Antrenorul de fotbal

Întotdeauna am apreciat bărbații inteligenți, bărbații care pot să se descurce în orice situație, cu care să pot duce greul în viață. Terminasem o facultate, mă căsătorisem cu G. căruia eu îi spuneam Gheo. Apoi a urmat copilul George. Cariera mea profesională avea un trend ascendent. Eram director al unei companii ce se ocupa de produse cosmetice în oraș. Aveam o echipă faină formată din fete tinere care făceau niște bănuți frumoși în campaniile de promovare ale produselor noastre. … 

La cei 35 de ani mă simțeam realizată din toate punctele de vedere. Eram fericită. Gheo, soțul meu mă scotea seara la restaurante, pizzerii și diverse evenimente împreună cu fiul nostru George, mare fotbalist la echipa de pitici. Eu fiind cam ocupată până pe la ora 5, de obicei de ducerea și aducerea băiatului la antrenamente se ocupa tata, pensionar care nu prea avea ce face.

Asta până într-o zi când m-a anunțat că trebuie să meargă la un cabinet medical la un consult. Cum avea programarea de la ora 16, iar antrenamentele fiului meu erau tot de la aceeaşi oră, în acea zi a trebuit să merg eu cu el. Am plecat de la lucru pe la ora 15.40 și l-am luat pe George de la școală unde făcea program after school cu învățătoarea Maria. Am parcat în fața stadionului, a luat echipamentul din portbagajul mașinii, apoi am intrat pe poartă. Fiul meu a luat-o înainte știind pe unde să meargă.

Am intrat în vestiarele sălii de sport unde mai erau părinți și bunici cu micuții fotbaliști. Tocmai când îi legam șireturile micuțului meu, a intrat în vestiar antrenorul, un bărbat corpolent, brunet, tuns scurt, cam la peste 1,80 m. Tipul m-a analizat din cap până în picioare, s-a apropiat de mine să-mi laude odrasla că este un bun atacant.

Piticii au părăsit vestiarul și au intrat în sala de sport. Unii dintre bunici sau dintre părinți au plecat, urmând să se întoarcă după cele 2 ore de antrenament. Am rămas eu, o femeie de vreo 50 de ani care venise cu nepoțelul și încă o bunicuță care avea niște ochelari mari. Cele două au mers să-și urmărească nepoțeii de pe marginile terenului, în timp ce eu mi-am aprins laptop-ul să mai rezolv ceva clienți.

Tocmai când încercam să mă concentrez asupra unor produse ce urma să le livrez unei doamne din Dej, în vestiar a intrat antrenorul. Un fior mi-a trecut prin șira spinării și cred că m-am înroşit. S-a prezentat ca Mircea, avea 40 de ani, divorțat și cu o carieră la o echipă de fotbal în București, a venit să antreneze piticii de la noi din oraș. M-am ridicat în picioare și după ce mi-am aranjat fusta, am întins mâna și m-am prezentat Ana Maria, căsătorită.

– Cum de nu ați mai fost dumneavoastră cu băiatul? M-a întrebat el.

I-am explicat situația că bunicul are o programare la medic. Apoi am mai sporovăit câteva minute și după care el a plecat să urmărească evoluția micuților, nu înainte de a mă chema și pe mine să-mi văd viitorul mare fotbalist cum evoluează. Eu m-am scuzat că nu pot să merg în sală, întrucât aveam de rezolvat câteva comenzi urgente.

Din acea zi m-am organizat ca eu să fie aceea care merge cu George la antrenamente. Văzându-mă că mă chinui cu statul pe băncuțele din vestiare, Mircea mi-a propus că are un loc mai bun. Mi-am luat laptop-ul și geanta, după care l-am urmat. M-a dus undeva într-un birou cu un fotoliu și o masă. Pe pereți erau poze cu sportivi. Am remarcat că sunt câteva și cu Mircea, pe când era tânăr sportiv. În vitrinele camerei erau puse medalii, cupe și diplome.

Privirea mi-a fost atrasă de un poster unde l-am remarcat pe Mircea. M-am apropiat să văd mai bine.

– Asta este de acum 15 ani pe când am fost campionii României, mi-a spus el.

I-am simțit trupul în spatele meu și respirația din ceafă. Am rămas pironită câteva secunde, apoi m-am întors și ne-am privit amândoi lung unul la altul. Ca să evit situația, m-am îndreptat spre o vitrină din cealaltă parte a camerei. Am analizat diplomele și medaliile care certificau calitatea de sportiv a antrenorului fiului meu.

– La echipe de dincolo ai jucat? L-am întrebat eu.

– Da, mi-a răspuns eu și mi-a arătat o medalie obținută la un campionat din Italia.

M-am aplecat puțin să văd inscripțiile de pe ea în italiană. Atunci am simțit că o mână mă mângâie pe spate. Am rămas interzisă. Apoi m-am ridicat și m-am întors spre el. Bărbatul m-a prins în brațe și a început să mă sărute, punându-mi mâinile pe spate și coborând spre fese. Am încercat să mă zbat, dând totuși curs sărutărilor pătimașe ale bărbatului.

– Ușa, am întrebat eu după ce mi-am dezlipit buzele de ale lui.

Mircea s-a îndreptat spre ușă pe care a închis-o. Apoi a venit și m-a sărutat. A coborât pe abdomen, mi-a ridicat fusta și mi-a căutat intrarea în vagin, dând chiloții într-o parte. Şi-a ridicat, tricoul a zburat de pe el, lăsându-se admirat, a continuat să-mi maseze sânii, după care m-a tras cu fața spre el să-l sărut pe pectoralii bine lucrați.

În acest timp el își desfăcea șnurul de la pantalonii de trening eliberându-și penisul erect care simțeam că mă împunge pe abdomen prin ia mea de in brodată de mama. Am aplecat privirea în jos să văd dimensiunile. Erau bune. Mircea m-a aplecat să îl iau în gură. Nu m-am putut abține. Glandul era mai gros decât al soțului meu. Mircea era bărbierit de părul pubian și mirosea a gel de duș cu aromă de lapte de cocos.

Am început oralul. Îmi dădeam silința să-l fac cât mai bine. Excitația îmi acoperise sentimentele de liniște și de vinovăție. Era pentru prima dată când îl înșelam pe Gheo. Mircea m-a ridicat în brațe și m-a pus cu fundul pe birou împingându-mă să mă întind pe spate. Am închis ochii și m-am lăsat, dar am dat cu ceafa de ceva tare. Am deschis ochii, era laptop-ul.

Bărbatul mi-a ridicat picioarele pe umeri și m-a pătruns. Mă zbăteam pe masa tare cu capul când în stânga când în dreapta. Simțeam plăcere, am avut orgasm, după care o căldură jos la vagin. Bărbatul se terminase în mine.

– Nu trebuia, i-am spus eu în timp ce mă ridicam.

Bărbatul mi-a dat un șervețel. Întâlnirile noastre au continuat. Dar pentru a nu intra la bănuială față de ceilalţi bunici, mă furișam singură la biroul antrenorului. Cred că întâlnirile noastre au durat cam două săptămâni. După care Mircea a spus că trebuie să terminăm.

– De ce? L-am întrebat eu.

– A fost o perioadă, dar trebuie să ne vedem fiecare de drumul lui. A încercat el să-mi explice.

În următoarele zile Mircea mă ocolea. Am încerca să stau de vorbă cu el să văd de ce nu mă mai vrea. Într-o zi l-am văzut că pleacă la baie. Mi-am tras aer în piept și l-am urmat. În toaletă a izbucnit o ceartă care a atras-o pe femeia de la curățenie, tanti Florica, ce apăruse în ușă cu o mătură în mână.

– Ce ce întâmplă Mircea? A întrebat ea.

– Nu mă pot scăpa de femeia asta tanti. A răspuns Mircea, în timp ce încerca să mă dea la o parte din fața lui.

Apoi femeia care era la vreo 50 de ani, bine făcută, s-a apropiat de mine cu mătura amenințător, în timp ce Mircea se strecurase afară din baie.

– Îți trebuie bărbat ție, femeie măritată? M-a întrebat ea în timp ce-mi aplică vreo două cozi de mătură din care una am parat-o cu mâna dreaptă. Am reușit să ies din toaletă și m-am îndreptat spre vestiar să-mi iau lucrurile și să o întind spre casă. Vrăjitoarea mi-a mai aplicat vreo două mături peste spate în vestiar, noroc că nu era nimeni pe acolo.

Am reuşit să ies. Apoi am sunat-o pe Ioana, cea mai bună prietenă de a mea, care era nemăritată. Am rugat-o să meargă după fiul meu la antrenament întrucât intervenise ceva urgent. Am plecat acasă și am încercat să-mi ascund vânătăile de pe corp, nu am putut însă ascunde umflătura de la mâna dreaptă cu care parasem coada de mătură a zgripțuroaicei.

În următoarele săptămâni până la vacanță l-a scos ea. La serviciu ea aținut să remarce că băiatul meu are un antrenor trăsnet. Dar înainte cu 2 zile de vacanță mi-a spus că nu mai dorește să meargă după băiat. Motivul l-am înțeles când m-am întâlnit cu ea. Avea mâna stângă umflată.

Poveste scrisa de Mona

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

2 comentarii la „Antrenorul de fotbal”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.