Şarmant, galant… impecabil

Pasiunea mea de mică a fost istoria, așa că am urmat cursurile de specialitate, iar intr-un final am devenit profesoară la un liceu de elită din oraș, împreună cu soțul meu Costin. După ce am născut pe cei doi băieți ai mei, încet, ne-am adunat niște bănuți, am mai scos și ceva din bancă, cu care ne-am construit o căsuță la marginea orașului. Așa că, la 37 de ani puteam spune că sunt o femeie împlinită. … 

Într-o vară pe când soțul era plecat din țară cu niște proiecte educaționale, iar cei doi băieți erau la bunici, trebuia să vină la noi cineva de la o firmă pentru a ne lua măsura la geamuri și a ne face niște perdele la comandă. Pe la ora 10 am primit un telefon în care mă anunța că este pe drum și venea să îmi prezinte catalogul cu diferite tipuri, forme și culori ale perdelelor și eventual, dacă îmi place ceva să facă măsurători și apoi să poată prelua comanda.

Programul meu a fost dat peste cap puțin, întrucât pe la ora 12 trebuia să mă întâlnesc o colegă la ea la apartament. Așa că m-am gândit să nu mai pierd timpul până vine cel cu perdelele și să mă îmbrac pentru oraș iar după ce termină să plec la întâlnirea cu colega mea, Mihaela. Mi-am luat o rochie lungă până mai jos de genunchi, ciorapi negri și o pereche de pantofi cu toc. Apoi m-am dus la baie și-n timp ce-mi aranjam părul în oglindă am auzit soneria de la poartă.

Am mers să îi descid. Dintr-o mașină neagră, frumoasă, a coborât un tip la vreo 55 de ani, cu păr grizonant, înalt, la peste 1,80 m, cu un corp atletic, îmbrăcat la un costum negru cu o cămașă albă. I-am deschis poarta și am tresarit puțin la aspectul impecabil al bărbatului. Am stat câteva secunde și l-am analizat, adulmecând parfumul cu un miros fantastic.

Bărbatul mi-a întins mâna și s-a prezentat ca fiind Dragoș și văzând că am rămas blocată m-a întrebat dacă poate să intre să vadă dacă îmi place ceva de la el. I-am răspuns afirmativ. Apoi, am închis poarta cu cheia. Nu o lăsăm deschisă și nici când este Costin acasă. Am luat-o înainte să-i arat drumul. Fâstâcită mă tot întorceam să-i răspund la diferitele întrebări ce le punea bărbatul cu privire la amenajarea curții. Dacă ne-a costat mult? De unde am cumpărat dalele pentru trotuare. Știți voi cum este atunci când vine cineva la tine și ai o casă frumoasă. Apoi a intrat în casă, și-n timp ce îl pofteam să ia loc pe un colțar din camera de zi, l-am întrebat dacă dorește o cafea sau un suc. Bărbatul care tocmai își așezase catalogul de prezentări pe o măsuță mi-a spus:

-Dacă serviți și dumneavoastră cu mine?

-Ce, l-am întrebat eu fâstâcită în timp ce-mi băgam mâna prin părul negru tuns bob și-mi trăgeam fosta în jos.

-Orice, mi-a răspuns el uitându-se la mine.

Puntru că era cald afară am pus în două pahare suc de portocale rece de la frigider. Tipul m-a invitat să iau loc lângă el ca să-mi prezinte câteva dintre produsele din catalog. Atunci am putut simți mai bine mirosul parfumului scump și-n timp ce Dragoș îmi arăta diferitele tipuri de perdele, aruncam cu coada ochiului să îl analizez.

Rochia mi se ridicase mai sus de genunchi, pe care-i țineam apropiați și cu toate că o tot trăgeam să nu mi se dezgolească picioarele, revenea la fiecare mișcare atunci cănd barbatul îmi arăta altă perdea. Până la urmă am ales pentru camera de zi ceva de culoare transparent, astfel încât lumina din timpul zilei să intre generos, iar  pentru bucătărie ceva care să meargă cu mobila.

Dragoș a luat măsurile, apoi a propus să mergem în celelalte camere. Prima dată au fost camerele copiilor, apoi cea de oaspeți și la final dormitorul, pentru care mi-a recomandat ceva gros de catifea. În tot acest timp l-am analizat și mai bine pe bărbat care cred că-și dădu seama. După aceea am revenit  în camera de zi, iar bărbatul m-a întrebat dacă mai am ceva de măsurat. Am analizat, cu voce tare:

-Bucătăria, camera de zi, camerele copiilor, sus la oaspeți, dormitorul… cam atât.

-Sigur? m-a întrebat el privind lung la mine și sorbind încă un pahar de suc de portocale pe care i-l pusesem.

-Chiar nu mai am, i-am răspuns eu în timp ce-am deschis ușa frigiderului și am pus sticla de suc la rece.

Parfumul l-a dat de gol, l-am simțit la spatele meu, bărbatul venise și m-a prins cu ambele mâini de umeri. Am rămas ca la dentist. Nu m-am mișcat să văd ce urmează.

-Nu doriți să vă iau măsura și dumneavoastră? M-a întrebat el.

Nu i-am raspuns și am lăsat ca soarta să mă poarte. Dragoș s-a apropiat și mai mult, s-a lipit de spatele meu. A început să-mi maseze sânii cu ambele mâini. Brusc m-a întors spre el și a început să mă sărute pasional în timp ce-mi trăgea rochia neagră în sus. M-a împins cu spatele și m-a întins pe masa de la bucătărie cu picioarele larg desfăcute.

Mi-a rupt chiloții cu dantelă, s-a așezat în genunchi și a început să-mi lingă vulva. Se ajuta de degete pentru a-mi freca clitorisul. Se facuse liniște, doar gemetele mele se mai puteau auzi. La un moment dat momentul nostru a fost întrerupt de o bubuitură. Era vaza de flori care căzuse ca urmare a mișcării mesei prea tare. Căzuse și se făcuse cioburi pe gresia din bucătărie. Dragoș s-a ridicat si-a potrivit penisul și m-a penetrat la maxim.

În timp ce el mă pătrundea cu mădularul lui gros, picioarele larg desfăcute în V se zbăteau. Am văzut că Dragoș își dă jos sacoul, apoi cămașa și le-a aruncat pe jos. Pantalonii si chiloții cred că și-i dăduse jos pe când mă lingea. M-a tras de ceafă să mă ridic spunându-mi să-mi încolăcesc picioarele în jurul lui.

M-a luat pe sus fără ca penisul lui să părăsească vulva mea mergând cu mine înfiptă prin casă. M-a lipit de tocul de la ușa dormitorului, apoi am facut sex în pat. În dormitor m-a pătrans în toate pozițiile. La un moment dat am auzit că-mi sună telefonul, ce era pe noptieră.

În timp ce stăteam în patru labe în pat, iar Dragoș mă lucra pe la spate, am răspuns. Era colega mea, Mihaela. Luată de valuri uitasem de întâlnirea de la ora 12. M-am scuzat că nu pot să vin întrucât intervenise ceva urgent. Mihaela  m-a apostrofat spunând:

-Dar un telefon puteai să dai.

Nu știu dacă colega mea de română și-a dat seama că mi-o trăgeam, întrucât Dragoș pe toată durata convorbirii mele telefonice nu se oprise. După ce am terminat convorbirea, m-a penetrat energic, se împingea adânc în mine. Convorbirea parcă mă incitase și mai mult, momentul meu era aproape. După cum se mișca și gâfâia și el, părea că mai are puțin. Cateva clipe mai erau necesare și am fi avut orgasm în acelasi timp. Eu am avut prima, iar la scurt timp a avut și el, stropindu-mă cu sământa lui pe spate și pe fese.

După câteva zile soțul meu s-a întors acasă din străinătate și a adus și copiii de la țară. Viața noastră a luat ritmul normal, de zi cu zi. Ne pregăteam să mergem în concediu la mare peste o săptămâna. Într-o miercuri primesc un telefon de la Dragoș că vine să-mi aducă perdelele. I-am spus că poate să vină, dar că nu sunt singură acasă. El mi-a răspuns:

-Nici o problemă, într-o jumătate de oră sunt la dumneavoastră.

Când a sunat soneria de la poartă, l-am trimis pe Costin să-i deschidă.

Tot timpul cât Dragoș a montat perdelele, am încercat să nu dau ochii cu el pentru a nu trezi suspiciuni. La final după ce și-a terminat treaba și-a primit banii pentru lucrare, iar el mi-a făcut o surpriză.

-Asta este pentru dumneavoastră din partea firmei, a spus Dragoș în timp ce îmi întindea o cutie împachetată frumos. I-am mulțumit, după care a plecat pentru că mai așteptau și alte cliente, a ținut el să menționeze. Era îmbrăcat tot așa de elegant. Soțul meu, curios ce este în pachet, m-a pus să deschid cutia. Stupoare. Era o vază de flori.

-Oricum ne trebuia una în bucătărie, a concluzionat el.

De atunci ori de câte ori mănânc cu familia, privesc acea vază și mă gândesc la acea zi minunată.

Poveste scrisa de Mona

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”.

https://revolut.me/florincerchez

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Un comentariu la „Şarmant, galant… impecabil”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!

Descoperă mai multe la Domnu' Roz

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura