În trei … pe litoral (1)

Ne-am creat un obicei ca în fiecare an să petrecem de 1 Mai pe litoral împreună cu prietenii noştrii, mergând în Vamă şi stând la cort. În timp, unii dintre noi s-au aşezat la casele lor, au copii, responsabilităţi… nu ca mine, un tânăr de 27 de ani, ce locuieşte încă cu părinţii, cu un job oarecum stabil şi fără prietenă… proaspăt despărţit de iubită. Până la urmă, am decis să merg împreună cu Delia şi Nicu. … Vremea nu părea prea prietenoasă, ca atare nici plaja nu era plină ca în alţi ani, dar nouă nu ne-a păsat prea mult. Cumva vom reuşi să facem mini vacanţa plăcută, ca de fiecare dată.

În timp ce ne distram jucând cărţi, Delia a fost sunată de fostul ei iubit, care-i cerea socoteală pentru că şi-a permis să meargă pe litoral cu doi bărbaţi. Convorbirea nu a fost tocmai amicală, tensiunea plutea în aer, iar până la nervi a fost doar un pas. Fostul ei iubit făcuse parte din grupul nostru, dar după despărţirea lor el a devenit gelos, fără să aibă un temei. Personal o plăceam pe Delia, dar nu am avut intenţia vreodată să mă cuplez cu ea, Nicu a avut o tentativă dar a fost ceva scurt în urmă cu mulţi ani.

Iritată la maxim, a închis telefonul, a luat o gură zdravănă de bere după care ne-a zis:

– Mă sună de fiecare dată să mă acuze că mă culc cu toţi bărbaţii, acum o să îi ofer un motiv să fie gelos. M-am hotărât… jucăm cărţi… care câştigă dintre voi… mă culc cu el.

Pentru moment am rămas blocaţi, nu ne aşteptam la o aşa reacţie. Numai că Delia părea hotărâtă. Am jucat o partidă de macao pe care, culmea a câştigat-o tot ea. Mă pregăteam să amestec cărţile, când a spus:

– Voi trebuia să câştigaţi, nu eu. Acum îmi este greu să aleg… a spus zâmbind şi parcă puţin mai relaxată. Cel mai bine ar fi să o facem toţi trei.

Nici nu a încheiat bine vorba că s-a dezbrăcat de bluză şi-a dat jos sutienul după care au urmat pantalonii şi chiloţeii. Eu şi Nicu nu ne-am aşteptat la o asemenea reacţie, în schimb priveliştea a contribuit enorm la erecţia din chiloţii noştrii. Am rămas blocaţi preţ de câteva minute dar ceea ce aveam în faţa ochilor ne-a lăsat pur şi simplu fără cuvinte.

Delia era o fată mignonă dar cu un corp mirific … sânii păreau ca desprinşi din revistă … fermi cu sfârcurile acum întărite, un mijloc subţirel bun de strâns în braţe, coapse ferme lucrate îndelung la sală, iar ceea ce ni se arata între ele … ahhh … era fenomenal … avea o mică inimioara lăsată din părul pubian ce te îndemna să-ţi pleci urechea asupra ei ca să-i simţi pulsaţiile … în rest era complet epilată, aşa cum îi stă bine unei femei să fie. Acea inimioară mi-a făcut inima personală să bată şi mai rapid decât o face în mod obişnuit iar penisul meu deja îşi cerea dreptul de a fi scos din chiloţeii ce deveniseră o adevărată cuşcă pentru el.

Deşi ştiam că Delia face acest lucru din dorinţa de răzbunare, n-am putut să mă apropii de ea înainte de a o întreba dacă este sigură de lucrurile ce se vor întâmpla în acest cort … la malul mării. Răspunsul ei a fost categoric şi ferm că-şi doreşte să facă asta cu noi doi pentru că este o fantezie la care a visat mereu dar pe care nu şi-a putut-o îndeplini până în acest moment. Nu ştiu dacă exact acesta era adevărul sau s-a lăsat influenţată de imaginea afişată de cele două mădulare ale noastre ce erau mai mult decât vizibile prin materialul chiloţilor dar cert este că ne-am apropiat amândoi ca la un semn de ea şi am început să o sărutăm.

Eu sunt o fire ce mi place să sărut şi să fiu sărutat, instinctiv i-am căutat gura cu buzele cărnoase ce mereu mi le-am dorit să le simt, să le gust şi mai ales să le muşc uşor … aşa că am pornit asaltul asupra gurii ei care mi-a răspuns într-un mod surprinzător de plăcut. Buzele i s-au întredeschis atunci când limba mea a început să-i simtă gustul buzelor şi a pătruns uşor în umezeala ei explorându-i fiecare cm.

Nicu văzând că eu i-am acaparat gura Deliei, a început să-i sărute gâtul … zona sensibilă din spatele urechii ce ştia el că o înfierbântă … fapt care s-a şi adeverit imediat prin tremurul trupului ei. Mâinile Deliei umblau haotic pe trupurile noastre dar eu mai hotărât i-am prins o mână şi i-am aşezat-o direct este ţesătura chilotului meu îndemnând-o să-mi elibereze penisul … ceea ce imediat a şi făcut. Acelaşi tratament i l-a aplicat şi lui Nicu căruia de emoţie i-a scăpat un geamăt prelung, era excitat maxim şi el asemeni mie, dar amândoi ştiam că Delia era cea care conta acum şi nu noi… ea deţinea controlul şi decidea ceea ce şi doreşte de la noi.

Eram încinşi toţi trei şi atât de concentraţi pe ceea ce se întâmpla între noi încât am uitat de locul în care ne aflam şi de faptul că puteam fi auziţi de eventualele persoane de pe ţărmul mării … dar ce mai conta atât timp cât eram fericiţi?!

La un moment dat, Delia ne-a cerut să ne ridicăm în picioare, ne-am conformat imediat dornici să scăpăm şi de lenjeria ce ne jena şi astfel am rămas goi în faţa ei. Delia cu o privire şmecherească a rămas în genunchi şi s-a poziţionat între noi … ahhh ce imagine superbă aveam în faţa ochilor … buzele acelea pline ce se înfruptau din mădularele noastre … Savuram imaginea ce se desfăşura sub ochii mei mai ales că ador să privesc atunci când mi se face oral … Nicu era în extaz şi el şi scotea gemete pe bandă rulantă. …

… citeste partea a doua …

Poveste scrisă de Madame „V”

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”.

https://revolut.me/florincerchez

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!

Descoperă mai multe la Domnu' Roz

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura