Vindecat de abstinenţă

model-2060823_960_720Mă aflam într-o perioadă dificilă a vieţii mele, încă mai sufeream după fosta iubită. Trecuseră mai bine de 6 luni dar mă încăpăţânam să mă gândesc la ea, nu voiam să trec peste acest moment al despărţirii căutând să întâlnesc pe altcineva, pe care să  iubesc şi să mă iubească.

Prietenii îmi spuneau să o uit, că mai sunt şi alte fete pe lumea asta, la fel de frumoase sau poate mai frumoase decât ea… că asta nu este o rezolvare… că nu se mai întoarce la mine… că… etc. …Au încercat în fel şi chip să mă convingă să-mi găsesc altă prietenă, au încercat să mă cupleze cu diverse fete.. dar am refuzat. Într-o sâmbătă am fost invitat la ziua unuia dintre prieteni. Mare petrecere acasă. Iniţial nu am vrut să merg, dar mi-a arătat obrazul sărbătoritul, împreună cu ceilalţi. Până la urmă am cedat, mi-am zis în sinea mea.. ce poate să fie rău?… merg la o petrecere, o să dansăm, băutură din plin şi gata petrecerea.

Am cumpărat un cadou, am ajuns la petrecere, am intrat… poate că am ajuns prea devreme mă gândeam eu când am văzut că nu erau prea multe persoane… doar câteva fete şi câţiva băieţi. Poate mai vin alţii mai târziu, mi-am spus în mintea mea, apoi nu m-am mai gândit la treaba asta. Între timp, au mai apărut şi alte persoane, pe care nu le cunoaştem… atât fete cât şi băieţi, dar nu am dat importanţă cine a venit.

Muzica era în toi, distracţia mare… berea curgea pe gât, era o petrecere reuşită. După o perioadă m-am simţit puţin ciudat, mă simţeam puţin cam ameţit şi am decis să merg într-o altă cameră să mă întind puţin.

Mă făcusem comod în pat. Am auzit cum s-a deschis uşa, apoi s-a închis. La puţin timp s-a deschis din nou, însă de data asta a durat puţin mai mult până s-a închis. Aflat cu spatele către uşă nu mi-am dat seama dacă a intrat cineva în cameră. Ar fi trebuit să aud paşi prin cameră, dar muzica era prea tare.

Dintr-o dată cineva m-a atins pe umăr, m-am întors brusc… erau gemenele Camelia şi Ramona.

– Ce faci Mihai, te simţi bine?

S-au apropiat amândouă de mine, aşezându-se pe pat.

– Da.. sunt bine, cred că sunt puţin ameţit.. dar ce este cu voi aici? Petrecerea este dincolo…

– Ştim, dar… am văzut că ai plecat trist și ne-am gândit să-ţi ţinem de urât… dreamstimefree_6186853

Nici nu a terminat bine propoziţia, că fetele au început să se dezbrace… şi-au dat tricourile rapid jos. Până să apuc să spun ceva fetele erau la bustul gol. Mă uitam la sânii lor, aveam gura căscată… salivam numai când le vedeam. Am vrut să le spun să se îmbrace, cuvintele nu-mi ieşeau din gură. M-am blocat atunci când am văzut că şi-au dat și chiloţeii jos… şi-au ridicat fustiţele scurte arătându-mi păsăricile lor… apoi au scăpat și de ele. Nu-mi venea a crede ce se întâmplă, mă gândeam că este un vis, un vis ce părea a fi real.

Fetele nu au stat mult pe gânduri şi s-au aşezat lângă mine în pat, eu aflat între ele. Dintr-o dată nu mai aveam aer, îmi era cald, simţeam nevoia să respir aer proaspăt. Am vrut să mă ridic şi să plec dar fetele mi-au pus mâna pe umăr zicându-mi că ar fi păcat să le părăsesc tocmai acum când ele   s-au dezbrăcat pentru mine.

Mâinile lor îmi mângâiau corpul… una dintre fete îmi pipăia prohabul… nici nu mai conta care dintre ele, s-au ridicat puţin, cât să ajungă cu sânii în dreptul feţei mele… s-au apropiat mai mult, capul era captiv între două perechi de sâni. Mâinile dibace au deschis rapid fermoarul… au deschis cureaua, nasturele de la pantaloni, nasturii de la cămaşă. Una din fete şi-a prins sânul de la baza și s-a apropiat cu el de gura mea, se juca cu sfârcul pe buzele mele… l-am cuprins cu buzele.

În timpul acesta pantalonii au dispărut, la fel şi chiloţii, graţie surorii sale. Penisul a început să se întărească. În acele momente nu mai ştiam care este Camelia şi Ramona. Ştiu că, una dintre ele mi-a prins penisul cu palma şi a început să mi-l frece energic.

Şi-a scos sânul dintre buzele mele, s-a ridicat în genunchi, aşezându-se cu păsărica peste gura mea. De partea cealaltă, două buze mi-au prins glandul oferindu-mi clipe minunate. Aveam penisul tare… nu ştiam de ce să mă bucur mai întâi de dulceaţa feminităţii sau de buzele şi limba înşurubate în jurul penisului.

Mi-a eliberat penisul pentru puţin timp, apoi am simţit cum îmi punea ceva… apoi mi-am dat seama că era un prezervativ. După ce l-a fixat bine, s-a urcat peste mine aşezându-se în el… până la capăt. A început energic, simţeam mângâieri pe abdomen… eram prins între pulpele uneia, cealaltă mă călărea… suspinele lor se auzeau într-un sincron aproape perfect… eram foarte excitat, nu mai făcusem de multă vreme sex… eram pe punctul de a ejacula… am vrut să ţin, să amân momentul, dar nu am putut… aaahhh… jeturi de spermă au ţâşnit… în prezervativ.

Am stat aşa o vreme, vaginul lipit de gura mea… penisul înfipt în alt vagin. S-au dat jos de pe mine, aşezându-se lângă mine. Le-am luat pe amândouă în braţe, le-am sărutat şi le-am mulţumit. După o mică conversaţie între noi, s-au ridicat să-şi caute hainele. În timp ce se îmbrăcau, au intrat prietenii mei în dormitor fericiţi.

– Bravo, frate… gata… în sfârşit ai făcut sex…

– Ce v-am zis eu băieţi… nu va rezista tentaţiei gemenelor, a spus sărbătoritul.

Atunci am realizat că totul a fost planificat de către prietenii mei.

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.