Admiratorul de la birou

Toţi colegii au remarcat schimbarea de atitudine a contabilei noastre. Mai mereu cu zâmbetul pe buze, optimistă, încrezătoare. Vestimentaţia diferită faţă de cum eram obişnuiţi, mai sexy, mai provocatoare… disponibilă. Fuste din ce în ce mai scurte, pantofi întotdeauna cu toc – adio încălţămintea cu talpa joasă, bluze cabrate, decolteul adânc… de ne ies ochii din orbite când o vedem. … 

Giulia are aproximativ 35 de ani, de înălţime medie, destul de atrăgătoare, mai ales că de când a divorţat îşi pune foarte bine trupul în valoare prin ţinutele alese. Faptul că se simte admirată îi oferă o doză de încredere mai mare în forţele proprii.

De multe ori am rămas cu gândul la trupul ei şi la ce am putea să facem intim împreună. Nu faptul că eram însurat mă determina să renunţ, ci mă gândeam că mă refuză şi poate va fi ofensată… aud şi cei din conducere şi ar fi ieşit un scandal imens.

Cum nu am astâmpăr, m-am gândit într-o zi să montez o mică cameră video sub biroul ei. Găsisem momentul ideal să pot face asta şi am acţionat. Acum trebuia doar să aştept să se aşeze. În momentele pe care le găseam sigure, acţionam de la distanţă camera să văd ce surprind. La început nu am avut noroc. Ori nu era la scaun sau ţinea picioarele într-o parte sau nu era pur şi simplu în birou.

Stăteam singur în birou, mijlocul zilei, cei mai mulţi dintre colegi abia plecaseră la masă, iar alţii erau pe teren. Îmi pierdusem speranţa că o pot surprinde în ipostaze… sexy. Nici nu am deschis bine fereastra că în acel moment s-a aşezat şi ea pe scaun. Picioarele uşor desfăcute… se vedea marginea de sus a portjartierului. Ochii îmi sclipeau, penisul dădea semne de nerăbdare.

Priveam atent… când s-a ridicat în picioare, a ridicat de fustă în sus şi-a prins chiloţeii de culoare neagră din lateral şi i-a dat jos, apoi s-a aşezat pe scaun. Privisem toată scena şi rămăsesem cu gura căscată. Eram nerăbdător să văd continuarea a ceea ce vroia să facă.

Dintr-o mişcare s-a ridicat uşor, cât să poată să-şi ridice fusta în jurul taliei apoi s-a aşezat la loc. Se putea vedea tot… micul tufiş de deasupra feminităţii ei în formă de aripi de fluture, labiile subţiri perfect epilate… pe loc mi se făcuse o poftă să o gust, însă nu aveam curaj să am iniţiativă. Un picior l-a ridicat sprijinindu-l de spătarul scaunului.

Degetele ei lungi cu unghiile mari şi lăcuite şi-au făcut apariţia între picioarele ei. Cu mişcări timide îşi masa labiile, apoi clitorisul. Poate era încălzirea sau poate era precaută să nu mai fie cineva pe holuri şi să intre în biroul ei. Mişcările deveniseră vizibil mai rapide. Îmi părea rău că nu puteam să aud din acel birou, camera nu era dotată şi cu sunet.

Penisul mi se sculase într-un asemenea hal, mai ceva ca la filmele pentru adulţi la care mă uit fără să ştie soţia. Poate din cauză că era ceva real, la câteva birouri distanţă… cu o persoană pe care o cunosc, colega mea, la care îmi pierd saliva din gură dacă nu sunt atent. Fără să mai ţin cont, mi-am scos penisul şi am început să-l frec.

Mă tot gândeam cum să fac ajung între picioarele ei, să o gust, să o ling… şi cel mai important, ea să accepte. Accesându-i calculatorul de la distanţă, am deschis un fişier notepad şi am scris… îmi place ce văd, mă laşi să te gust?

S-a oprit speriată, sunt convins că nu ştia ce se întâmplă. După o scurtă discuţie i-am spus de camera de sub birou iar ea m-a invitat la ea, poate mai mult din curiozitate, să vadă cine este străinul care o spionează.

Am bătut uşor la uşa ei, mi-a spus să intru. Cu penisul scos am intrat în biroul ei şi am închis uşa după mine. Părea mirată de fapta mea… a zâmbit, mi-a făcut un semn cu degetul să mă apropii de ea, în timp ce s-a dat puţin mai în spate cu scaunul. M-am poziţionat în faţa ei şi m-am aşezat în genunchi. Cu o atingere delicată, a pus mâna în părul meu şi mi-a direcţionat capul între picioarele ei.

Îşi ridicase ambele picioare pe spătarele scaunului. Pusesem mâinile pe coapsele ei… gura s-a lipit de vagin… cravata mă incomoda, am tras puţin de nod să mai eliberez strânsoarea. Era foarte excitată, savoarea feminităţii ei o culegeam uşor cu limba… mi-am făcut loc printre labii, am încercat să mă încordez să o  pătrund cât mai mult.

Giulia a pus mâinile pe capul meu făcând o mişcare dute vino către vaginul ei. Se înfierbântase, mişcările capului devenise mai rapide. După un timp şi-a dat jos picioarele de pe spătare, s-a lăsat pe scaun mai în faţă, m-a băgat cu capul între picioare, apoi şi-a strâns coapsele în jurul capului. Mă apucase de păr şi mă ţinea cu gura lipită… cu limba încercam să fac acele mişcări în interior.

M-a tras mai sus puţin, la clitoris. Cu ambele mâini mă ţinea fix în timp ce mişca din bazin frecându-şi clitorisul de buzele mele. O vedeam încordată, nu opuneam rezistenţă dar continua să mă apese şi mai tare… începuse să gâfâie zgomotos… coapsele tremurau în timp ce îmi ţinea capul captiv… aahhh… nici după ce a avut orgasm nu s-a mai relaxat. Îmi ţinea capul fixat tremurând toată.

Uitasem de colegii noştrii ce se puteau întoarce în orice clipă, însă şi-a amintit ea. Ridică-te!… mi-a ordonat ea furioasă. M-a apucat de penis cu o mână şi l-a băgat rapid în gură. Trecuse peste preludiu, peste atingerile fine de început. Era hotărâtă, sugea hulpav… capul îl mişcă energic către mine, penisul culisa printre buzele ei până la jumătate.

Plăcerea oferită trebuia răsplătită… şi mă răsplătea cu vârf şi îndesat. Fiind foarte înfierbântată, parcă statută de multă vreme îşi oferea gura cu multă generozitate. Şi-a prins un sân cu o mână în timp ce mă ţinea de scrot cu cealaltă.

Gemetele zgomotoase, buzele lacome, atitudinea destul de implicată… erau atuurile ei. Nu era cazul să trag de timp, dar nici nu am mai putut rezista… aahhh… am prins-o de cap, câteva mişcări mai rapide din bazin… sămânţa a ţâşnit în valuri. În timp ce înghiţea emitea nişte zgomote din gât… sigur era de plăcere.

Nu am apucat să ne tragem sufletul prea mult. Graba aranjării hainelor ne-a făcut să uităm să trăim momentul. Se făcuse ora de venire a colegilor şi nu trebuia să dăm de bănuit. M-am dus rapid în biroul meu destul de entuziasmat.

Până au venit colegii am vorbit puţin cu Giulia pe skipe. A fost încântată şi mi-a promis că voi rămâne admiratorul ei din umbră la care va apela de câteva ori va fi nevoie.

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.