Stăpâna de bărbaţi

O atitudine potrivită cu un bărbat îţi poate aduce multe satisfacţii – a fost sfatul pe care l-am primit de la mama, o femeie casnică. Sfatul ei mi s-a potrivit mănuşă, l-am pus în aplicare făcând propriile reguli, altfel, să am o altfel de viaţă precum cea trăită de mama mea, cu treburi casnice … mereu în slujba bărbatului.

Sunt foarte frumoasă, înnebunesc bărbaţii cu trupul meu … aşa că … eu am păsărica, eu fac regulile. Mulţi sunt de părere că sunt fiţoasă, cu nasul pe sus, că-mi dau importanţă …  eu sunt de părere că fac selecţie printre bărbaţi, mă concentrez doar pe cei care sunt interesaţi să ajungă în chiloţii mei.

Atitudinea aceasta “fiţoasă” am avut-o din adolescenţă, aşa că mi-a fost uşor să mi-o perfecţionez în sucit minţile bărbaţilor, iar după ce mi-am pierdut virginitatea mi-a fost uşor să înţeleg cu câtă lejeritate pot fi manipulaţi bărbaţii, cum să-i faci să-ţi mănânce din palmă.

Am un job stabil, dar adevăratul “job” sunt relaţiile pe care le am cu diferiţi bărbaţi. Mă folosesc de ei sexual, îmi lasă impresia de putere, de control asupra lor şi pe deasupra mă aleg cu bani şi cadouri diverse. Nu sunt iubita unui bărbat şi ei ştiu asta, dar dacă mă doresc trebuie să accepte regulile mele.

Dintre toţi “iubiţii” mei, doar de unul îmi place mai tare. Nu este cel mai atrăgător, nu se descurcă cel mai bine la pat, dar are ceva al lui care mă face să-l plac mai mult decât pe restul. Nu i-am spus-o vreodată şi mă port mult mai “urât” cu el decât cu ceilalţi, iar el parcă mă doreşte mai mult.

Este însurat, manager la o companie de IT. Vine săptămânal îmbrăcat mereu la costum, aduce mereu o sticlă de şampanie, o cutie de bomboane şi uneori îmi cumpără haine de la branduri renumite sau îmi lasă plicul nostru obişnuit.

De când intră pe uşă încep să-mi intru în rol … tratamentul special pentru el. Abia îl sărut pe obraz … sictirită … apoi îl invit să se facă comod. Ştiu de fiecare dată când vine, dar mereu găsesc un motiv pentru care nu sunt pregătită şi dispar câteva minute făcându-l să mă aştepte pe canapea. Când apar, sunt îmbrăcată doar într-un furou alb transparent, prin care se poate observa tot, având ţigara aprinsă în mâna stângă.

Mă apropii de el mergând agale, trag din ţigară adânc, iar când ajung lângă el suflu tot fumul în direcţia lui. Îl privesc în ochi, de multe ori nu şoptesc un cuvânt, totul se întâmplă din priviri. Mă cunoaşte acum, ne întâlnim de peste un an. Ştie ce urmează, dar aşteaptă comanda mea.

Aşez piciorul stâng pe pat, îl apuc de cravată, îl trag spre mine, îl privesc în ochi apoi cu mâna îl direcţionez către păsărica mea. Întâi mă sărută pe pulpa piciorului … limba desenează pe el până ajunge la “ţintă”. În câteva clipe stă în genunchi şi îmi sărută delicat labiile. Îmi place să mă exteriorizez în astfel de momente, dar mă ţin tare, îmi joc rolul până la capăt. Din când în când scot câte un oftat … mai mult pentru el.

Se descurcă minunat de fiecare dată. Mă înnebuneşte când ajunge la clitoris. Momentul când apăsă cu buzele îmi vine să mă urc pe faţa lui. Îl apuc de păr, apăsând cu putere … îmi frec clitorisul de buzele lui. Îmi place să-l privesc … am o privire glaciară, de om dur … iar el cu ochii lui galeşi, ca un mieluşel la tăiere.

Cum stă în genunchi, îl apuc de cravată, mă apropii de el, îl sărut scurt pe buze, apoi îi “ordon” să se dezbrace.

– Dezbracă-te acum!

Mi-e drag să-l văd cum se chinuie să iasă din hainele lui de corporatist îngâmfat. Dar la mine, este un oarecare care trebuie să respecte anumite reguli impuse de mine. În câteva clipe este gol în faţa mea cu penisul erect. Îi ordon să se aşeze pe pat cu faţa în sus. Urc şi eu … nu peste el, mă aşez la cap. Întâi îl sărut pe gură … rapid, fără multă pasiune. Mă deplasez uşor, să-i permit să mă sărute pe gât … până la sâni. Îl las să se joace cu ei, să-i sugă, atât cât îi permit eu.

Continuă să mă sărute pe abdomen … mă urc pe faţa lui … limba intră adânc în vagin … stau în poziţie verticală, mă aşez cu toată greutatea peste faţa lui. Mă mişc înainte şi înapoi. Aproape că-l sufoc. Din când în când îi dau posibilitatea să mai tragă aer, în timp ce mâinile mele se plimbă pe corpul său … pe piept, pe abdomen … îi masez penisul, îl apuc într-o mână şi îl decalotez delicat.

Sunt foarte excitată … limba mă pătrunde adânc, îmi mişc vaginul pe buzele lui … orgasmul este aproape … aaahhh … ţip de plăcere tremurând. Palmele lui mă ţin în acea poziţie, îl las se bucure de gustul feminităţii mele. Apoi, mă aplec îi prind penisul între buze, mă las uşor până intră tot … până ajung cu nasul la testiculele lui.

Mă retrag şi revin de fiecare dată mărind puţin ritmul. Ştiu că este înnebunit după deepthroat, însă îi ofer atât cât vreau eu. Urmează să-l călăresc, poziţia lui favorită, cu spatele la el. Mă ridic şi mă aşez direct în penisul lui. Cu palmele mă ţine strâns de fese … ştiu că ar vrea să mă plesnească dar nu-i permit.

Îşi mută palmele şi mă ţine de mijloc să mă tragă cât  mai rapid. Penisul gros alunecă lin în vaginul meu umed super excitat. Nu este în stare să ducă mai mult de un număr aşa că prelungesc puţin momentul. Mă întorc cu faţa spre el, oferindu-i sânii mei drept jucării. Sclipirea din ochii lui spune tot. Palmele îmi cuprind sânii … îi smotoceşte, trage de ei, se joacă cu sfârcurile.

Sar în penisul lui fără să schiţez o grimasă pe faţă … privire glaciară. Îl simt cum se încordează înainte de orgasm, se citeşte pe faţa lui … dar nu-l las să termine în mine. La momentul potrivit ies din penis mă arunc cu gura asupra lui … mă mişc de câteva ori în sus şi în jos … până la bază … până sămânţa ţâşneşte cu putere. Mă opresc … aştept să iasă şi ultima picătură, o colectez. Uneori,  înghit din ea când este prea multă, iar restul … mă aplec peste el … gura se uneşte cu a lui … oferindu-i din sămânța lui. O înghite şi ne sărutăm pasional câteva minute, apoi revin la rolul meu de vrăjitoare cu chip de zână.

Săptămânal îndeplinesc acelaşi rol pentru el, nu există elemente noi, totul are o rutină şi de fiecare dată pare mai entuziasmat când vine.

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.