Doamna cu ochelari

Se spune că atunci când o idee îţi pătrunde în minte, este greu să o mai scoţi indiferent cât de banală, bizară sau ciudată este. Cum s-a imprimat în creier este şi mai complicat de explicat. De ceva vreme mă “bântuie” o idee trăznită să fac sex cu femeie ce poartă ochelari de vedere în timpul actului sexual. Oricât de banal ar putea fi, nu-mi pot scoate această idee din cap, deşi încă nu mi-am dat seama de unde și până unde această asociere. … Era musai să trec prin această experienţă, să se întâmple. Era singurul mod pentru a mă linişti şi a-mi calma pornirile sexuale ce s-au instalat brusc în mintea mea, fără să mă întrebe.

După îndelungi căutări am întâlnit o femeie atrăgătoare, minionă … care corespundea criterilor de selecţie alese de mine şi care să poarte ochelari. Mi-a plăcut tipa din prima … când mi-a spus că nu doreşte o relaţie de durată am zâmbit în sinea mea. Nu aveam de gând să mă implic, ci doar să-mi satisfac curiozitatea referitor la obsesia mea.

După o seară petrecută în oraş … luat masa împreună, o mică plimbare … a acceptat să mergem la ea, era mult mai aproape. Nici nu am intrat bine în apartament că am sărit unul în braţele celuilalt sărutându-ne cu foc. Pe fugă, ne-am dezbrăcat reciproc în drum spre dormitor. În urma noastră au rămas haine aruncate … ici colo.

Se ridica pe vârfuri să ajungă să ne sărutăm. Îmi plăcea cum îi stătea acea pereche de ochelari … i-a dat jos, aşezându-i pe noptieră, înainte să sară în braţele mele şi să se înşurubeze de mijlocul meu. Faptul că şi-a dat jos ochelarii m-a făcut să nu o mai văd cu aceiaşi ochi … nu ştiu să explic de ce, dar nici nu puteam să-i spun adevăratul motiv. Am zis în sinea mea să continuăm aşa … apoi poate o conving cumva să-i pună.

Uşor am aşezat-o pe pat spunându-i să se întindă. Iute am sărit lângă ea. Îmi plăcea trupul ei, sânii nici prea mari dar nici prea mici, pulpele cărnoase aşa cum îmi plac mie … să am pe ce pune mâna. Din câteva mişcări mi-am făcut loc între pulpele ei. Ne-am sărutat lung … mâinile nu-mi stăteau locului o clipă plimbându-se pe trupul ei.

Ne înfierbântasem destul de tare. Se umezise foarte rău … era timpul să-mi fac intrarea. Dintr-o mişcare am intrat adânc … a oftat puternic, am văzut cât de tare s-a încordat, ieşeau în relief venele de la gât … mă strângea destul de tare. Când s-a mai liniştit, am început să fac mişcările de du-te vino mai ample, apoi din ce în ce mai energic. Îi plăcea stilul. Mă încuraja să mă mişc mai repede … din ce în ce mai repede … în timp ce-şi depărtase foarte tare picioarele.

Deodată, îmi amintisem că nu are ochelarii pe nas, o priveam cum gemea şi cum mă încuraja să nu mă opresc dar eu încercam să-mi imaginez că poartă ochelarii … dar nu reușeam, mai mult mă păcăleam. Începusem să obosesc, ritmul mişcărilor îmi consumau bateriile, braţele îmi amorţiseră … ea, îmi spunea mereu să nu mă opresc. Speram să nu mai dureze mult, ar fi fost penibil să mă opresc atunci. Şi nu am făcut-o. Cu ultimele eforturi, gâfâiam intens, braţele nu le mai simţeam … când … m-a prins de mijloc şi m-a tras puternic către ea, fixându-mă acolo … ddaaahhh … însoţit de un strigăt de eliberare.

Oarecum eram mulţumit că a avut orgasm, dar nu aveam senzaţia aceea de satisfacţie pentru că nu-mi atinsesem scopul. M-am dat la o parte şi m-am întins lângă ea, să-mi revin şi eu. La scurt timp, m-a sărutat apoi s-a urcat pe mine sărutându-mă şi mângâindu-mi trupul. M-a sărutat pe gât … pe piept, au urmat sfârcurile. Până la urmă i-am spus că mi-ar face plăcere să-şi pună ochelarii la ochi şi să continue … pe motiv că mi se pare interesantă scena, incitantă.

S-a conformat fără să pună întrebări. Deja era altceva, aveam o altă atitudine, mă incita, cu ochii mari îi priveam mişcările perverse … cum îmi alinta penisul cu guriţa şi mâinile ei delicate. Mă excitasem foarte tare, scena în sine … cu ochelarii la ochi, uşor lăsaţi spre vârful nasului … m-a determinat să mă ridic rapid. Am prins-o de mijloc şi am pătruns-o adânc în vagin, cu mişcări rapide, ca mai devreme. La scurt timp am ejaculat puternic pe fesele ei.

Parcă îmi dăduse o energie necunoscută. I-am spus să nu-şi dea jos ochelarii de la ochi. Seara era abia la început şi mai aveam multe de oferit unul altuia.

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.