Prefer femeile… urăsc bărbații

Aveam 21 de ani, pe atunci eram brunetă și aveam un iubit deosebit de gelos, asta până într-o zi când a apărut el, un brunet cu ochii albaștrii de culoarea mării, înalt, cu un corp armonios. Îl chema Călin și-l cunoscusem la o prezentare de produse într-un supermarket. I-am propus să ne întâlnim undeva la marginea orașului unde el avea o garsonieră cu chirie. De atunci am început să am o viață dublă. Ziua eram iubita gelosului, iar noaptea trăiam fantasmele erotice oferite de Călin. … 

Nu știu cum, dar prietenul meu gelos a aflat, probabil de la cineva, că-l înșel. Am terminat-o cu el după o ceartă scandaloasă. Ca un făcut, la cateva zile, Călin a plecat în SUA cu o bursă de studii și cu lacrimi în ochi m-a anunțat că nu o să se mai întoarcă. A fost cel mai crunt Crăciun pe care l-am petrecut vreodată. Am stat singură în camera mea și am dormit luând pastile de somn.

Nu răspundeam la telefon, activitatea mea pe net s-a oprit brusc. Mă resemnasem, mă obișnuisem cu ideea că voi fi singură în noaptea dintre ani. La un moment dat am primit un mesaj pe telefon ce mi-a atras atenția. Cineva mă invita să petrec revelionul la Arieșeni într-o cabană minunată. Era în ultima zi a anului 2007 și mi-am zis să încerc, mai ales că mesajul parea destul de serios. Mi-a răspuns un băiat care s-a prezentat Vlad și… împreună cu un grup de prieteni voiau să mă invite la revelion, să nu stau singură. L-am întrebat de unde are numărul și mi-a răspuns că de la tanti Elena.

Iritată, plimbându-mă prin bucătărie, am sunat-o pe tanti Elena și am luat-o la rost. Cum de și-a permis să ofere numărul meu de telefon oricui.

Tanti Elena, era o doamnă la vreo 50 de ani, ne știam de unde stăteam cu chirie pe perioada studenției.

– Vrei să stai singură de Anul Nou?… m-a întrebat ea… am vrut să-ți fac un bine.

Convinsă de tanti Elena, m-am făcut frumoasă, încercând să-mi maschez ochii roșii umflaţi de atâta plâns. Mi-am luat hainele și dusă am fost. Tânărul m-a luat cu mașina de la colțul blocului, apoi am traversat orașul să mai luăm pe încă un prieten, proaspăt certat de prietena lui.

Cabana era o mică pensiune destul de departe de pârtie. M-am bucurat însă că avem jacuzzi și saună uscată. Gazda primitoare ne-a arătat camera unde să ne punem lucrurile, apoi a mers în curte să primească și alți invitați, majoritatea tineri care scăpaseră de sub supravegherea părinților. Am făcut cunoștință cu grupul de tineri alături de care aveam să-mi petrec seara dintre ani. Apoi am plecat să mă îmbrac și să mă fardez.

Doamna, proprietara pensiunii, după ce ne-a arătat unde este mâncarea și băutura a plecat, să nu ne mai deranjeze. Cu toții, eram cam 16 persoane. Câteva cupluri bine închegate, eu și încă o fată fără parteneri și vreo 6 băieți singuri. Am început să dansăm, să mâncăm, iar băieții să tragă la măsea.

Pe la ora 12, când să desfacem sticlele de șampanie pentru a sărbătorii intrarea în noul an, majoritatea erau bine amețiți. Eu cu Vica, fata care era singură am zis să mergem să facem o saună și o baie în jacuzzi. Așa că am urcat în cameră și ne-am luat dresurile de baie.

Majoritatea petrecăreților au rămas să se distreze în camera de zi unde gazda pusese masa. Excepție au făcut 2 cupluri care s-au retras în camerele lor, probabil să facă dragoste. Eu cu Vica am intrat în saună uscată, dar n-am rezistat mai mult de 10 minute. Apoi, am mers la piscină, cam de 3 X 3 m cu apă caldă. În încăpere era semiîntuneric, iar aburii făcea că vizibilitatea să fie destul de redusă.

Vica, o tipă cu păr castaniu, aproape 30 de ani, s-a apropiat de mine și mi-a analizat sânii pe care a început să-i mângâie prin sutien. Posibil să fi fost de vină șampania ce am baut-o până la ultima picatură. Nu o mai făcusem niciodată cu o femeie, dar niciodată să nu spui niciodată.

A început să mă sărute profund cu limba. I-am răspuns în același fel. A continuat apoi să mă maseze cu degetele pe labile vaginului și la clitoris. Mi-a dat jos chiloțeii… degetele îsi făcuse loc printre labiile mele…  era minunat. Gâfâiam, am lasat-o pe Vica să aibă inițiativa, credeam că are mai multă experiență.

Am ieșit din bazin și am intrat în saună. M-am întins pe spate cu picioarele larg desfăcute. Costumele de baie au dispărut. Vica preluase conducerea… m-a sărutat peste tot… mi-a alintat sânii cum a știut ea mai bine. Deja faceam o comparație între modul cum se folosea de mâini să mă atingă, pasiunea, modul incitant  de a mă săruta.

Ajunsă între picioarele mele, devenisem curioasă…  gura se lipise de vulva mea… îmi explora interiorul cu limba… cu o mână mă tragea de sâni… făcând o comparație, puteam să jur că era cel mai special cunilingus avut vreodată, cum nu o mai făcuse niciun bărbat până atunci. Descopeream senzații noi.

La un moment dat am început să gem cu ochii închiși destul de tare. Eram atât de concentrată că nu am realizat ce se întamplă în jurul nostru. Vica a țipat speriată. În saună intrase Vlad și încă 2 băieți. Ceilalți petrecăreți se adunaseră la ușă să vadă spectacolul.

M-am speriat de ei, mai ales că erau dezbrăcați complet și cu penisurile erecte gata de atac.  Am ieșit afară din saună și am plecat în cameră, unde am stat toată noaptea. A doua zi, m-am îmbrăcat și am plecat împreună cu Vica, cu mașina ei. De atunci am început să urăsc bărbații și mai mult. Cu Vica am rămas prietene bune și acum după ani de zile.

Poveste scrisa de Mona

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

2 comentarii la „Prefer femeile… urăsc bărbații”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.