Pofticioasa

M-am obişnuit cu ideea că am un apetit sexual mai ridicat în comparaţie cu prietenele mele. Mă gândesc la sex tot timpul, aş face sex mereu… mă uit după bărbaţi pe ascuns. De multe ori privirea rămâne setată pe zona prohabului. Încerc să-mi imaginez cât de mare ar putea fi penisul lor, în funcţie de cât de mult iese în evidenţă prohabul… ce să mai vorbim, mai am puţin şi visez sex, deşi nu cred că mai am mult…

La magazinul unde lucrez întâlnesc foarte mulţi bărbaţi care vin să-şi caute diverse produse de îmbrăcat, unii mai arătoşi, alţi nu prea, dar cine sunt eu să judec după aspect. Cel mai mult îmi place să-i ajut să-şi caute pantaloni. De multe ori am tras cu ochiul după perdeaua cabinei de probă în speranţa că voi avea şansa să văd ceva mai mult decât o pereche de chiloţi umflaţi de la penisul ascuns în ei. Îmi clătesc şi eu ochii cum pot, îmi iau porţia de stimulente sexuale, să văd şi eu ceva pe viu mai ales că nu am o relaţie stabilă şi am relaţii sexuale… când şi când.

Se apropia ora închiderii, magazinul era aproape gol. Colegele mele încercau să ajute ultimii clienţi rămaşi în magazine. La un moment dat, un tip… să-i spunem drăguţ, au intrat în magazin bărbaţi superbi în comparaţie cu el, de când lucrez aici… a dorit să probeze o pereche de blugi. Nu părea că ar intenţiona să cumpere, aşa că am zis că voi scăpa sigur de el. Tipul vroia un anumit număr, deşi ar fi trebuit un număr mai mare, dar degeaba să-i explic eu că numerele nu se potrivesc şi ar trebui să probeze ce-i ofer eu.

Din obişnuinţă, am tras cu ochiul după perdeaua de la cabina de probă. Tipul era spatele la mine, dar mi s-au mărit pupilele când am văzut că tipul nu avea chiloţi pe el. Perseverenţa mea în sfârşit dădea roade. Off… dar nu vedeam nimic. În sfârşit un tip fără chiloţi pe el, iar el stătea cu spatele la mine.

– Sigur este numărul pe care l-am cerut?… abia mă cuprind…

– Sunt prea strânşi?… cum îţi vin?

– Da… cred că este nevoie de un număr mai mare.

Primul lucru care l-am făcut a fost să intru după el în cabină, având ca scuză să văd cum îi vin pantalonii. Tipul a părut puţin mirat când m-a văzut că am intrat în cabină, însă nu aveam ce să văd, era îmbrăcat, fermoarul ridicat, nasturele închis.

– De ce crezi că ai nevoie de un număr mai mare, îţi vin perfect… având ochii aţintiţi între picioarele lui.

Era evident că are nevoie de un număr mai mare, dar ce să spun şi eu, vânzătorii au metodele lor de convingere.

– Sunt prea strânşi… aici la partea de sus, parcă nici jos nu-mi place cum se aşează…

Am ieşit din cabină şi am luat pantalonii cu un număr mai mare ce erau deja pregătiţi. Am intrat din nou, m-am aşezat în genunchi în faţa lui… spunându-i că vreau să văd unde îl strânge. Tipul se mai relaxase după ce am început să-i pun mâna pe picioare, pe fese… între picioare. Eu verificam modul cum stăteau pantalonii pe el, cică… însă eu aveam doar un scop… să aibă erecţie. Care începuse să se vadă.

La final, am concluzionat… trebuie un număr mai mare.

– Stai să te ajut să dezbraci apoi să-i probezi pe ceilalţi să vedem cum îţi vin.

I-am desfăcut nasturele, am tras de fermoar… aşteptam să văd minunea din pantaloni. Habar nu aveam ce privire avea el, priveam înainte. Am apucat de marginea pantalonilor să trag de ei în jos… Umflătura din faţă se tot mărea. Nu mi-a trebuit mult să trag de pantaloni şi am eliberat penisul care părea că nu se mai termină.

Pentru moment am rămas blocată de dimensiunea penisului. Mâinile rămase agăţate de pantaloni. Tipul cred că vrut să vadă ce reacţie am. Posibil să fi gândit că mă voi ruşina şi voi ieşi imediat din cabină. Eu făcut altceva. Am ridicat capul şi l-am privit în timp ce mâna stângă se deplasa spre centru… către penis.

Trecusem peste emoţii, peste prezentări… cu mâna îi ţineam penisul de la bază în timp ce aluneca cât mai mult în gura mea. Tipul s-a lăsat pe spate sprijinindu-se de marginea cabinei şi mă privea. O vreme m-am uitat în ochii lui apoi i-am închis şi… mi-am văzut de treaba mea. Pantalonii mă incomodau şi l-am ajutat să se dezbrace, oricum nu erau măsura lui.

L-am prins cu o mână de fese direcţionându-i mişcările… să intre adânc. Oricât mi-aş fi dat silinţa, mai mult de jumătate nu reuşeam să cuprind. Mă mulţumeam şi cu atât. De multă vreme nu mai gustasem un penis şi îmi era tare poftă… o poftă nebună să sug energic un penis imens, iar tipul îmi apăruse în cale la momentul potrivit.

Se lipise cu totul de cabină… mâinile le ţineam pe coapsele lui… mişcările mele erau rapide, aveam senzaţia că eu îl violez pe el… cu gura, iar el nu scos un cuvânt în semn de reproş. Când gâtul mă durea de la mişcări, mă opream puţin să-l privesc, să-i văd trăirile fetei. Limba şi buzele coborau şi urcau pe toată lungimea, apoi îmi reluam mişcările energice, fără să-i ating penisul cu mâna.

Gemea uşor… cred că se temea puţin să nu fim surprinşi în această ipostază, dar mie nu-mi păsa prea mult. Mă durea puţin maxilarul, buzele la fel… trăirile lui începuse să devină mai expresive, gemetele mai intense, picioarele îi tremurau… s-a aplecat puţin în faţă, mi-a prins capul şi a început să pompeze mai repede… aahhh… apoi mi-a eliberat capul. Jetul din sămânţa lui a ţâşnit foarte puternic. M-a speriat puţin, dar am rămas pe poziţie până s-a liniştit.

După ce s-a liniştit, a probat pantalonii cu un număr mai mare. Îi veneau perfect. Acum era momentul să ne şi cunoaştem.

– Delia mă numesc…

– Tiberiu… încântat.

Am plecat împreună, trebuia să găsim un loc retras să probez penisul şi în păsărica mea.

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”.

https://revolut.me/florincerchez

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

2 comentarii la „Pofticioasa”

  1. Frumos ca ai facut o fapta buna, pe langa ca ti-ai indeplinit dorinta. E placut sa simti in gura un penis curat si sa-i inghiti seva. Mie imi place ca activul in sexul oral sa fie cel cu penisul, sa-l impinga. E putin obositor pentru cel care primeste, daca dureaza mult.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!

Descoperă mai multe la Domnu' Roz

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura