În trei … pe litoral (2)

 … Simţind probabil că i se apropie momentul orgasmului, Nicu s-a retras din strânsoarea Deliei şi s-a aşezat în lateral urmărindu-ne în continuare pe noi doi. Delia a continuat să-mi facă oral … sugea, lingea şi-mi lovea scrotul cu limba-i obraznică într-un mod ameţitor de plăcut. Deşi îmi plăcea enorm ceea ce-mi făcea am rugat-o să se oprească … a făcut-o dar fără tragere de inimă … văzându-i expresia feţei ce afişa o mimică dezamăgită, am rugat-o să se întindă … era rândul ei să fie răsfăţată.

De astă dată Nicu a fost cel ce-i explora gura iar eu am început să o sărut uşor pe sâni şi să cobor alene spre feminitatea ei ce mă intriga. Am sărutat-o uşor pe coapsa dreaptă să o tachinez puţin, apoi pe cea stângă … dar ea mi-a prins capul cu mâinile şi m-a ghidat spre “inimioara” ei. Era umedă, fierbinte şi fremăta toată.

I-am sărutat uşor labiile şi geamătul scăpat de buzele ei mi-a dat curaj să o pătrund cu limba. S-a încordat toată când mi-a simţit răsuflarea caldă dar s-a relaxat instantaneu când mi-a simţit limba în interiorul ei ca şi cum mi-ar fi zis … “ia-mă şi fă-mi ce vrei”. N-am stat mult pe gânduri şi am început să o gust, să o sărut intim şi să-i explorez feminitatea superbă şi umedă … ahhh cât de bine mă simţeam între coapsele ei … Penisul meu dorea să o pătrundă adânc dar ştiam că primordial era să aibă ea orgasm şi apoi noi. Nicu se mutase şi îşi fixase penisul în gura ei pe care-l ea îl savura cu o deosebită plăcere.

Oferind şi primind plăcere în acelaşi timp, nu a durat mult şi am simţit încordarea premergătoare orgasmului feminin dar am continuat să-i răsfăţ vulva cu limba mea … un ţipăt scurt şi gura mi-a fost inundată de umezeala orgasmului ei însoţit de tremurul inconfundabil al trupului. Ador nectarul intim al femeii şi de aceea am cules cu buzele fiecare picătură oferită de feminitatea Deliei. După acest fapt, am lăsat-o să-şi revină şi am întrebat-o ce-şi mai doreşte … răspunsul ei pe mine m-a bucurat dar pentru Nicu a fost o adevărată surpriză …” vreau să fiu penetrată de amândoi odată”, eu mai făcusem aşa ceva dar pt Nicu era pt prima dată, tocmai de aici şi surpriza lui.

După ce şi-a tras sufletul puţin, având în vedere că pentru Nicu era ceva nou, l-am rugat pe el să stea dedesubt iar eu voi fi cel ce o va penetra anal pe Delia care era în extaz gândindu-se la ceea ce va urma. Aceasta s-a urcat imediat peste Nicu şi s-a înfipt în el iar eu am început uşor să-mi fac loc în găurica anală a Deliei … era atât de bine … avansam cu fiecare mişcare din bazin pe care o făcea ea … adânc … tot mai adânc până am intrat tot… ahhh cât de bine era … strâmtă şi cum strângea … aveam senzaţia că voi termina rapid dar nu-mi doream asta … voiam ca totul să ţină cât mai mult.

Ne-am coordonat mişcările şi am început să ne mişcăm la unison… era o învălmăşeală de gemete, de ţipete scurte din partea Deliei care avea o faţă transfigurată de plăcere şi care îşi freca clitorisul la unison cu penisul lui Nicu care intra şi ieşea din feminitatea ei.

Plăcerea ei era tot ceea ce conta, de aceea când am simţit că se apropie momentul orgasmului ei am ţinut-o lipită cu spatele de pieptul meu şi Nicu şi-a fixat mâinile pe şoldurile ei rămânând captivă în cele două mădulare ce se zbăteau în interiorul ei.

Orgasmul ei a fost exploziv … umezeala din plin iar noi doi ne-am continuat mişcările dorind să o aducem la extazul suprem … cât de bine era … penisul meu se mişca în voie în funduleţul Deliei care se relaxase datorită orgasmului, iar mădularul lui Nicu pompa în vaginul ei într-un ritm ameţitor. Nu a durat mult şi a urmat un alt orgasm pt Delia … mai fulgerător şi mai puternic decât precedentul.

Ne-am oprit puţin pentru ca să-şi revină Delia care era prăbuşită pe pieptul lui Nicu, dar noi doi n-am ieşit din ea … simţea cum pulsează mădularele în ea dar deşi era obosită nu voia să renunţe. Nicu i-a spus că nu mai rezistă prea mult şi că v-a termina, atunci Delia l-a rugat să iasă din ea şi să-i ofere mădularul lui pentru a-i face oral, ceea ce s-a şi întâmplat imediat.

Era o imagine de vis… o femeie superbă între doi bărbaţi ce o penetrau în acelaşi timp … ea sugea cu poftă mădularul lui Nicu iar eu o penetram anal incitat de priveliştea oferită de buzele Deliei mulate pe mădularul lui Nicu. Tot acest “chin” a mai durat maxim 5 minute … eu am terminat într-un spasm frenetic în funduleţul Deliei pe care-l ţineam lipit de mine iar Nicu într-un geamăt prelung a finalizat în gura ei perfectă care n-a lăsat să-i scape nicio picătură din sămânţa acestuia. Ne-am prăbuşit toţi trei într-o îmbrăţişare prelungă neavând putere să mai schiţăm vreun gest preţ de câteva minute bune.

Pot spune că această partidă de sex a fost începutul unui weekend mirific la mare şi un 1 Mai pe care cu siguranţă îl vom mai repeta şi-n anii următori.

… citeşte partea întâi …

Poveste scrisa de Madame „V”

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: