Soţia a sunat într-un moment nepotrivit

De câţiva ani Evelina lucrează alături de mine, îmi ştie toate problemele, mă cunoaşte mai bine decât soţia şi mă alintă cum ştie ea mai bine. Zâmbetul ei îmi luminează ziua, iar când mă simte tensionat găseşte imediat o rezolvare ce mă pune din nou pe linia de plutire. Chiar dacă este doar o secretară, de multe ori îmi oferă şi sfaturi bune, iar la capitolul sex … numai de bine. … 

Zilnic sunt vizitat de diverse persoane, de la directori de vânzări la oameni cu funcţii înalte. Într-una din zile, aveam în birou un director de vânzări ce nu-i mai tăcea gura. De obicei îmi face plăcere să vorbim, dar în acea zi mă simţeam epuizat, lipsit de energie, nimic din ce îmi transmitea nu ajungea la urechile mele, nu mai aveam răbdare să-l ascult, voiam să plece, dar el nu părea că se lasă plecat.

Am fost nevoit să apelez la un truc, un mic aranjament pe care l-am stabilit cu Evelina ca să mă scape din astfel de situaţii. De sub birou am apăsat pe un buton secret ce face legătura direct cu secretara mea cea dulce, un fel de telefon roşu.

În nici 30 de secunde m-a sunat pe linia directă, am răspuns pe speaker ca să audă şi interlocutorul … şi mi-a spus că trebuie să preiau un apel foarte important. Ca să-mi dau importanţă am zis …

– Ştii foarte bine că nu primesc apeluri când am oaspeţi … să revină!

– Dle director, dar nu suferă amânare, este foarte important.

– Bine … fă-mi legătura, te rog.

– Alo … bună ziua, să trăiţi dle … mă bucur să vă aud … bla, bla … discuţii importante, la nivel academic…

Ce spuneam eu nu avea nici o legătură … eu vorbeam cu secretara. Directă şi fără menajamente îmi şoptea la telefon ce urma să primesc … după ce oaspetele meu îşi va vedea de ale lui. Furnicăturile pe coloană mă făceau să-mi doresc şi mai mult să fiu lăsat singur. După câteva minute, cu receptorul la ureche, i-am spus acestuia în şoaptă:

– Îmi cer scuze, se pare că o să mai dureze ceva la mine … rămâne pe data viitoare?… apoi am întins mâna să ofer tradiţionalul salut. Într-un final tipul a înţeles că e timpul să plece, iar eu m-am bucurat nespus. Nici nu a ieşit bine din birou că m-am pomenit cu Evelina peste mine în birou.

– Ursuleţul meu, te-a necăjit dl acela?… nu mai avea de gând să plece, sărăcuţul de tine. Să-ţi fac un mic masaj … aşa de încălzire … apoi … să-l alint pe micul ursuleţ … aşa cum ştiu eu mai bine?

– Ar fi minunat … strânge-mă tare de umeri, apoi la tâmplă să mă masezi un pic. Ai nişte mâini de aur, ţi-am mai spus asta de milioane de ori.

Un pic de masaj la umer i… ddaa … un pic la tâmple … ddaa. Într-o clipă s-a urcat în braţele mele, m-a prins de cap şi mi-a băgat faţa în decolteul ei … aahh … a urmat un mic dans în poala mea. Când cu faţa la mine când cu spatele … unduiri lascive ale trupului. Penisul îmi ajunsese la cote maxime. Îmi venea să-l scot imediat afară, însă voiam să o las pe ea să facă acest lucru. Modul cum se mişcă, zâmbetul, jocul cu limba … tot acest spectacol mă fascinează.

Ca să-i fac mai mult loc m-am dat cu scaunul puţin mai în spate. După încă câteva unduiri şi mişcări lascive din şold, s-a lăsat uşor pe mine, până a alunecat jos la podea. Penisul erect era gata să rupă materialul textil. Evelina s-a aplecat între picioarele mele. Şi-a lipit faţa de prohabul meu, mâinile și le-a pus pe picioarele mele apoi în zona penisului. Mă excit şi mai tare atunci când o aud gemând.

Într-un final nu am mai rezistat şi m-am deschis la pantaloni lăsându-i să cadă la podea, precum şi boxerii. Presiunea a fost prea mare să pot avea răbdare până la capăt, să-i fac jocul. Se pricepe foarte bine la jocul ăsta iar eu cu greu rezist până la final și de data asta am cedat.

Înainte să ajungă la penis m-a sărutat pe coapse … din loc în loc, apropiindu-se de testicule. Cu cât se apropie de scrot sărutul îi este mult mai intens, iar eu tresar şi mai tare. Buzele mi-au atins testiculele … cu vârful limbii a făcut cercuri în jurul lor. Asta a fost doar încălzirea. Îi place să apuce cu gura fiecare testicul şi să-l sugă în timp ce emite nişte sunete foarte incitante.

Abia aşteptam să ajungă la vârf să-mi prindă vârful penisului … să facă la fel precum cu testiculele. Limba neastâmpărată urca agale spre vârful penisului, lingându-l meticulos. Făcusem ochii mari, buzele flămânde erau aproape … limba a dat un rotocol în jurul măciuliei apoi vârful şi-a făcut loc printre buzele ei … aahh.

Nu am reuşit să mă bucur de acel moment, să savurez toată plăcerea pe care o primeam, deoarece telefonul mobil a sunat lângă mine. Moment mai neplăcut decât acela să te sune soţia în timp ce penisul se află în posesia altei femei nu cred că există. Iniţial am vrut să ignor, dar m-am hotărât să răspund. Speram că poate vom avea o discuţie scurtă.

– Bună iubire, ce faci?… I-am spus eu puţin stresat. Vrei să-mi spui ceva important?… putem să lăsăm pe mai târziu?… am ceva de rezolvat, ce nu poate să sufere amânare…

Pentru moment am crezut că aici s-a sfârşit conversaţia şi mă voi bucura de clipele sexului oral oferit cu drag de Evelina. Însă a început să-mi povestească despre multe lucruri. Evelina nu s-a oprit, a mărit ritmul … penisul culisa şi mai mult în gura ei. Ajunsesem în situaţia în care doar trebuia să scot nişte sunete de aprobare la telefon, să creadă că eu chiar o ascult.

Realitatea era alta. Cu greu reuşeam să mă abţin să gem de plăcere. Evelinei, perversă mică, îi plăcea scena în sine. Eu încercând să-mi sugrum trăirile la telefon în timp ce penisul dispărea în gura ei. Cu palmele îmi masa în acelaşi timp coapsele pe interior şi scrotul.

Începusem să tremur … Evelina m-a citit imediat. Buzele se mulaseră perfect pe gland. Mişcările deveniseră rapide … momentul era aproape … nimic din ce se spunea la telefon soția nu mai conta. Sămânţa a ţâşnit rapid … Evelina s-a oprit … eu nu mai vedeam şi nu mai auzeam nimic în jur. Mi-au trebuit câteva momente să-mi revin. Soţia îmi spunea la telefon:

– Ce faci dragă, mă mai auzi?

– Scuze, iubirea mea … au fost câteva momente când nu se auzea bine. Cred că nu prea ai semnal unde eşti.

– Bine, hai că ai şi tu treabă. Te las. Îţi povestesc când ajungi acasă.

După ce am închis convorbirea, Evelina s-a urcat pe picioarele mele, cu braţele în gâtul meu, alintându-mă şi sărutându-mă pe obraji. Am o secretară perfectă.

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.