Oral … cu îngheţată

Sâmbătă după amiază … o zi oarecare din mijlocul verii. Eu şi iubita mea am decis să ne plimbăm prin parcul Herăstrău. De la intrarea dinspre Kiseleff am cumpărat câte o îngheţată pentru fiecare şi ne plimbam pe alei departe de marginea lacului. Lacom din fire, am terminat de mâncat îngheţata cu mult înaintea ei.

Elena încerca să mă necăjească în tot acest timp … că ea mai are îngheţată iar eu am terminat-o. Din când în când scotea limba provocator jucându-se cu îngheţata într-un mod erotic, excitant.  … În joaca ei voia doar să mă necăjească, însă în mintea mea … interpretarea  avea o altă conotaţie … una sexuală. Gândurile mă conduceau către un sex oral. Ideea se impregnase în mintea mea atât de puternic încât se putea observa efectul în dreptul prohabului.

După câteva replici, i-am spus că m-am excitat foarte tare datorită modului erotic în care se juca cu îngheţata şi că îmi imaginam cum îmi face un sex oral. Reacţia ei a fost pe măsură:

– Ţi-ar face plăcere acum un  oral, nu-i aşa?… mi-a spus, în timp ce se uita  cu maxim interes către prohabul meu.

– Ar fi minunat … sună interesant … aici, în public.

Ce-i drept, nu mă aşteptam să vină cu o astfel de propunere, dar ideea nu era rea deloc. Singura problemă era că trebuia să căutăm un loc ferit de privirile trecătorilor. Senzaţia că puteam fi surprinşi într-o ipostază … delicată … mi-a aprins şi mai tare dorinţa de a o pune în practică. Am încercat să ascund faţă de Elena faptul că am emoţii. Aveam emoţii foarte mari dar nu puteam să mă dau de gol.

Până să identific locul potrivit … Elena a zărit locul perfect pentru noi. Un loc cu multe tufe înalte, după un copac. M-am sprijinit cu spatele de copac. Fulgerător am aruncat o privire în dreapta şi în stânga, să văd dacă vine cineva. Aveam mâinile la şliţ … fermoarul nu s-a deschis din prima, s-a agăţat de material.

Iubita mea s-a aşezat în genunchi în faţa mea. Îngheţata nu o terminase, mai avea aproape un sfert. O ţinea în mâna stângă. Cu mâna dreaptă mi-a prins penisul şi l-a sărutat la vârf. Avea buzele reci. Am tresărit imediat. Atunci i-a venit ideea să îmbine îngheţata cu  oralul. Întâi a luat o înghiţitură din îngheţată apoi a pus-o puţin pe vârf.

Un fior rece m-a fulgerat pe şira spinării. Buzele au acaparat partea cu îngheţata. Încet, încet a coborât până la jumătate, apoi s-a retras. Zâmbea şi se lingea pe buze. Buzele reci mi-au atins testiculele … aahh… le-a sărutat pe amândouă. Ca să termine îngheţata, lua de fiecare dată câte o înghiţitură apoi mă săruta pe scrot. La ultima înghiţitură mi-a prins penisul … aahh … a intrat adânc … priveam cu drag cum penisul culisa până la jumătate în gura ei. 

Aveam gura uşor deschisă, tot felul de senzaţii mă înnebuneau … rece, de la gura ei … plăcere, amestecată cu puţină adrenalină. Am închis ochii iar capul l-am ridicat către cer. Mă detaşasem de ce se întâmpla în jur, trăiam acel moment intim ascunşi în natură.

Elena pofticioasă îmi alinta penisul cu buzele şi limba … pe toată lungimea. Şi-a pus palmele pe fesele mele şi mă strângea uşor. Părul buclucaş o deranja. L-am prins pe tot în palmă şi-l ţineam ca într-o coadă la spate.

– Îţi place dragule?… m-a întrebat ea în timp ce limba făcea rotocoale la vârf.

Nu i-am răspuns în cuvinte. Am privit-o în ochi şi am dat din cap aprobator … a intrat … buzele alunecau încet, penisul dispărea puţin câte puţin. Trecuse de jumătate … mereu mi-am dorit să reuşească mai mult. Era aproape tot … s-a oprit, mă privea atent. A încercat  încă puţin … dar nu a mai reuşit. Apreciez oricum dorinţa ei de a mă face fericit.

M-am depărtat puţin de copac. O ţineam de păr … eram destul de excitat, îmi doream doar să ejaculez. Am început să mă mişc înainte şi înapoi. Palmele ei îmi dirijau mişcările … mai repede. Eram încordat, eram aproape … gâfâiam intens. Priveam doar la buzele ei în formă de cerc … iar penisul culisa rapid din gura ei.

Nici nu am apucat să ne punem de acord unde finalizez. Totul a fost spontan.

– Încă puţin … vine … unde termin?… vine … aaahhh…

Bolboroseam cuvintele, abia dacă am fost înţeles … aaahhh … primul jet, al doilea. Când a realizat asta a eliberat penisul, l-a prins cu o mână frecându-l uşor până s-a scurs tot. Mă simţeam ameţit, obosit. Îmi doream doar să stau întins să mă relaxez, dar nu era timp pentru aşa ceva. Trebuia să mă îmbrac rapid, nu puteam forţa norocul … că nu vom fi surprinşi.

A fost delicioasă îngheţata, mi-am zis eu în sinea mea. După ce am plecat, am sărutat-o pe gură apoi i-am spus în glumă:

– Mai cumpărăm încă o îngheţată?

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.