Iniţiere în lumea swinger (1)

Împreună cu soţul meu încercăm să ne bucurăm de viaţă, să fim deschişi la noutăţi, să facem cât mai multe lucruri împreună, acum cât suntem tineri, să lăsăm posibilele regrete ce vor urma atunci când responsabilităţile vor mai tăia din elanul dorinţelor noastre.

Ne place să călătorim, ne place sexul total şi mai ales iubim să facem sex în locuri trăznite, locuri publice în general. Ideea că vom fi surprinşi ne incită pe amândoi şi o facem cu plăcere ori de câte ori avem ocazia… în lift, în maşină, pe plajă, în parcuri, în tren … şi în diverse alte locuri.

De ceva vreme soţul meu încearcă să mă convingă să facem ceva nou, ceva ce nu am mai făcut până acum … şi anume, schimb de parteneri. Recunosc că m-am gândit la aşa ceva. Gânduri “cum ar fi” am avut în timpul vizionării filmelor pentru adulţi, dar nu am ţinut neapărat să încercăm. În teorie totul este frumos, însă realitatea poate să fie diferită. Chiar dacă undeva în colţişorul minţii mele am avut o urmă de dorinţă, nu am deschis niciodată subiectul în faţa soţului meu.

Până la urmă tot el a fost cel care a venit cu propunerea să facem swing, idee care nu a pornit de la el ci de la un amic de-al lui, Sergiu cu soţia lui Mira, de vârste apropiate cu noi. La început am fost categorică. Îi cunoşteam pe amândoi, sunt un cuplu de multă vreme, însă, parcă nu eram pregătită să fac acest pas. Un pas pe care să-l regret mai târziu.

După mai multe discuţii am acceptat să ne vedem într-o sâmbătă la noi acasă, să vorbim şi poate îmi voi schimba decizia. Soţul meu s-a mulţumit pentru moment cu acest răspuns şi i-a invitat la noi acasă în următorul weekend.

Am pus muzica să cânte la discreţie, vorba multă, glume … câte un păhărel de vin roşu, mai mult de gust, să nu ne aprindem prea tare. Nu ştiu dacă playlistul de la pc a fost aranjat sau aşa s-a nimerit … a pornit un blues cunoscut, îmi era dor de un dans. Poate că şi vinul mi-a dat curaj, cine ştie, încât l-am luat pe Mario, soţul meu, de mână să dansăm apoi i-am invitat şi pe ei la dans.

Aveam capul pe umărul lui, paşii lenţi se purtau odată cu melodia. Era aproape pe terminate, când Mario a apăsat rapid pentru repetare. M-a prins de fese m-a sărutat lung apoi mi-a spus să am încredere în el. Nu ştiam ce avea de gând. La scurt timp m-a lăsat şi i-a făcut semn lui Sergiu pentru un schimb de partenere … de dans.

Tipul arată bine. Parcă de aproape îl vedeam mai arătos. Mă ţinea de mijloc, braţele mele îl ţineau de gât, iar capul la o anumită distanţă de el. Am început o conversaţie … banală. În timp ce vorbeam, cu degetele îmi pipăia discret spatele. Imediat am realizat care îi este scopul.

Mario se întreţinea foarte bine cu Mira, discutau şi râdeau împreună. Eram puţin stresată. Sergiu m-a întrebat la un moment dat cum se numeşte parfumul cu care mă dau. I-am răspuns, apoi a venit cu o replică care m-a lăsat mască.

– Pielea ta radiază îmbrăcată cu acest parfum … ţi se potriveşte.

L-am privit în ochi. I-am zâmbit discret şi i-am spus un simplu mulţumesc. Nu ştiu ce mai aşteptam. Privirea era fixată către ochii lui. A fost ca un mesaj pentru el. Următoarea clipă a fost să mă sărute scurt pe buze. Aş minţi dacă spun că nu mi-a plăcut, însă în sinea mea nu voiam să recunosc. Am lăsat capul în jos, apoi l-am întors către stânga lui.

Dansam… şi-a lăsat capul uşor pe umărul meu. A tras aer adânc în piept.

– Ahh … miroşi foarte frumos …

Întâi m-a sărutat pe umăr. Mi-a testat reacţia. A urmat un altul. Din partea mea nici o reacţie. El a continuat cu săruturile pe gât. Buzele mă atingeau delicat pe gât … până au ajuns la ureche. Mă luase căldura … vinul, tensiunea sexuală m-a făcut să mă încălzesc. O dorinţă ciudată să fac dragoste cu acest bărbat m-a cuprins imediat. Am închis ochii şi mă bucuram de senzualitatea săruturilor lui.

În interior se ducea o luptă pro şi contra schimbului de parteneri. Reţinerea cea mai mare era ideea să-l văd pe Mario în braţele unei alte femei, iar eu în braţele altui bărbat. Ştiam că sentimentele noastre erau puternice şi nimic nu ar fi putut să ne despartă, dar tot nu puteam să văd cu ochi buni această nouă abordare.

Melodia s-a terminat, dar Sergiu a continuat să mă sărute pe gât, la ureche … mi-a atins obrazul. M-am întors către el şi l-am sărutat. Sclipirea din ochii lui era una de satisfacţie. Gurile ni s-au lipit, voiam să fiu atinsă peste tot, să fiu sărutată … voiam să facem sex … dar cum să facem asta.

Palmele lui îmi pipăiau tot trupul, m-a strâns de fese și cu cealaltă îmi căuta sânii. Limba îmi explora gura. Eram atât de prinsă în mrejele lui încât nu am realizat că Mario se întreţinea buşon la buşon cu Mira, iar palmele i se pierduseră între sânii ei, scoşi din sutien.

Sergiu a încercat să-mi desfacă bluza, l-am lăsat … când a ajuns la sutien l-am oprit. Voiam să continuăm dar nu de faţă cu soţul meu. Am luat iniţiativa discuţiei … după o gură serioasă de vin am spus că sunt de acord să continuăm doar dacă ne împărţim în camere diferite.

Lui Mario i s-a părut ciudată solicitarea mea, dar mi-a respectat părerea după ce am menţionat că m-aş simţi mai confortabil dacă facem aşa. A urmat un mic schimb de gesturi între bărbaţi. Cred că Sergiu i-a făcut un semn lui Mario să mergem noi în dormitor, într-un cadru mai intim. Să prind mai mult curaj.

M-a prins de mână şi mi-a zis:

– Hai să-mi arăţi dormitorul, mi-a spus zâmbind în timp ce mi-a făcut cu ochiul…

Aveam ceva emoţii când am ajuns acolo. M-a prins de mijloc şi m-a sărutat viguros, apoi s-a oprit. Eram amândoi în picioare, mă privea atent. Mi-a deschis bluza de tot … am vrut să-l ajut.

– Te rog … este plăcerea mea…

Ne priveam în ochi. Încet, dar sigur pe el, m-a dezbrăcat de haine. Bluza … pantalonii şi lenjeria intimă. Tendinţa de a-mi acoperi goliciunea în faţa acestui bărbat era puternică. Puţin stresată, mă jucam uşor cu degetele. S-a dezbrăcat şi el rapid.

S-a apropiat de mine. S-a lipit. Penisul erect strălucea între noi. M-a luat în braţe şi m-a aşezat pe pat. A venit lângă mine. Aveam o privire serioasă, el încerca să mă dezarmeze cu un zâmbet molipsitor. Mi-a mângâiat trupul, de sus până jos. Mă aşteptam să sară pe mine, dar nu … el îmi testa vibraţia corpului, fiecare atingere îmi provoca noi senzaţii. Speram că este la fel de bun precum aceste momente pe care mi le oferea cu plăcere…

… citeste partea a doua …

… citeste partea a treia …

Citeste si:

Prima experienta swinger 1

Prima experineta swinger 2

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

11 comentarii la „Iniţiere în lumea swinger (1)”

  1. Mi-ar place să o privesc pe soția mea face sex oral altui bărbat și să facă sex cu el. Aștept sfaturi a o convinge.

    1. Salut . Dacă iti doresti sa faci swing stai de vb cu ea expilcai ca vrei asta si de ce vrei. Si ea o sa accepte . Asta am facut eu si a dat roade

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.