Sex cu o chinezoaică

Afară vremea rece cu o ploaie uşoară. Aşteptăm în staţia de la autobuz… ce nu mai venea. Mi-a atras atenţia o tânără minionă de origine asiatică ce îşi făcuse apariţia, foarte concentrată cu tastatul pe telefon. Din când în când ridica capul în direcţia de unde trebuia să vină maşina, apoi o mică privire către dreapta şi apoi ochii aţintiţi către telefon. Privind mereu către stânga aveam o vizibilitate bună către ea. … De câteva ori privirile noastre s-au încrucişat, pentru câteva secunde. În minte se născuse o idee perversă, sexuală… cum ar fi să fac sex, dragoste cu o asiatică? Văzusem de-a lungul timpului pe diverse situri pentru adulţi clipuri cu asiatice şi îmi trecea prin minte să experimentez o relaţie intimă cu o femeie cu o cultură diferită faţă de cea europeană.

Începusem să o analizez în timp ce priveam şi către direcţia de unde trebuia să vină maşina. În comparaţie cu alte femei asiatice pe care le-am văzut prin oraş, aceasta era chiar drăguţă. Înălţimea ei nu cred că depăşea 1.65 cm. Părul blond auriu prins la spate, cu o hăinuţă crem până în talie şi o pereche de pantaloni de blugi strânşi pe picioare.

Am insistat special cu privitul în direcţia picioarelor. Dintre femeile asiatice pe care le văzusem, foarte puţine se puteau lăuda că aveau picioare drepte, fără acea mică paranteză. Ale ei erau drepte… şi ca un făcut, căutam să ghicesc prin pantaloni zona dintre picioare, zona pulpelor şi un pic mai sus. La partea din spate nu aveam acces, deoarece tot timpul a stat cu faţa spre mine.

Nu mi-am pus multe întrebări… dacă ştie un pic de română, dacă are iubit/soţ… mintea mea se putea gândi în acele momente doar la sex. În staţie a ajuns un autobuz, însă nu era cel de care aveam eu nevoie… şi nici ea. Majoritatea oamenilor au urcat, rămânând în staţie noi doi şi încă două persoane. În nebunia mea, m-am apropiat de ea, nefiind departe de mine, la cel mult 4 m. I-am spus „bună” cu un zâmbet discret, apoi am aşteptat reacţia ei. Mi-a răspuns cu un „bună” românesc cu accent asiatic.

– Eu sunt Calin… pe tine cum te cheamă.

– Mă numesc Mei-Lin… zâmbind către mine amabil şi deschisă către comunicare.

Discutând cu ea, am aflat că la origine este chinezoaică, are 26 de ani, este studentă în ţara noastră la ASE. Părinţii ei au venit în România acum mulţi ani, iar ea s-a născut aici. În toată discuţia noastră, părea interesată să vorbească cu mine, poziţia corpului era îndreptat către mine, iar la telefon renunţase să se mai uite.

Între timp maşina, potrivită pentru mine cât şi pentru ea, plecase fără ca noi să urcăm. Eu nu mă grăbeam să ajung mai repede pe birou şi nici ea, în treaba ei. Fiind rece afară, am invitat-o să mergem undeva să bem ceva cald. A acceptat bucuroasă. În timp ce căutam un local unde să stăm la căldură, m-a întrebat de ce am ales să vorbesc cu ea. Nu mă aşteptam să fie directă.

– Pentru că îmi place de tine…

– Şi mie îmi place de tine… făcând un zâmbet larg

– Mulţumesc… i-am răspuns eu, dar nu s-a oprit aici…

– De ce îţi place de mine?

– Eşti o femeie frumoasă, chiar dacă eşti diferită de restul femeilor din ţara mea.

În timp ce i-am răspuns mă oprisem şi o priveam atent. Cu ochii mari se uita la mine şi îi plăcea ceea ce auzise. Distanţa dintre noi era destul de mică. Ceva îmi spunea că este momentul meu, iar dacă îl ratez… am pierdut şansa.

– Te deranjează dacă te sărut?

Nu mi-a răspuns, dar continua să mă privească în ochi. Fiind mult mai înalt decât ea, m-am aplecat considerabil şi i-am oferit un sărut pe buze. Nici o reacţie negativă, dimpotrivă, parcă mai cerşea încă unul cu privirea ei galeşă. De data asta mi-am lipit gura de a ei, într-un sărut lung. Am prins-o cu braţele, la fel şi ea. Stăteam în mijlocul trotuarului, oamenii ne ocoleau şi treceau pe lângă noi în timp ce noi continuam să ne sărutăm.

Ideea de a căuta un local nu mai era atât de interesantă, era nevoie de ceva mai mult. Nici o clipă nu m-am gândit că aş putea să o sperii sau să o fac să bată în retragere, însă mi-am făcut curaj şi am întrebat-o:

– Vrei să mergem undeva… să fim numai noi, să nu mai fim în atenţia celor din jur?

– Ok… unde vrei să mergem?

– La un hotel… ce zici?

– Ok… este bine.

Am avut o teamă în glas când am rostit cuvântul hotel. Ca nu cumva să intre în panică şi să-i fie teamă să meargă cu cineva pe care abia la întâlnit, de 20 de minute. Deja ne purtam ca doi iubiţi, ne-am ţinut de mână până am găsit un taxi disponibil.

Aveam o idee despre un hotel ieftin la preţ, de la un amic de-al meu şi era ocazia perfectă să merg şi eu acolo. În cameră, ne-am dezbrăcat de hainele groase. Printre săruturi şi mângâieri încercam să-i descopăr linia trupului. Eram întinşi în pat, mâna stângă şi-a făcut loc pe sub pulovărul ei, pe sub maieu… până în dreptul sânilor… mici.

Mă chinuiam să-i masez sânii pe sub sutien. Fără să spună nimic, s-a ridicat şi a început să se dezbrace, de pulover, de maieu şi de sutien. Mi-a plăcut atitudinea ei. Ca să nu rămân în urmă, am început să mă dezbrac şi eu. Eu eram gol, iar ea mai avea doar chiloţeii, ce nu au rămas mult pe ea.

S-a întins în pat pe spate, iar eu la stânga ei. Ne sărutam, o mână se plimba pe trupul ei… pe sâni, abdomen, coapse, între picioare. Mi-a prins penisul cu mâna dreaptă şi îl decalota uşor. După un timp m-am urcat deasupra ei, fără să întrerupem sărutul. Am vrut să o gust peste tot… săruturi mici şi dese pe gât, până la sânii ei mici de parcă acum au răsărit.

În timp ce îi sugeam sfârcurile gemea ca un mic plânset. Nu s-a împotrivit şi am continuat să-i sug sfârcurile. Le-am prins între degete şi mă jucam uşor cu ele în timp ce săruturile se îndreptau spre abdomen… mai jos între picioare am descoperit un mic tufiş. I-am desfăcut larg picioarele să pot ajunge la labiile ei. Mi-am dat silinţa să o sărut, să-i ling feminitatea… se vedea că-i plăcea după cum se exprima, însă mă deranja smocul de păr.

Vroiam să văd cum se descurcă şi ea la oral. M-am urcat deasupra ei, întâi m-am jucat cu penisul la sâni, i-am luat o mână şi am lăsat-o pe ea să-l maseze. Am luat o pernă şi i-am aşezat-o sub cap, apoi m-am urcat mai sus până am ajuns cu penisul în dreptul gurii. Îl ţinea cu o mână în timp ce penisul a intrat la ea în guriţă. Cu limba îmi atingea zona sensibilă de la prepuţ, în timp ce scotea nişte sunete interesante. Aş fi vrut să aibă o mişcare mai naturală, să intre penisul mai mult, dar mi-am amintit de filmele cu asiatice unde făceau aceeaşi mişcări.

Nu era ceea ce aş fi vrut eu, aşa că am renunţat repede. Am revenit deasupra ei, între picioarele ei. Aveam idee de media penisului din ţara sa, că este mult mai mică decât a europenilor, iar cei 16 cm pe care îi posed de la mama natură nu credeam vor fi vreo problemă.

După ce mi-am pus prezervativul oferit de la recepţie, am intrat uşor să aştept reacţia ei. Când am ajuns la capăt, gemetele ei de mai devreme, ca un mic plânset, au revenit. Am simţit-o destul de udă, penisul culisa cu uşurinţă iar ea gemea cu aceeaşi intensitate. După un timp am mărit ritmul… la fel şi ea, cu gemetele. Mişcările devenise foarte rapide… Mei-Lin avea capul într-o parte, cu ochii închişi, mimica fetei şi gemetele lăsau impresia că plânge.

Obosisem în acea poziţie, i-am spus să se ridice şi i-am indicat cum să se aşezase pentru a o pătrunde pe la spate. La început a stat sprijinită în mâini, după ce am pătruns-o şi-a lipit capul de pat. Am prins-o de mijloc, penisul culisa uşor şi destul de rapid… cu mâinile trăgea de cearceaf… gemetele ei aveau acum o rezonanţă mai mare. Mă gândeam să nu zică cineva că am bătut-o şi să cheme poliţia.

Încercam să mă concentrez să termin mai repede, să am orgasm, însă nu mă puteam concentra de gemetele ei şi mai ales… că nu sunt obişnuit cu prezervativ. Mă hotărâsem să-l folosesc să nu mă pricopsesc cu ceva din “flora şi fauna” asiatică.

Transpirasem iar orgasmul meu era departe, la al ei nici nu mă mai gândeam… chiar dacă avea, tot nu-mi mi-aş fi dat seama după cum gemea. Pentru diversitate, i-am spus să se urce pe mine după ce mă întind pe spate. S-a urcat pe mine, a potrivit penisul… a început cu mişcări lente… gemetele nu se auzeau atât de tare… apoi mai intense… mă călărea în adevăratul sens al cuvântului… o trăgeam de sfârcuri… şi nimic.

Poziţia 69 ar fi fost potrivită acum… să mă delectez de o bunătate de vagin, însă părul pubian mi-a încurcat planurile. Văzând că nu pot avea orgasm, i-am zis să se de-a jos, mi-am aşezat perna lipită de perete, să stau un pic mai sus, iar ea să-mi facă sex oral.

Îmi ţinea penisul cu degetele de la ambele mâini. Vârful intrase… făcea o mişcare scurtă din cap, dar nu înainta cu mult, însă avea un stil interesant să mă stimuleze cu limba în zona sensibilă a prepuţului. Stilul ei reuşea cumva să mă facă să tremur. Cu cât îşi mişca limba mai repede cu atât senzaţiile erau mai puternice. Eram aproape… m-a simţit şi ea… Mi-a eliberat penisul din gură şi a început să-l frece energic… făcând să ţâşnească sămânţă pe abdomenul meu.

După ce am făcut duş, ne-am îmbrăcat şi am plecat la muncă. Eu aveam câteva apeluri, dar nu le-am auzit pentru că pusesem telefonul pe silenţios.

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.