Singură cu trei băieţi (2)

… Era foarte excitat, i-am simţit imediat gustul sevei de bărbat, ce m-a incitat şi mai tare. O vreme mi-am mişcat capul înainte şi înapoi, încercând să-i cuprind cât mai mult din lungimea penisului. Începuse să mă doară gâtul, poziţia în care mă aflam nu era una comodă. I-am eliberat penisul şi i-am spus să vină mai aproape de mine. Având mâna printre picioarele lui, l-am împins de fese către mine. Tavi începuse să prindă ritmul mişcărilor, să nu forţeze să între prea adânc. … 

Alex îmi prinsese sânii cu ambele mâini… sugea lacom la sânul drept, sfârcul se întărise mai mult decât celălalt. Parcă ştia care este sânul la care mă excit cel mai tare şi ador să fiu atinsă mai mult. Am pus o mână pe capul lui Alex şi am început să-l apăs.

Băieţii erau pe drumul cel bun. Nu erau experimentaţi dar au reuşit să mă înfierbânte foarte tare. În acest ritm orgasmul nu avea cum să nu vină. Am scos mana dintre picioarele lui Tavi şi am aşezat-o pe capul lui Bogdan. L-am lipit de păsărica mea. Reuşisem să-i direcţionez gura către clitoris, l-am ţinut fix, în timp ce îi direcţionam mişcările capului în sus şi în jos.

Ce putea fi mai frumos… o gură plină de un penis excitat ce se împinge rapid, sânii dezmierdaţi şi smotociţi şi… nu în ultimul rând… o pereche de buze de care să-ţi freci clitorisul. Tavi gemea la unison cu mine… eram atât de concentrată la această scenă, încât nu am realizat că urmează să ejaculeze în gura mea. Ţipetele ce au ieşit au fost înnăbuşite de penisul lui Tavi… mmhhh… apoi am continuat să-l sug mai energic.

L-am simţit cum îşi încordează picioarele şi mai mult… aahh… am luat mâna de pe capul lui Bogdan şi l-am împins de fese pe la spate. Sămânţa călduţă a mi-a invadat gura. I-am ţinut penisul până am simţit că a eliminat tot. Tavi s-a prăbuşit pe canapea, respirând cu greutate.

La cererea mea, Tavi a întins canapeaua să putem încăpea cu toţii lejer. Era timpul să simt penisurile lor în mine. M-am întins pe spate, Alex s-a urcat deasupra mea sprijinit în mâini. Pentru că nu reuşea să găsească intrarea i-am potrivit-o eu între labii. A vrut să arate că este mascul cu mişcările lui rapide, dar i-am spus să se mişte mai încet la început. Nu a comentat nimic şi s-a conformat.

Ceilalţi îmi mângâiau sânii, masându-şi sculele. Ritmul lui Alex era din ce în ce mai bine. I-am pus o mână pe fese direcţionându-şi mişcările. Printre gemete i-am spus ferm să nu termine în interior. După privire mi-am dat seama că a înţeles.

Eram concentrată, gemeam şi suspinam intens… un nou orgasm era pe cale să vină… Alex s-a oprit spunându-mi că a obosit. S-a dat la o parte apoi a venit rândul lui Bogdan. Venise cu lecţia învăţată, auzise ce-i spusesem lui Alex mai devreme, să se mişte mai încet la început. Era ce aveam nevoie, penisul lui era mult mai gros şi trebuia să mă acomodez puţin.

Fiind excitată, nu mi-a luat mult să mă acomodez cu dimensiunea. Bogdan părea mai energic în mişcări, hotărât. Tavi a venit la capul meu. Cu vârful penisului mi-a atins buzele… mmhh… vroiam să-l gust din nou. Alex s-a apropiat şi el. Când la unu când la altul m-am jucat cu măciulia lor. Amândoi mă trăgeau de sâni.

Ca să nu am aceeaşi surpriză cu Bogdan cum am avut cu Alex, le-am spus băieţilor să schimbăm poziţia. M-am aşezat în patru labe aşteptând pe cineva să vină la spatele meu. Locul a fost ocupat de Bogdan. Tavi şi Alex erau pe lângă mine mângâindu-mă pe spate şi masându-mi sânii. Mi-am dus o mâna între picioare şi am început să-mi frec clitorisul.

Aproape că i-am ordonat lui Alex. Pe un ton autoritar i-am spus să vină în faţa mea. I-am prins penisul şi am început să-l sug. Tavi s-a întins pe spate băgându-se cu capul sub mine. Mi-a prins sânii pe rând, trăgea de ei sugându-i pe rând.

Pulpele îmi tremurau, Bogdan mă ţinea de şolduri şi mă penetra din ce în ce mai repede… la fel de repede mă mişcăm şi eu stimulându-i clitorisul… i-am eliberat penisul lui Alex… aahhh… ţipând puternic de intensitatea orgasmului. La spatele meu, Bogdan nu m-a slăbit o clipă… parcă se mişca mai energic.

Gemetele îi erau mai intense, respiraţia tot mai grea. Nu am vrut să risc, am ieşit din el i-am prins penisul cu mâna dreaptă… l-am frecat până când sămânţa să ţâşnit pe sânii mei. Tavi mi-a adus un prosop ca să mă şterg. Ultimul nerezolvat rămăsese Alex. I-am spus să se întindă pe spate. M-am aşezat pe el potrivindu-i penisul în vagin.

Palmele mele se plimbau uşor pe pieptul lui… Alex îmi mângâia uşor sânii. Ceilalţi băieţi ne priveau cu sculele în mână. M-am lăsat pe Alex, mişcându-mă înainte şi înapoi sânii se loveau de faţa lui. Cu o mână am prins sânul drept şi i l-am dat să sugă. Sugea hulpav… se chinuia să cuprindă cât mai mult din sânul meu.

Încercam să fiu atentă la reacţiile lui… găsisem ritmul care să-l facă să finalizeze. Picioarele le avea încordate… săream în penisul lui cu putere… am continuat aşa câteva momente, apoi am sărit de pe el i-am prins penisul cu mâinile. Şi-a ridicat capul uitându-se la mâinile mele… aahhh… sămânţa a ţâşnit stropindu-l până în zona pieptului.

Tavi ar mai fi vrut, dar nu mai aveam chef. Pe el nu apucasem să-l probez. L-am liniştit spunându-i că există şi o dată viitoare… dacă va fi cuminte. Timpul trecuse şi trebuia să plec spre casă. Mi-am luat la revedere de la Bogdan şi de la Alex, iar Tavi m-a dus acasă cu maşina.

… citeste partea intai …

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.