Şeful şi secretara în delegaţie

girl-1173571_960_720Prima delegaţie cu şeful meu a fost la câteva săptămâni de la angajare. Trebuia să dăm curs invitaţiei la o conferinţă despre referinţa în mediul de afaceri, plus câteva întâlniri extra. Conferinţa a avut loc într-o sală din cadrul hotelului.

Nu m-am aşteptat să fim cazaţi într-o cameră cu un singur pat, imens. Ştiam că şeful meu este cam fustangiu, printre cuvinte am înţeles aluziile lui cu conotaţie sexuală. Poveştile despre el, cum că se culca cu angajatele, păreau a avea un temei. …Dacă poveştile sunt adevărate, cum se face că are succes printre femei, mă întrebam eu… nefiind un bărbat rupt din revistă. …Este un domn de 55 de ani cu ochelari, 1.65 înălţime, cu burtă, iar fizionomia nu este una care să întoarcă privirile. Despre ceea ce are în pantaloni, poveştile nu conţineau informaţii.

Conferinţa trebuia să înceapă, a scris câteva mesaje pe telefon, mi-a înmânat o mapă şi ne-am dus la conferinţă. Plictisită, m-am bucurat când a zis să plecăm, să nu mai aşteptăm finalul. Am intrat în cameră, m-am oprit la oglinda imensă şi îmi admiram toaleta.

Şeful m-a invitat să mă aşez pe pat. Lângă mine s-a aşezat şi el. Am deschis mapa şi am început să vorbim despre ce întâlniri urma să avem. Mă simţeam puţin vânată… vânătorul, amabil… vorbea calm şi îmi zâmbea provocator.

– … La următoarea întâlnire… nu m-a lăsat să termin ce am de spus, mi-a luat mapa…

– Lăsăm pe mai târziu… o să vorbim mai târziu…

S-a ridicat, a lăsat mapa pe măsuţă, la fel şi ochelarii. S-a aşezat lângă mine şi m-a sărutat pe buze. Nu am ripostat, dimpotrivă i-am răspuns la sărut… o mână a pus-o pe genunchii mei, mângâindu-i uşor… a urcat mai sus… pe coapse… sub rochiţa… între picioarele mele, îmi pipăia vaginul prin chiloţi… mi-am desfăcut mai mult picioarele… îmi plăcea.

Ne-am oprit din sărutat, s-a ridicat în faţa mea. Şi-a desfăcut cureaua, nasturii, lăsând pantalonii să cadă la picioarele lui. Avea pe el o pereche de chiloţi lărgi până la genunchi. Îl priveam cum se dezbracă… o dată cu el, m-am dezbrăcat şi eu de sacou.

Stăteam pe marginea patului relaxată, în timp ce el şi-a desfăcut lent, pe rând, cravata, nasturii de la cămaşă. Sub cămaşa avea două tatuaje de-o palmă, în chiloţii largi… un penis mic, semi erect. Am întins mâna către el, l-am prins în palmă… abia îmi depăşea lăţimea palmei.

Nu sunt o femeie uşa de biserică, deşi sunt tânără, am văzut ceva penisuri la viaţa mea. M-am aplecat către penis. L-am luat în gură… am început să-l sug, pe tot… cu uşurinţă… i-am masat testiculele, mâna lui mă mângâia pe cap… de mărit, nu s-a mai mărit, în schimb s-a făcut mai tare şi a luat proporţii în diametru. Acum era un penis de vreo 12 cm, dar gros.erotic-1858208_960_720

M-am oprit… am urcat mai sus în pat şi m-am întins… făcându-mă comodă. Am ridicat puţin rochia deasupra coapselor, am urcat în patul imens cu tot cu pantofii cu toc. Şeful s-a dus direct la chiloţii mei turcoaz, m-a ajutat să mă dezbrac de ei… i-a pus pe faţă şi a început să-i miroasă, apoi i-a aruncat pe jos.

Mă predasem, aşteptam să văd ce ştie să facă. Şi-a băgat capul între pulpele mele… limba a intrat rapid în vagin… aahh… se descurca bine… în nici una din poveştile auzite nu se detalia despre capacităţile sale de “limbist”. Preludiul a fost scurt. S-a urcat pe mine şi-a potrivit penisul… aahh.. mai mult de complezenţă. Penisul intrase puţin la apă.

După câteva minute, se întărise, era ceva mai bine… o vreme a stat deasupra mea şi mă penetra cu putere. Apoi, s-a aşezat în genunchi, mi-a ridicat picioarele în sus, mă ţinea de tocuri şi mă penetra viguros. Era mult mai bine… eram încălzită, plăcerea mă învăluia… trăgeam cu ambele mâini de cearceaf. Gâfâiam şi oftam… l-am încurajat… “da, da”. Se vedea că-i plăcea această poziţie… m-a ţinut cu picioarele în sus minute în şir.

S-a oprit, a ieşi din mine, m-a aşezat pentru o nouă repriză de cunilingus… mă ţineam de genunchi… oftam şi suspinam, limba lui cotrobăia în interior… când a ajuns la clitoris, a fost sublim… aş fi vrut mai mult, dar s-a oprit… a urmat o scurtă repriză de penetrare.

A zis că a obosit şi că vrea să mă urc pe el. Până s-a aşezat de pe spate, am profitat de ocazie să mă dezbrac. Mi-am scos rochia… eram la sutien… când, l-am văzut întins pe spate, privind în tavan şi îşi freca penisul energic. Au urmat pantofii, apoi m-am aplecat la penisul lui. A continuat să şi-o frece… l-am sărutat la testicule, am urcat mai sus… mâna a dispărut, penisul a intrat în gura mea pentru puţin timp.

A oftat de câteva ori din datorită “tratamentului”, apoi mi-a spus să mă urc deasupra, cu spatele spre el. Mă simţeam bine… îi simţeam penisul adânc, gâfâiam de plăcere, mi-am masat sânii… mi-am muşcat buzele. Şeful stătea cuminte… fără să mă atingă, cu mâinile pe lângă corp.

Obosisem de atâta “călărit” am vrut să schimb poziţia. Atunci mi-a spus că vrea să ejaculeze şi să mă uit la el cum şi-o freacă. Mi-a spus să stau aproape de penisul lui. Un timp şi-a frecat-o singur, suspinând, îl vedeam cum se încordează… m-a pus pe mine să continui… “aşa, mai tare draga mea”… mi-a spus de câteva ori.

L-am încurajat… “da… dă-mi sperma ta”… aahhh… şi-a încordat picioarele şi abdomenul… aahhh… sămânţa lui a ţâşnit, nu foarte multă. Am continuat să vorbesc cu el, culisând prepuţul până s-a liniştit. M-a mângâiat pe braţ drept mulţumire. M-am ridicat, i-am oferit un sărut pe buze. Am mers la baie să facem un duş rapid să putem invitaţiile programate.

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Un comentariu la „Şeful şi secretara în delegaţie”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.