O nouă pasiune… (2)

ropes-1190114_960_720… îşi mişca delicat palmele pe toată lungimea lui. Era o senzaţie nouă, plăcută… ne mai întâlnită până acum… atingerile fine mă duceau către înalte culmi… îl acaparase cu totul, limba se plimba jucăuşă… Nu aş fi vrut să opresc micul “spectacol” erotic pus la cale de logodnica mea… zgomotele emise, erau mai intense ca altă dată, pasiunea, implicarea erau la superlativ.

Am simţit nevoia să o sărut, i-am luat jucăria preferată… m-am aplecat către ea, cu o mână am ţinut-o de bărbie, buzele mele le căutau pe ale ei. …Mi-am dat seama că nu am dezbrăcat-o de bluză. Pe rând, i-am desfăcut nasturii. A trebuit să desfac cureaua din jurul mâinilor pentru a facilita dezbrăcarea. La scurt timp, i-am prins mâinile din nou. Stătea aşezată pe pat, cu spatele drept… capul către înainte, picioarele apropiate. I-am atins buzele cu degetul, a vrut să-l cuprindă cu buzele… aveam ceva mai bun.

Hainele mele erau în plus, trebuia să scap rapid de ele. M-am apropiat de ea, am împins puţin… s-a întins pe spate. Ajuns deasupra ei, îmi frecam penisul semi erect… am apucat-o de mâini îndepărtându-le de corp, deasupra capului. De multă vreme voiam să pun în practică un sex oral mai special, la care eu să conduc. Momentul potrivit era acesta… vârful i-a atins buzele, l-am frecat de ele… s-au îndepărtat făcându-i loc. Bazinul îl mişcam încet, intrând puţin câte puţin în gura ei… aproape jumătate… era interesant, exact aşa cum văzusem în filmele pentru adulţi.

Mâna mi-am băgat-o între picioarele ei, lăsându-mă uşor pe spate. Şi-a deschis larg picioarele, îmi frecam degetul de partea exterioară a labiilor, apoi am intrat… adânc. O vedeam cum se zbătea, îşi unduia trupul de plăcere… trebuia să-i ofer mai mult. Am renunţat la acea poziţie, m-am ridicat, apoi m-am aşezat peste ea. A vrut să mă cuprindă cu mâinile, să mă îmbrăţişeze, dar nu am lăsat-o… i le-am aşezat deasupra capului ei. Am sărutat-o pe obraji, pe frunte… pe gură, am coborât pe gât. I-am prins sânii cu palmele… era doar un preludiu al întâlnirii noastre, ajungeam şi la ei… am ajuns în dreptul lor… sărutându-i pielea catifelată.

Aveam nasul între ei, i-am apucat pe amândoi din lateral, trăgându-i către interior… sfârcurile întărite mă aşteptau să le gust. Întâi i-am atins cu vârful limbii, apoi cu buzele… trăgeam de sfârcuri, sugeam hulpav… am pus multă pasiune, relaţia mea cu sânii ei a fost mereu una specială.dreamstimefree_6029890

I-am lăsat sânii în urmă, sărutând-o pe abdomen… mai jos… m-a primit între picioarele ei, le-am ridicat pe amândouă aproape de corp… abia aşteptam să mă delectez cu savoarea feminităţii ei. Hotărât, m-am pus pe treabă… i-am acaparat toată vulva… un deget l-am introdus, căutând să-i stimulez “perla ascunsă”, la câţiva centimetri de la intrare. Era în extaz… înnebunită, îşi mişca trupul neregulat… oftând şi suspinând…

M-am oprit când mi-a spus să mă opresc, voia să o penetrez. De obicei începeam cu poziţia misionarului, dar la acest nou joc se plia mai bine o poziţie mai rar încercată de noi. Din câteva mişcări, am aşezat-o cu faţa în jos, posteriorul uşor bombat… gata să fie penetrată. Am intrat fără pregătirile de altă dată, era destul de excitată… a scos un oftat lung, cred că nu se aştepta… i-am mângâiat spatele, apoi m-am întins peste ea.

Părul îmi bloca accesul la gâtul ei, l-am strâns la un loc… am sărutat-o. Mi-am făcut loc sub ea căutându-i sânul… l-am găsit, i-am prins sfârcul între degete… m-am lăsat aproape cu toată greutatea peste ea. Punctul de sprijin din coate era firav… simţeam penisul adânc în interiorul ei, la fiecare mişcare a bazinului scotea un urlet scurt, precum participantele de la jocul de tenis de câmp. Greutatea mea accentua şi mai mult penetrarea.

Având mâinile prinse, era imposibil să-şi stimuleze clitorisul cum o făcea de obicei. O poziţie diferită era tot ce aveam nevoie. Am ieşit… precum un om neajutorat, am direcţionat-o să se aşeze în genunchi lângă marginea patului. Am lăsat-o să-şi pună mâinile între picioare… corpul îi era aşezat pe pat… m-am aşezat în genunchi, mi-am potrivit penisul… de data asta am ales al doilea orificiu… am dat să intru, nu era încă pregătită… am insistat, a intrat un pic… am ieşit, pentru a intra iar… puţin mai mult.

La fiecare încercare scotea un oftat lung. Am reuşit până la urmă, trebuia doar să-mi găsesc ritmul… între picioarele ei se ducea o “luptă”… îşi stimula clitorisul energic… încet, încet mi-am găsit ritmul… am băgat o mână sub ea, căutându-i sânul… aşa cum îi place ei. Energia jocului m-a împins să o plesnesc peste fese, câte una pentru fiecare… ritmul meu a devenit alert… orificiul strâmt, excitat… eram pe cale să ejaculez… nu înainte să aibă ea prima orgasm. Abia respira… nu-i vedeam privirea, dar la cât o cunosc sigur stătea cu gura căscată, încordată… respiraţia, suspinurile anunţau ce avea să se întâmple… aaahhh…

A sunat ca un urlet ţipătul ei de eliberare… corpul încordat dădea semne de relaxare… m-am oprit, să-i las un răgaz să-şi revină… am reluat mişcarea… mai viguros, mai energic… mă loveam puternic de fesele ei… eram aproape… aaahhh… fără să realizez, eliberarea a fost aproape identică cu a ei…

Obosit, m-am aşezat peste ea. Am rămas aşa puţin, mă dureau genunchii… cred că şi pe ea. M-am ridicat, am ajutat-o să se ridice în pat… apoi şi eu… lângă ea, față în faţă. Eşarfa i-am desfăcut-o, mâinile i le-am eliberat… ne-am îmbrăţişat, gurile s-au unit… ofeream sărutări scurte. Mi-am luat inima în dinţi şi i-am spus:

– Te rog să mă ierţi pentru seara trecută, nu am vorbit serios… te iubesc…

S-a uitat în ochii mei şi mi-a spus:

– Ştiu asta… eu te-am iertat, dar am vrut să mă joc cu tine… poate că şi eu am greşit. Important este că ne iubim şi mai ales că ai înţeles că trebuie să oferim şi câteva picanterii în viaţa noastră de cuplu.

Ne-am strâns mai tare în braţe sărutându-ne cu foc. Acea seară a fost doar începutul. Ulterior, am discutat mai mult… ce ne place şi ce nu, care ne sunt fanteziile… pentru a condimenta şi mai mult relaţia noastră.

.…. Citeste partea intai …

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

7 comentarii la „O nouă pasiune… (2)”

    1. Marius, din pacate nu ai inteles ca este “doar” un blog de povesti. Si ca orice povestestire, aceasta poate sa fie reala sau nu. Tu trebuie sa alegi!

  1. Da,este ceva deosebit si fiecare dintre noi o facem sa fie reala sau nu.Poate putin mai multe detalii si ar fi minunat,de fapt este minunata aceasta povestioara. are si putin BDSM in ea,asa am vazut exact ce trebuie unui cuplu

      1. Parerea mea este ca o povestioara erotica buna este atunci cand citind-o traesti ceea ce citesti si de ce nu crezi ca te afli tu in pielea personajului

  2. Recitesc cu placere această poveste a treia oară… E o poveste …in poveste as spune eu… Putini pricep probabil , dar nu e foarte important… Multumesc d le Roz ..E de nota 10 .

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.