Boobs (1)

De mic mi-au plăcut sânii mari. Poate că la majoritatea bărbaţilor le plac sânii mari, însă eu mă consider obsedat după sânii mari. Cu cât sunt mai mari şi mai rotunzi cu atât îi ador şi mai tare. De-a lungul timpului am cunoscut femei cu sâni de toate mărimile şi de toate formele. În mintea mea mi-au rămas tot femeile cu sânii mari, deşi, nu neg faptul că am cunoscut femei care aveau sânii foarte mici, ca două nuci, ce erau irezistibili. … 

Când am cunoscut-o pe Miruna, sânii ei mari m-au atras cel mai mult. M-au hipnotizat. Gânduri păcătoase era prezente în mintea mea. Aproape că nu i-am văzut bine chipul. Privirea rămăsese fixată spre decolteul ei, ce te făcea să-ţi dai palme instant. Marginea de la bluză acoperea doar jumătate din „minunăţiile” ei. Nu aveai cum să nu priveşti acolo, poate doar dacă aveai probleme cu vederea.

Cei drept, şi ei îi plăcea să fie admirată de bărbaţi, mai direct sau mai discret, altfel nu purta acea bluză foarte provocatoare. Unele femei s-au declarat deranjate de faptul că mă uit în decolteul lor, numindu-mă obsedat sexual. Poate că aveau dreptate.

Dacă nu vroiau asta, ar fi trebuit să poarte bluze cu mai mult material, să se vadă mai puţin din zona pieptului. Pe Miruna nu a deranjat-o privirea mea insistentă, aproape că se amuza de situaţie, văzându-mă aproape hipnotizat.

Singurul lucru pe care mi-l doream în acele momente era să o dezbrac de haine şi să mă năpustesc spre sânii ei, să-i smotocesc, să-i sug… şi de ce nu… să-mi potrivesc penisul între ei. Să o ţin cu mâinile de sâni, cu penisul fixat în centru… să mă mişc înainte şi înapoi… iar penisul să-i lovească bărbia.

Lui Miruna i-a plăcut sinceritatea mea. După ce i-am spus de fantezia mea cu ea, a început să râdă. Undeva în mintea ei… sigur îi surâdea ideea, dar nu a avut curaj să recunoască. Până să facem sex prima dată, m-a lăsat să-i ating sănii de câte ori am vrut, de câte ori am avut ocazia, să nu ne vadă nimeni pe stradă.

Cu greu am convins-o să mă lase să-i sug sfârcurile în public. Ne aflam într-un parc, în plină zi, pe o alee mai puţin circulată. Stăteam pe bancă. Atingându-i sânii în timp ce ne sărutam, mi-a venit ideea nebună. A început să râdă în hohote. Până la urmă a acceptat. Şi-a ridicat bluza, uitându-se în stânga şi în dreapta să nu vină nimeni, a tras în sus de sutien şi-a scos sânul stâng afară.

I-am prins sfârcul între buze şi am început să-l sug nebuneşte. Stresată, se tot uita să nu vină cineva. Abia pusesem mâna pe el, îl prinsesem din lateral masându-l uşor. Nişte voci se apropiau de noi, m-a dat iute la o parte şi şi-a aşezat hainele înapoi. Roşeaţa din obraji spunea totul.

– O să ai ocazia să te bucuri de ei, ai şi tu răbdare…

Răbdarea nu face parte din calităţile mele, dar nu aveam alternativă. Plănuisem să mergem într-o sâmbătă la film. Mai mult a fost ideea ei, eu doar am aprobat. Norocul meu a fost că a plouat toată ziua, nici nu-ţi venea să ieşi din casă.

Să nu pierd ocazia, am invitat-o la mine acasă, dar nu am convins-o. Până la urmă ne-am înţeles să merg eu la ea. Nu avea nici un rost să mă duc la ea acasă ca să o iau şi să ne întoarcem la mine… prin ploaie. Atâta timp cât era singură acasă, îmi era indiferent unde… facem sex… ne întâlnim.

Nimic din ceea ce era la tv nu mi-a distras atenţia de la scopul meu… să mă joc cu sânii ei. Aşezaţi pe canapea, cu mâna pe după gâtul ei, îi prinsesem sânul drept cu palma şi mă jucam cu el. De fiecare dată vroiam mai mult. Neastâmpărat din fire, mi-am băgat mâna pe sub bluză… direct în sutien. Sunt convins că avea idee de intenţiile mele, dar se făcea că nu pricepe.

Îi prinsesem sfârcul cu degetele şi mă jucam cu el. Începuse să se excite. Din când în când se putea auzi un oftat discret din partea ei. Ştiam că va ceda până la urmă, de ea depindea cât de mult ar mai fi rezistat. Până la urmă nu am mai rezistat eu. I-am apucat bluza şi am dezbrăcat-o, apoi a urmat şi sutienul.

În timp ce-i sugeam sfârcurile am început să mă dezbrac. Mă ţinea de cap şi se juca cu părul meu, oftând şi privindu-mă atent. Coborâsem între picioarele ei, îi prinsesem sânii din lateral şi îi sugeam sfârcurile. Miruna şi-a dus o mâna între picioare. Îşi masa vaginul. Şi-a desfăcut şnurul de la pantaloni.

A vrut să-şi bage o mână în pantaloni, dar nu am lăsat-o. Hotărât, am prins de marginea pantalonilor şi am dezbrăcat-o imediat. Rămăsese în chiloţei… o pereche de chiloţei albi, gen plasă. Şi-a ridicat picioarele în aer, depărtate la maxim, în formă de V. Cu degetele a tras de marginea chiloţeilor în lateral, eliberând piersicuţa epilată.

S-a ridicat de pe canapea, m-a luat de mână şi ne-am dus în camera ei. Înainte să se aşeze pe pat şi-a dat jos chiloţeii. Am sărit în pat lângă ea, apoi m-am urcat deasupra ei. Miruna mă săruta pe toată faţa. Uşor, m-am dat înapoi… până am ajuns în dreptul sânilor. I-am prins pe amândoi cu palmele. Acum erau la dispoziţia mea… sugeam cu o poftă nebună. Ea mă apăsa de cap, jucându-se în părul meu.

Se excitase foarte tare, îşi arcuia trupul şi gemea intens. La un moment dat, şi-a pus mâinile pe umerii mei împingându-mă tot mai mult. La început nu am înţeles ce vrea, apoi, m-am lăsat condus de direcţionările ei, până am ajuns între picioarele ei, în dreptul vaginului. A pus mâna pe capul şi m-a apăsat cu putere…

… citeste partea a doua …

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Un comentariu la „Boobs (1)”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.