Mă transform în “curva lui penală”

Nu mă consider o femeie specială, însă sunt o femeie frumoasă, conştientă de atuurile mele şi ceea ce am de oferit unui bărbat. În calitate de asistentă medicală, fac furori în rândul bărbaţilor cu uniforma ce se aşează foarte bine pe trupul meu zăpăcindu-i de-a binelea.  Căsătorită de ceva ani având şi un copil împreună, locuiesc în prezent separat de soţul meu. Fără să ştie, mă întâlnesc cu cineva, singur, de vârsta apropiată, de care cred că m-am îndrăgostit. …

Ne ştiam de ceva vreme, însă nu i-am oferit prea multă atenţie la început. Domnul B este un bărbat atrăgător, din punct de vedere sexual se descurcă la fel de bine precum soţul meu, însă, el pare un pic mai ciudat, dar mă face să mă simt fantastic, specială.

Deşi nu mi-o spune, felul cum se comportă cu mine îmi demonstrează că mă doreşte extrem de mult. Este direct în vorbire, are o perversitate sexuală care mă atrage foarte mult. Femeia perfectă pentru el trebuie să fie “curvă penală în dormitor”. Cumva mă transform pentru el… în curva lui penală… şi asta mă face să mă simt bine. Vreau să-i înapoiez din plăcerea şi siguranţă pe care mi-o oferă, din faptul că mă face să mă simt iubită şi poate că asta stă la baza transformării mele.

În toate nopţile în care ne-am întâlnit mă face să mă dăruiesc şi mai mult, experimentăm tot ce înseamnă fantezii în dormitor. Îmi place cum mă sărută, nu se grăbeşte de loc, mă las purtată de ritmul lui. Ador să mă sărute pe gât… închid ochii, ridic capul… buzele mă sărută din loc în loc, limba desenează fin pe pielea mea… aahh… eu, oftând lung.

Trecerea de la gât la sâni este firească, îi prinde cu palmele pe amândoi, îi strânge… la început îmi atinge sfârcurile delicat cu vârful limbii… mă incită, tresar, fiori mă cuprind instant, mă umezesc. Buzele îmi prind sfârcurile, le suge… le muşcă uşor… ahh… îl rog să mă muşte mai tare.

Mă înnebuneşte, îl doresc… vreau să ajungă mai repede între picioarele mele, să mă pătrundă cu penisul… introduce un deget în vagin, apoi al doilea… făcându-mă să spun cuvinte perverse… vreau scula ta în mine… el continuă, mişcările degetelor în vagin la început mai încet apoi mai ritmat, măreşte viteza simultan cu ritmul în care îmi suge sânii. Ştie că nu rezist mult şi am orgasm garantat.

După ce îmi revin,  îl împing… mă urc deasupra lui, e timpul să mă ocup şi eu de el, acceptând cu bucurie indicaţiile lui. Se aşează pe spate cu o pernă sub cap. Mă poziţionez între picioarele lui. Este atât de gentil încât are grijă de părul meu. Deşi aş putea să-l strâng înainte să-i fac sex oral, prefer să-l las pe el să-mi strângă părul.

În timp ce-i fac sex oral mă uit atent în ochii lui, iar lui îi place foarte mult să privească… gura flămândă ce se delectează cu penisul său… buzele alunecând cu graţie până la limita suportabilităţii mele. De fiecare dată încerc să-l fac să intre şi mai mult, iar eu mă bucur când îl aud cum geme şi oftează în timp ce penisul alunecă şi mai mult în gura mea. Deşi îmi doresc să finalizeze acum, amân momentul pentru mai târziu.

Penetrarea… începe pasional, mişcări lente, adânci… alternând cu mişcări brutale, rapide. Acest bărbat are ceva aparte. Indiferent de poziţia în care alege să mă penetreze… reuşeşte să mă ducă la extaz, mă înnebuneşte. Poziţia misionarului, pe la spate, pe o parte… la fiecare dintre ele reuşeşte să-mi producă orgasm… fără număr. După o noapte cu el nu mai reuşesc să reţin câte orgasme am, pierd şirul.

Adoră să mă vadă îmbrăcată în lenjerie intimă cu tocuri, să fiu mai înaltă. Mă trage de mână şi mă aşează în picioare cu faţa la perete. Mă prinde de abdomen cu un braţ… cu cealaltă îşi potriveşte penisul între labiile mele. Intră rapid până la capăt. Mă apucă de sâni în timp ce mă penetrează energic. Felul lui de a fi mă face să ţip de plăcere.

Recent am acceptat să fac cu el sex anal. Nu ştiu cum a reuşit să mă convingă, dar am acceptat până la urmă. Nu a fost o experienţă prea plăcută, însă am rezistat pentru plăcerea lui… până a ejaculat în interior. A fost plăcerea lui, altfel, în mod obişnuit are orgasm după ce îi fac sex oral.

Se aşează pe spate având o pernă sub cap, ca la început. Are mereu grijă să am o poziţie confortabilă, îmi ţine părul într-o parte în timp ce mă priveşte atent. Mă joc cu limba şi buzele pe căpăţâna lui… urc şi cobor cu limba de câteva ori până la testicule, revin la vârf… deschid gura şi-l prind… alunec uşor cât îmi permite, apoi revin la vârf la fel de lent.

Cu timpul, mişcările devin mai rapide… freamătă, geme intens, muşchii abdominali se încordează. Mişcările devin mai energice, ghidate de el. Reuşeşte să mă privească în ochi până în ultima clipă. Se încordează cu totul, scoate un ţipăt de eliberare… aahh… tremurându-i tot corpul, în timp ce gura se umple cu sămânţa lui.

Nu o înghit imediat. Aştept să se liniştească. Mă ridic şi mă duc către el, îl sărut pe gură. O parte din sămânţa las să se scurgă în gura uşor deschisă, pe care o primeşte cu bucurie. Restul o las să curgă pe faţa lui, pe care o strâng înapoi cu limba, după care ne sărutăm nebuneşte… împărţind-o cu el apoi o înghit cu plăcere. Poate că alţi bărbaţi nu ar accepta aşa ceva, ar fi considerat un moment scârbos, însă el acceptă cu plăcere.

Să fiţi iubiţi!

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Un comentariu la „Mă transform în “curva lui penală””

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.