Trădarea prietenului

Nu ştiu de ce dar mi-a plăcut de ea de la început. Nu avea un corp ieşit din comun, nici trăsăturile feţei nu ieşeau în evidenţă. Nu foarte înaltă, subţirică, şatenă cu ochi verzi. Poate felul ei de a fi, stilul ei de a se exprima, tonul jos al vocii … sau poate alt motiv a stat la baza atracţiei neîmpărtăşite. Spun neîmpărtăşite deoarece ei nu am apucat să-i spun acest lucru. Curajul nu era o calitate cu care să mă laud la acea vârstă de aproape 18 ani. Îmi era teamă de un eşec dacă îi spuneam ce simt pentru ea, mai ales că ea era …  mai mare ca mine cu vreo 3 ani, dar şi faptul că ei îi plăcea foarte mult de prietenul meu, colegul ei de facultate. Pentru el, nu exista nici un fel de atracţie, mi-o spusese personal.

Ne întâlneam în grup vinerea sau sâmbăta, un party pe undeva, la vreo discotecă sau la vreun club de biliard. Deşi aveam pe limbă cuvintele ce aş fi vrut să i le spun, nu am avut curaj. Într-o seară de sâmbătă, la un party într-un cămin studenţesc, am făcut greşeala să-i spun prietenului meu că mie îmi place de ea, dar am o reţinere să-i spun acest lucru, chiar şi atunci când eram doar noi doi sau când am dansat împreună.

Iniţial am crezut că îmi va spune ceva care să-mi ofere curaj sau poate îi va spune el pentru mine, mă va ajuta într-un fel. Ea umbla după el tot timpul, dar el nu i-a dat niciodată atenţie. În seara aceea şi-a redefinit opţiunile. În loc să-mi ofere o şansă să o cunosc, să am o relaţie cu ea … s-a dus la ea şi a sărutat-o ca şi când erau deja iubiţi.

În acele momente oscilam între dezamăgirea faţă de prietenul meu sau a faptului că nu am fost mai incisiv, să-i comunic personal sentimentele mele faţă de ea. Eram undeva la mijloc.

Mai târziu, către miezul nopţii am ieşit din camera unde se ţinea petrecerea şi mă plimbam dezamăgit pe holuri. Mergeam încet să nu fac prea mult zgomot. Într-o zonă mai retrasă, în dreptul unei ferestre i-am găsit pe ei sărutându-se şi mângâindu-se la lumina oarbă al unui neon ce pâlpâia.

Priveam de după colţ ceea ce făceau. Şoşoteau şi râdeau în acelaşi timp. Nu puteam să observ tot ce făceau, eram la o distanţă apreciabilă de ei, dar nici lumina nu mă ajuta prea mult. Însă, ceea ce vorbeau mi-a oferit o idee a ceea ce se întâmplă.

– Când îţi pun mâna pe ţâţe zici că îţi spun mâna pe spate, i-a spus el râzând.

Într-adevăr, ea nu avea sâni mari sau mai bine zis avea sânii mici, că două nuci. Aşa i-am perceput prin hainele subţiri. Acesta era şi motivul pentru care nu purta sutien. Ea nu avea nici o vină, mama natură înzestrează pe numite persoane cu mai mult, pe altele cu mai puţin.

Nu a părut deranjată de gluma lui, s-a amuzat de modul cum a spus-o. Poate că nu a vrut să se lase deranjată ca să nu-l piardă sau poate că nu avea un complex din pricina acestui aspect, era împăcată cu ideea şi se simţea bine în pielea ei.

În acea seară era îmbrăcată cu o fustă scurtă, o cămaşă colorată cu flori, iar deasupra o geacă groasă, era în prag de iarnă, iar holurile reci şi neprimitoare din cămine impuneau acest lucru.

Stătea aşezată pe calorifer. El o săruta pe buze în timp ce mâna-i cobora mai jos, între picioarele ei. Începuse să geamă … eram convins că mâna lui trecuse de bariera dresului şi a chiloţeilor înfingându-i un deget în vagin. După aceea ne-a povestit ca între băieţi că i-a rupt dresul ca să nu trebuiască să o dezbrace de el.

La un moment dat am văzut că el s-a deschis la pantaloni şi şi-a scos penisul afară.

– Eşti nebun!… i-a spus ea un pic amuzantă. Dacă ne prinde careva.

– Nu vine nimeni, toţi sunt la petrecere.

Nici nu a terminat bine de spus că a tras de fustă în sus. A încercat ea să şi-o aşeze la loc dar la insistenţele lui a cedat. La cât de subţirică era i-a fost uşor să o ridice pe pervaz. Şi-a pus iute un prezervativ. Deşi ne cunoşteam de mult, nu am ştiut că are prezervative la el. A scos un gemăt scurt când a pătruns-o, iar eu priveam toată scena gândindu-mă că puteam să fiu eu.

Picioarele ei se încolăciseră în jurul lui … pompa de zor, o săruta pe gât … ea ofta şi suspina. După un timp i-a spus:

– Stai puţin! … e rece pervazul.

S-a dat jos şi s-a întors cu spatele la el sprijinindu-se de pervaz. Cum stătea ea uşor aplecată, a apucat-o de şolduri şi a pătruns-o rapid. Nu puteam să văd prea bine, hainele lor îmi încurcau vizibilitatea. A vrut la un moment dat să o tragă de sâni, dar uitase că nu prea avea de unde.

– Am vrut să te trag de ţâţe, dar am uitat că e ca şi când aş pune mâna pe spate.

Remarca lui am considerat-o nepotrivită în acel moment, dar ea a continuat să se amuze în timp ce gemea intens. Nu a mai durat mult iar el a avut orgasm. Şi-a scos prezervativul, l-a aruncat în coşul de lângă calorifer. Ea s-a întors către el, cu braţele l-a prins de gât şi a început să-l sărute puternic.

Tot acest spectacol mă excitase, dar era momentul să mă retrag mai ales când am auzit-o pe ea spunând:

– E frig aici, hai să mergem în cameră.

Am plecat până să-şi aranjeze fiecare hainele. Petrecerea pentru mine se terminase. Prietenul meu cel mai bun nu a ţinut cont de prietenie şi a pus pe primul plan egoismul de avea o femeie pe care nu o dorea, doar că o dorea altcineva.

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Un comentariu la „Trădarea prietenului”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.