini.

Am deschis cureaua pantalonilor… cred că se aştepta să mă deschid la pantaloni pentru a-mi scoate penisul afară. A fost mirată puţin atunci când am văzut că am tras de curea. A făcut puţin ochii mari… doar nu se gândea că vreau să o plesnesc.

Mi-a fost de ajuns privirea ei ca să-mi dau seama că nu doreşte aşa ceva, nici nu aş fi fost în stare să-i fac vreun rău. I-am lăsat mâinile jos, am continuat să o ţin de încheieturi. Mâinile erau acum aduse în faţă. Cureaua am trecut-o peste încheieturi… privirea ei spunea totul… zâmbetul ei în colţul gurii m-a dat gata. Ne înţelegeam perfect, fără să scoatem vreun cuvânt.

Având mâinile legate, mă puteam ocupa de pantalonii ei. După mult chin am reuşit să o dezbrac de pantaloni. M-am apropiat, am sărutat-o… am tras de marginea chiloţeilor, odată cu ei am coborât şi eu. Aflat în genunchi, i-am sărutat pubisul pe care se zărea un mic smoc de păr, frumos aranjat. I-am ridicat un picior aşezându-l pe umărul meu. I-am mângâiat labiile, gura s-a lipit de vagin… cu vârful limbii exploram toată suprafaţa feminităţii ei… un deget a pătruns-o… un icnet de plăcere, mâinile ei se jucau în părul meu. Am căutat să-i sorb seva, poziţia era un pic incomodă… cu limba i-am atins clitorisul, buzele s-au poziţionat în jurul său… cu capul în sus, i-am căutat privirea… nu reuşea să ţină ochii deschişi. Al doilea deget şi-a făcut intrarea… un oftat lung… cuvintele ei şi-au făcut apariţia:

– Opreşte-te, te rog… penetrează-mă acum!

La dorinţa ei m-am oprit… am vrut să fac lucrurile mai interesante. Îmi trebuia o eşarfă, un şal ceva… să nu stea în picioare am apucat-o de mână trăgând-o către pat, să se aşeze. Am căutat în voie în dulap o eşarfă închisă la culoare. După ce am găsit eşarfa m-am apropiat de ea, se uita la mine. Nerăbdător, am legat-o la ochi. Părea că am strâns-o puţin cam tare, mâinile ei trăgeau puţin de eşarfa. Aşezată pe pat, cu mâinile prinse de curea… mai mult formal, oricând putea să se desfacă… aştepta următoarea  mişcare.

Am deschis fermoarul pantalonilor, m-am apropiat mai mult de ea… din chiloţi am scos penisul erect, aţintit către ea… i-a atins buzele, bucuroasă a vrut să-l cuprindă dar nu am lăsat-o. A ridicat mâinile căutându-l… l-a găsit. Prins între palmele ei, nu a mai avut scăpare… rapid l-a cuprins cu buzele, a intrat… îmi mângâia scrotul… Nu eram obişnuit cu noul peisaj, să-i văd doar guriţa… îmi plăcea să-i văd ochii, să mă privească atent când îmi dezmierda penisul…

Citeste partea a doua

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.