Cum am cunoscut-o pe dna “D” (1)

woman-847086_960_720Conjunctura a făcut să am o discuţie online cu dna “D” în legătură cu o temă importantă. Am fost surprins plăcut în momentul în care mi-a comunicat că îi par un bărbat interesant şi ar dori să mă cunoască intim, deşi locuiam în oraşe diferite. Discuţiile ulterioare, avute în următoarele săptămâni, au creat o legătură de încredere între noi. Ne-am văzut în fotografii, iar în discuţiile avute ne-am împărtăşit unul altuia din problemele, precum și din fanteziile noastre. …

Aşa am aflat că dna “D” este o femeie plinuţă, are 38 de ani, măritată, copii acasă şi totuşi şi-ar dori un bărbat care să o satisfacă din punct de vedere sexual. Un bărbat care să o facă să simtă plăcerile carnale într-un mod pasional, să vibreze de emoţie, un bărbat care să-i ofere senzaţiile intime pe care în mod obişnuit nu le trăieşte în relaţia de cuplu. Ca multe alte femei, dna “D” are o reţinere să vorbească cu soţul despre ce şi-ar dori pentru a fi o femeie împlinită, satisfăcută.

Chiar dacă disponibilitatea ei de a mă cunoaşte era mare, avea o teamă de se a întâlni cu bărbaţi necunoscuţi. Încet, încet… am reuşit să-i câştig încrederea, după ce am vorbit aproape seară de seară timp de mai bine de trei săptămâni.

Au urmat pregătirile pentru ziua cea mare. Într-o zi de sâmbătă, am stabilit că este ziua cea mai potrivită pentru a ne întâlni, în oraşul unde locuia dna “D”. Deoarece oraşul îmi era străin, dna “D” a avut misiunea să caute un loc potrivit pentru întâlnirea noastră. Am stabilit locul nostru de întâlnire… o intersecţie ce se afla în apropierea locului ei de muncă. Programul de lucru era mai lung, dar urma să plece mai devreme, tocmai pentru a petrece cât mai mult timp împreună.

Sâmbătă, ora întâlnirii… m-a sunat că a ajuns, mă aflam foarte aproape. Soarele amiezii dogorea, mi-am pus ochelarii de soare pe ochi şi m-am îndreptat către ea. Mă aştepta în faţa unui magazin, din unghiul din care o priveam am văzut-o neliniştită, emoţionată. Şi eu eram emoţionat, la un nivel mai scăzut, dar nu am vrut să arăt acest lucru. Am dorit să vadă un bărbat sigur pe el.

Mai aveam câţiva metri, s-a întors cu faţa către mine, am recunoscut-o imediat… m-a văzut, îşi ţinea palmele apropiate la cât de emoţionată era. Mi-am dat jos ochelarii de la ochi, un “bună” scurt şi am sărutat-o pe obraz, apoi am făcut cunoştinţă.

Doream să ajungem mai repede, să nu pierdem timpul și așa preţios şi mai ales că ne obliga căldura să mergem într-un loc mai răcoros. Ne-am urcat într-un taxi… am ajuns la destinaţie în aproximativ 6 minute. În acest timp am schimbat câteva replici, pentru acomodare. După formalităţile de la recepţie, am urcat în cameră. A fost uimită de dimensiunea redusă a camerei, de faptul că nu era un pat mare, ci erau două mai mici, despărţite de o noptieră. Aveam nevoie de un subiect de conversaţie pentru a mai elimina din emoţii. Şi-a aşezat geanta pe masă. Emoţiile erau încă prezente, deşi zâmbea, încerca să ascundă acest lucru.act-847567_960_720

Am avut un dialog scurt despre subiectul banal deschis de ea, m-am descălţat, m-am apropiat de ea… și cu o mână fermă am cuprins-o de mijloc, îmi zâmbea timid … i-am căutat gura, am sărutat-o fără să îi cer permisiunea. Nu a părut speriată, a acceptat sărutul meu… buzele ei ardeau de nerăbdare, aştepta momentul acesta … a prins curaj … m-a cuprins cu braţele, palmele ei au pornit în explorare pe trupul meu.

Cu mâna stângă i-am cuprins sânul drept, dna “D” avea nişte sâni mari, iar în acele momente abia aşteptam să-i cuprind pe amândoi, să trag de ei… să-i cuprind sfârcurile cu buzele. Mâna mea a coborât ușor între picioarele ei, i-am ridicat fusta… mi-am băgat mâna … și am început să cercetez zona. Emoţiile mele s-au risipit, de marginea chiloţilor am tras în jos, o dată cu ei m-am aplecat şi eu. Atunci am văzut culoarea lor, avea o pereche de chiloţi roz. Era momentul ca hainele noastre să dispară.

M-am ridicat şi am continuat să ne sărutăm. O mână de a ei a ajuns în dreptul prohabului meu, pentru moment am rămas surprins, nu mă aşteptam să aibă iniţiativă. I-am desfăcut fusta.. am lăsat-o să cadă… mi-am desfăcut cureaua, nasturii de la pantaloni… aproape cădeau de pe mine… mâna ei mi-a atins chiloţii … de marginea de jos a bluzei am tras, am ajutat-o să rămână fără ea… sub, se alfa un sutien de culoare roz ce ţinea captivi sânii ei mari.

Din câteva mişcări am rămas gol, alături de ea. Stăteam în picioare îmbrăţişaţi, ne sărutam… trupurile noastre erau lipite unul de altul, ne mângâiam. Din pasiunea cu care mă săruta se putea deduce dorinţa puternică de a mă întâlni, nu avea reţineri, exista doar implicare totală.

M-am oprit puțin , cu o mână am prins-o de mijloc şi am invitat-o să se aşeze pe pat… s-a întins… mă privea atent, mâinile se plimbau pe trupul ei, picioarele erau întinse… i le-am desfăcut căutând să o gust … i-am atins cu limba labiile… îşi mişca bazinul… gura s-a lipit automat de vulva ei … îi sorbeam seva … îi aşteptam icnetele să mă pot ghida după ele, întârziau să apară … un deget l-am introdus în vagin, masându-i delicat peretele superior … suspinele îmi spuneau că-i place … i-am căutat clitorisul, l-am apăsat cu limba … am căutat să-l cuprind cu buzele … am scos degetul, limba a vrut să-i ia locul … să intru … să o ating în interior… îşi ţinea mâinile pe lângă corp, oftând … i-am cuprins sânii … trăgeam de ei … aveam gura lipită de vagin.

Trăgeam cu buzele de labiile ei, limba se plimba pe toată suprafaţa feminităţii ei… am ajuns la clitoris … am stat puţin, am sărutat-o pe abdomen … am urcat, cu vârful limbii m-am jucam pe trupul ei, am ajuns la sâni … îi ţineam pe amândoi … am căutat să-i sug, să-i ling sfârcurile … m-am aşezat lângă ea, gurile noastre s-au unit într-un sărut prelung și flămând…

Citeste partea a doua …

Citeste partea a treia …

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Un comentariu la „Cum am cunoscut-o pe dna “D” (1)”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.