Prietenul la nevoie se cunoaşte

Locuiesc într-o localitate mică din provincie, am 27 de ani, sunt căsătorită de câţiva ani şi momentan nu am copii. Împreună cu soţul meu am convenit să strângem ceva bănuţi şi apoi să luăm decizia să facem copii. Eu am grijă de casă şi gospodărie, iar el munceşte în construcţii în altă ţară. Într-o gospodărie este nevoie şi de mâna unui bărbat pentru treburi mai grele. … 

La nevoie, solicit ajutorul lui Virgil, prietenul cel mai bun al soţului meu. De cele mai multe ori l-am chemat atunci când am avut nevoie de ajutor, dar sunt şi momente când vine nechemat să se asigure că totul este în regulă, iar dacă este ceva la care să mă ajute, să apelez cu încredere.

La ştiri anunţase că va urma sa vină o furtună cu fulgere şi trăsnete. Începuse să bată vântul puternic, încă nu se întunecase de tot şi alergam de colo-colo să rezolv cât mai multe lucruri. Ideea de a rămâne singură în casă pe o vreme vitregă începuse să mă afecteze. Nu sunt panicoasă de fel, dar nici bine nu-mi era.

Ploaia a început uşor, vântul a devenit tot mai puternic, se întunecase afară. Tunetele puternice mă speriau destul de tare. Din când în când lumina fulgerelor mă făceau să tresar. Eram ghemuită, îmbrăcată în pijama şi băgată în pat învelită cu pilota până în gât. Furtuna de afară afecta reţeaua electrică, erau momente când se pierdea din tensiune.

Ploaia cădea cu putere, tunete şi fulgerele erau mai frecvente. La un moment dat s-a întrerupt lumina. Ce eram eu speriată, dar pe întuneric eram şi mai tare. Furtuna nu a mai durat mult şi trecuse de noi, însă eu tot nu aveam curent electric. Nu era târziu şi m-am gândit că l-aş putea chema pe Virgil ca să-mi repare lumina.

Virgil locuieşte cu părinţii lui la câteva case distanţă, soţia lui este plecată să muncească în străinătate şi m-am gândit că nu o să fie o problemă ca să vină. Iniţial nu am realizat, dar era o problemă mai complexă pe care nu putea să o rezolve. Pe partea mea de case nici o locuinţă nu avea curent, dar cei de peste drum aveau. Mi-a explicat că nu are cum să mă ajute.

Îmi era frică să dorm pe întuneric şi îmi era ruşine să-i spun să nu plece. Cred că a văzut dezamăgirea pe chipul meu, nici el nu era hotărât să plece. Când m-am aşteptam mai puţin mi-a spus că dacă vreau poate să doarmă la mine. M-am bucurat nespus încât am sărit în braţele lui şi l-am sărutat pe obraz.

Venise ora să dormim. Eu am rămas în dormitor, iar el s-a dus în altă cameră. Chiar dacă el era în casă, tot nu mă simţeam confortabil pe întuneric. Mi se părea că aud mereu zgomote. Ridicam capul de pe pernă şi încercam să ascult ce se întâmplă cu inima cât un purice. Cu ruşinea mori de foame am gândit eu. Cu tupeu m-am dus în camera unde dormea Virgil să dorm cu el.

Am fost surprinsă să ştiu că nu dormea. Am schimbat câteva vorbe între noi zicându-i că îmi este frică să dorm singură şi că vreau să dorm cu el. Nici o clipă nu mă gândisem la vreo relaţie intimă între noi. Cu spatele la el mă simţeam un pic mai bine să-l ştiu alături. Aproape că mă lipisem cu spatele de el, vroiam să-l simt lângă mine.

Nu ştiu ce a gândit el, dar la un moment dat m-a luat în braţe. În conjunctura creată mă simţeam excelent, dar am omis un aspect… erecţia. Penisul l-am simţit lipit de fesele mele. Trecuse mai bine de 6 luni de când soţul meu era plecat şi simţeam nevoia atingerii unui bărbat, dar problema era delicată, mai ales că Virgil este cel mai bun prieten al lui Adrian.

Începusem să mă foiesc în pat. Părea că mă bag mai mult în sufletul lui. Văzând că nu am nici o reacţie vis-à-vis de erecţia lui s-a lipit şi mai mult de mine. Din când în când se mişca uşor înainte şi înapoi, făcându-mă să simt şi mai tare duritatea penisului. Stăteam pe o parte cu ochii închişi aşteptându-l pe el să aibă iniţiativa. Eram convinsă că dacă nu-i răspund la semnale va renunţa, crezând că nu vreau. Îmi asumam acest risc.

S-a dat puţin într-o parte şi-a luat mâna de pe mine. Complet dezamăgită m-am gândit că am pierdut momentul. Virgil îmi pregătea ceva. La puţin timp, am simţit ceva care mă împungea între fese. Inima îmi bătea cu putere. Senzaţii noi şi plăcute m-au învăluit numai la gândul că este… ceea ce cred eu. Dorinţa de a avea relaţii intime crescuse, o idee palidă că îmi voi înşela soţul adia uşor prin conştiinţa.

Mi-a pus o mână pe sânul stâng strângându-l uşor. S-a împins tot mai mult în mine iar eu nu aveam nici o reacţie… pro sau contra. Nu aveam idee dacă el credea că am adormit sau nu. Mi-a eliberat sânul… m-a prins de pantalonii de pijama şi i-a tras în jos până mi-a dezgolit fesele.

Şi-a băgat penisul printre coapse făcând mişcări dute vino, iar cu mâna îmi strângea uşor sânul. M-am întors către el. Cu mâna i-am căutat obrazul mângâindu-l. M-a tras către el şi m-a sărutat. Buzele îmi tremurau… emoţie amestecată cu puţină vină. A băgat o mână sub bluza de pijama căutându-mi sânii cu sfârcurile întărite.

A urmat dezbrăcarea. S-a oprit, prin întuneric auzeam foşnete de haine şi rapiditatea cu care s-a dezbrăcat. Când a ajuns în pat reuşisem să-mi dau pantalonii jos, apoi m-a ajutat să mă dezbrac de bluză şi de chiloţei.

Şi-a făcut loc între picioarele mele şi s-a aşezat peste mine. Mă excitasem destul de mult şi abia aşteptam să intre în mine. Într-un moment de luciditate m-am gândit la prezervativ dar nu am avut curaj să-i spun că ar trebui să ne protejăm. Oricum nu aveam şi nici el nu cred că îşi luase de acasă.

Penisul a intrat imediat direcţionat de mâna lui. L-am simţit foarte mare şi gros. De când nu mai avusesem relaţii intime trecuse multă vreme. Virgil era hotărât… nu a aşteptat să mă obişnuiesc cu penisul lui, începuse să mă penetreze energic. Senzaţii confuze mă învăluiau… de plăcere şi o mică durere.

Mi-a prins sânul stâng strângându-l uşor… m-a sărutat pe gât, apoi pe bărbie… mai sus… căutându-mi gura. Încordată, am fost fără reacţie la sărutul lui. Îmi băgasem unghiile în carnea lui… cu gura deschisă primeam cu plăcere penisul. Momentele mai grele de la început trecuse şi simţeam din plin plăcerea oferită.

Virgil, transpirat, gâfâia cu putere… îl simţeam epuizat… respira din ce în ce mai greu. Uitasem complet că nu suntem protejaţi… aaahhh… şi-a scos penisul şi s-a prăbuşit peste mine. Un lichid călduţ se scurgea printre noi.

Abia atunci am realizat că reacţia lui a fost promptă de-mi venea să-l sărut de mulţumire. În acel moment mi-aş fi dorit mai mult. Posibil, că şi el era statut de multă vreme. După ce ne-am şters, am adormit dezbrăcaţi. Am purtat o banală discuţie cu el, dar nimic despre ce s-a întâmplat între noi. Din acea seară, ne întâlnim de fiecare dată când dorinţa carnală este mai presus decât conştiinţa.

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.