Singură, drăguţă şi virgină (1)

sexy-1721446_960_720De ceva vreme am pus ochii pe o tânără drăguţă, cu zâmbet frumos, subţirică, 25 de ani şi virgină. Încă virgină deoarece nu a avut un iubit din pricina faptului că s-a născut cu o deficiență la mâna dreaptă.

Ştiam cum să dau de ea. De obicei o găsesc la anumite ore în părculeţul din faţa blocului, stând pe bancă, la o cafea şi o ţigară. M-am aşezat lângă ea. …Bucuroasă că ne-am văzut, am început să discutăm despre diverse lucruri. Din vorbă în vorbă, cu mici glumiţe între noi, i-am propus să vină la mine. Am avut grijă să menţionez înainte că sunt singur acasă, soţia şi băiatul fiind plecaţi pentru o săptămână. Zâmbind, m-a întrebat mirată:

– Ce faci, te dai la mine?!

– Eu m-aş da la tine dar îmi este teamă puţin … apoi am tăcut, lăsând o aură de mister.

– De ce ţi-e teamă?

– Dă-mi voie să-ţi explic, dar să nu mă întrerupi. Ştiu că mă placi, se vede în felul cum îmi vorbeşti, cum îmi zâmbeşti. Nu eşti la fel cu toată lumea, ţi-am urmărit discursul şi limbajul trupului. Am stabilit că mă placi, dar asta nu înseamnă că trebuie să te culci cu mine, dar am putea dacă ți-ai dori-o și tu…

Se amuza şi mai tare de cele spuse de mine. Eu am continuat.

-… fiecare individ are nevoile sale sexuale. Ştiu că eşti virgină, dar şi tu ai nevoie să simţi pasiunea, plăcerea carnală.

– Sunt virgină, dar de unde ştii tu asta?

– Nu ştiam, mi-ai spus tu acum. Eu doar am făcut o afirmaţie, iar tu mi-ai confirmat-o. A fost o capcană.

În acel moment a vrut să mă lovească, în glumă, bineînţeles.

– Să continui, nu am terminat. Să revin la “de ce mi-e teamă”. Mi-e teamă că nu o să fii destul de discretă, să avem secretul nostru şi o să începi să spui altora. Din punctul meu de vedere … am fermoar la gură. Doar nu o să încep să mă laud, mai ales că sunt însurat.

– Soţia ta ştie ce faci tu?

– Cum să ştie?! … doar nu am înnebunit. Ţi-am spus, ştiu să fiu discret, iar dacă te hotărăşti, totul rămâne între noi.

A rămas fără cuvinte, nu mai avea argumente, mă privea zâmbind. Eu am continuat să vorbesc.

– Înainte să vii la mine, trebuie să te epilezi inghinal…

– Cum adică inghinal?

– Între picioare … este o expresie modernă … mi-e îmi place să fii curată.

– Dar poate eu nu vreau să-mi pierd virginitatea, de ce să mai vin la tine?

– Dacă nu doreşti, îţi respect decizia, dar să ştii că pot să îţi produc un orgasm şi fără să te dezvirginez…

– Cum aşa?

– Acesta este avantajul bărbaţilor însuraţi. În general, ei ştiu ce au de făcut. Dacă te-am făcut curioasă te aştept la mine.dreamstimefree_4928469

Înainte să plec acasă i-am spus etajul şi numărul de la interfon. În mai puţin de 45 de minute a sunat cineva la interfon. Nu mă aşteptam să fie ea, mă gândeam că sunt cei care împart pliante în cutiile poştale, era ora lor obişnuită.

Am invitat-o să intre. Era îmbrăcată la fel cum am întâlnit-o în parc. O pereche de pantaloni scurţi din denim şi un maieu alb, prin care se observau sfârcurile ca doi năsturei.

Deşi am invitat-o să se aşeze pe canapea, mi-a spus că preferă să stea în picioare. Vorba este una, fapta este alta … la puţin timp s-a aşezat pe canapea, aproape de capăt. Am adus două pahare cu suc rece şi m-am aşezat lângă ea, nu foarte aproape, să nu o intimidez.

– Am venit să mă lămurești asupra a ceea ce mi-ai spus în părculeț … cum poate avea orgasm o femeie fără să fie dezvirginată … a spus ea cu un aer uşor naiv, dar tupeist.

Instant mi-a trecut prin minte o glumă, despre sex … cum altfel. I-a plăcut şi ei. Am “muşcat” din canapea şi am venit mai aproape de ea.

– Te deranjează dacă te sărut?

– Ştiu şi eu, poate mă deranjează … mi-a răspuns zâmbind în timp ce dădea ochii peste cap.

I-am zâmbit şi eu, apoi am aşezat o mână pe genunchiul ei. Nu a spus nimic. Cu roşeaţă în obraji părea şi mai drăguţă. M-am întins spre ea să o sărut, dar s-a eschivat … privea în jos, zâmbind. Încă aveam mâna pe genunchiul ei … mi-am făcut loc între pulpele ei. Tăcerea ei m-a determinat să continui … am urcat mai mult, aproape de pantaloni.

A ridicat capul către mine, m-a privit puţin … un scurt sărut am primit pe buze. Îşi ţinea palmele împreunate. Le-am luat pe amândouă, le-am aşezat în palma mea şi i-am spus:

– Vrei să mergem în dormitor, acolo este mai puţină lumină, este un cadru mai intim?!

Nu mi-a răspuns. M-am ridicat, la fel şi ea. M-a urmat firesc, fără să o forţez. În dormitor am tras draperia, se făcuse un semi întuneric, ceva mai intim, mai puţin stresant pentru ea. Se afla aşezată pe pat când m-am apropiat de ea. Atunci am observat cât de emoţionată era. I-am atins obrazul cu mâna şi i-am spus:

– Totul o să fie bine … te văd foarte emoţionată, nu trebuie să-ţi fie teamă de mine, oricând poți să spui stop și eşti liberă să pleci …

Cred că am vorbit cam mult, gura ei mi-a căutat buzele … am luat-o în braţe, corpul îi tremura uşor, ne-am întins pe pat. Şi-a pus mâinile după gâtul meu, era un semn bun … chiar îşi dorea acest lucru. Am tras în sus de maieu până i-am dezgolit sânii … nu erau mari dar erau frumoşi … cred, neatinşi de vreun bărbat, iar eu eram cel norocos.

Am pus mâna pe sânul drept, masându-l uşor … sfârcurile parcă mă chemau să le simt textura … i-am prins pe amândoi … buzele i-au atins sfârcul stâng … aah … primul oftat. L-am prins între buze … l-am supt … aahh … mâna ei se plimba prin părul meu. Am urcat peste ea … i-am supt ambii sâni … am pornit în jos către buric desenând cu limba pe trupul ei…

… citeste partea a doua …

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.