O poveste despre noi

Lui Dima îi place să filmeze… acţiune în trei… eu, prietena mea Alina şi prietena lui Tatiana. A recunoscut că îl excită foarte mult ideea că prietena lui să facă sex cu alte persoane şi doreşte să imortalizeze aceste momente. Ne cunoaştem de ceva vreme, pot afirma că avem o relaţie de swing stabilă. În afară de sex, ne întâlnim foarte des. Ieşim împreună la terase, în cluburi, ne programăm ieşirile în oraş în funcţie de programul fiecăruia. … 

Seara trecută ne aflam la ei acasă. După cină şi un păhărel de vin roşu, doar de gust, era timpul să luăm “desertul”. Stăteam aşezaţi pe colţarul din living, fetele au dat tonul la giugiuleală… între ele, şi nu puteam să ratez asta. Rapid am rămas fără haine, la fel şi ele. Dima a plecat să-şi aducă camera de filmat din dormitor. Când a venit, ne-a găsit pe toţi lipiţi unul de altul sărutându-ne. Eu eram la mijloc, Tatiana era la dreapta mea sărutându-mă nebuneşte în timp ce se juca cu penisul meu.

Alina mă săruta pe gât şi pe piept, mângâindu-mă pe piept şi abdomen, apoi a urcat pe gât… m-a muşcat uşor de bărbie. Tatiana a cedat “locul”, fiind luat de către Alina, care cerşea atenţie, să fie sărutată. Tatiana a continuat să mă sărute pe gât, alunecând uşor până la sfârcuri, apoi la abdomen… s-a aplecat către penis… mai hotărâtă ca niciodată. Penisul aluneca rapid printre buzele ei senzuale.

Dima filma oftând. Nu îl vedeam, însă îi auzeam trăirile. Poziţia îmi permitea să le ating cu mâinile pe amândouă între picioare. Cu degetele le-am atins uşor clitorisul. Alina îşi îndesa limba adânc în gura mea… îşi plimba mâna pe trupul meu, când pe trupul Tatianei. S-a ridicat în genunchi, cu mâinile mă ţinea strâns de cap. Tatiana şi-a ridicat capul pornind cu sărutări pe abdomen, piept, gât până la bărbie.

Alina a trecut un picior peste mine şi s-a aşezat în poala mea. Mi-a prins penisul şi l-a direcţionat spre vagin. Dima încerca să surprindă cât mai multe detalii mişcându-se dintr-o parte în alta, în sus şi în jos. Atunci l-am văzut cum îşi freca penisul cu mâna liberă. Tatiana s-a aplecat către sânul Alinei. I-a prins sfârcul între buze, îl sugea zgomotos ţinându-i sânul cu mâna să nu scape de la mişcările entuziaste în penisul meu.

Închisese ochii lăsând capul pe spate, lăsându-se penetrată şi mângâiată de mine şi de Tatiana. După un timp s-a oprit, mi-a căutat gura şi m-a sărutat puternic. S-a ridicat cât să ajungă sânul ei la gura mea. Împărţise sânii între mine şi Tatiana, eu sugeam ca nebunul la sânul drept, iar ea la cel stâng. Gemea zgomotos în timp ce ne apăsa pe amândoi către sânii ei. Ne-a eliberat, apoi s-a ridicat de pe picioarele mele.

Era un moment favorabil să mă întind pe canapea. Alina mi-a prins penisul cu o mână şi a început să-l sugă energic, îl pregătea pentru Tatiana. Aceasta se urcase pe mine şi mă săruta pe faţă şi pe frunte. Era doar o chestiune de timp până când urma să penetrez vaginul ei şi să fiu călărit. Însă, ea a dorit altceva. S-a ridicat şi s-a aşezat în genunchi cu faţa la perete.

Cel mai mult îi place să fie pătrunsă pe la spate, aşa că trebuia să-i satisfac plăcerea. Mi-am făcut loc la spatele ei. Cu palmele desenam mişcări pe trupul ei, în sus şi în jos. Penisul era poziţionat între fesele ei… se împingea mereu în mine. Mi-am potrivit penisul şi am intrat… ahh… reacţia ei a fost pe măsură, un oftat lung. I-am prins sânii cu palmele şi am început să mă mişc din ce în ce mai rapid.

Alina se ocupa de amândoi. Cu palmele cauta să ne ofere senzaţii intense cu mişcări delicate pe trupurile noastre. Din când în când ne oferea câte un sărut pe umăr, pe gât… mi-a prins lobul urechii între buze, muşcându-l uşor. Un fior m-a cuprins instant când mi-a suflat în ureche.

Mâna dreaptă a băgat-o pe la spate printre picioarele mele şi m-a prins de testicule masându-le uşor. M-am uitat la ea şi am sărutat-o pe buze. Atunci am observat că avea mâna stângă între picioarele Tatianei. Aceasta se împingea spre mine tot mai mult, până m-a dat jos de pe canapea, stând în picioare. Alina mi-a eliberat testiculele oferind atenţie clitorisului.

Tatiana s-a oprit din mişcări şi a prins-o pe Alina de gât ieşind din penisul meu şi năpustindu-se peste ea, căzând împreună pe canapea. Erau îmbrăţişate, se sărutau, îşi mângâiau sânii reciproc. I-am desfăcut picioarele, m-am aşezat în genunchi. Două degete le-am introdus în vagin apoi le-am scos imediat. Vroiam să o gust. Mi-am lipit gura de vagin şi am început să-i explorez interiorul cu limba.

Fetele s-a aprins de destul de tare, Tatiana era toată deasupra Alinei. Cele două trăiau momente intense, iar eu nu mai aveam loc între ele. Le priveam cum gemeau de la îmbrăţişări şi sărutări, cum îşi frecau vaginul unul de altul. Stăteam în picioare alături de Dima frecându-ne penisurile. Mă excitase atât de mult scena lor încât urma să am orgasm.

– Fetelor… m-aţi înnebunit, sunteţi fenomenale. Nu ştiu în ce stadiu se este Dima dar eu urmează să ejaculez.

Nici nu am terminat bine ce aveam de spus că fetele au sărit ca arse de pe canapea. Tatiana a îngenunchiat rapid în faţa mea, mi-a prins penisul cu gura sugându-l energic, în timp ce mă ţinea de fese. Alina s-a pus şi ea în genunchi în faţa lui Dima. Acesta încerca să le filmeze pe amândouă. La scurt timp… nu am mai putut să ţin în mine… ahhh… am ejaculat puternic. Tatiana mi-a eliberat penisul lăsând să curgă sămânţă pe sânii ei.

Dima nu terminase încă, i-am luat camera să-l filmez, era rândul meu acum. S-a alăturat şi Tatiana lângă Alina. Îi sărutau penisul din lateral, se sărutau pe gura când ajungeau la vârf. Îl vedeam pe Dima încordat. Genunchii nu-l mai ascultau, gâfâia din ce în ce mai puternic… aahh… şi-a prins penisul cu mâna stângă… l-a frecat energic. Cele două fete se sărutau patimaş… sămânţa lui a ţâşnit pe amândouă… pe obraji, pe sâni.

Am avut nevoie de un mic repaus apoi a trebuit să le mulţumim şi pe fete. De data asta Dima a renunţat la camera de filmat şi a fost activ cu Alina, iar eu cu Tatiana în timp ce ele se mângâiau şi se sărutau pe apucate.

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.