Boobs (2)

… Pielea fină şi parfumul m-au atras instant. Aveam gura lipită de labii, limba îşi făcuse loc printre ele culegând din plin din savoarea feminităţii ei. Cu cât insistam să o pătrund mai mult cu limba cu atât se zbătea mai tare oftând şi mârâind zgomotos. I-am prin sânii cu mâinile. Mă jucam cu sfârcurile ei, trăgeam uşor, le-am prins între degete frecându-le delicat. … 

Miruna se exprima din ce în ce mai zgomotos mişcându-şi bazinul aleatoriu, în sus şi în jos sau făcând cercuri în aer, fără să slăbească presiunea cu care mă apăsa între picioarele ei. Şi-a strâns picioarele, pulpele exercitau o presiune asupra capului. Mi-a direcţionat atenţia către clitoris. Buzele lipite, cu limba îl loveam din ce în ce mai repede, cu mişcări din toate direcţiile.

S-a întors într-o parte, capul fiind că într-o menghină între pulpele ei. Mă apăsă cu putere mişcând din bazin, frecându-şi clitorisul de buzele mele. Poziţia nu-mi mai permitea să mă mai joc cu sânii ei, am prins-o de fese şi strângeam cu putere. La scurt timp şi-a mişcat tot trupul până m-a întors şi pe mine cu faţa în sus. A stat un pic cu vaginul deasupra gurii mele, s-a mişcat înainte şi înapoi de câteva ori, apoi a schimbat poziţia, aşezându-se invers peste mine.

Mi-a prins penisul cu o mână. Fără să mai stea pe gânduri l-a luat în gură şi a început să-l sugă zgomotos. Plescăiturile şi sunetele de plăcere emise m-au incitat foarte tare. Se lăsase cu toată greutatea peste mine, cu limba încordată făceam mişcări du-te-vino în interior.

Îi simţeam buzele mulate alunecând tot mai mult pe gland, mi-ar fi plăcut să văd penisul cum alunecă printre buzele ei cărnoase. Încercam să vizualizez scena stimulându-mi şi mai mult imaginaţia. Eram atât de excitat încât a trebuit să mă opresc. Nu vroiam să termin aşa, aveam alte planuri.

Am dat-o la o parte de mine, ea s-a aşezat pe o parte şi nu înţelegea ce vreau să fac. I-am pus o pernă sub cap apoi m-am urcat deasupra ei. Picioarele larg desfăcute, labiile roşii de atâta frecat mă aşteptau să le pătrund, să simtă penisul tare cu sângele pulsând în vene.

Înainte să o pătrund, mi-am lipit penisul de labii frecându-l uşor de ele, în timp ce ne sărutăm, culegând fiecare din savoarea intimităţii celuilalt. Miruna era nerăbdătoare, a băgat o mâna printre noi, mi-a prins penisul cu o mână şi a încercat să-l poziţioneze cu vârful între labii. Cu ajutorul meu a reuşit.

Penisul a intrat uşor până la capăt în vaginul ei super excitat. De cum am intrat am văzut cum se încordează, închizând ochii şi lăsând capul mai mult pe spate. Abia după ce am început să mă mişc uşor, înainte şi înapoi, încordarea de mai devreme s-a pierdut treptat.

Şi-a pus o mână pe fesele mele direcţionându-mi mişcările, iar cu cealaltă mă strângea cu putere având degetele înfipte în carnea mea, gâfâind puternic. Uneori îmi căuta gura să mă sărute. Când buzele se uneau mă apăsa cu mâna pe cap, aproape că mă muşca de dorinţă. Îmi elibera gura pentru câteva momente, scoţând anumite sunete… unele inteligibile, altele nu.

M-am oprit din mişcări. Picioarele ce se încolăcise în jurul meu, le-am luat pe rând şi le-am aşezat pe umerii mei. Sprijinit în braţe, apăsam cu trupul peste picioarele ei. Poziţia facilita o penetrare mult mai profundă, ceea ce o făcea să geamă mult mai intens şi să se zbată mai mult. Îi simţeam unghiile înfipte în pielea mea, cu gura deschisă, ochii închişi şi încordată la maxim.

După un timp i-am simţit nemulţumirea. Indiferent de cum mă mişcăm, mai încet sau mai rapid, grimasele de pe faţă nu dispăreau. Semn că trebuia să schimb poziţia, o dureau picioarele de la presiunea la care era supusă.

M-am ridicat, i-am spus cum să se aşeze… cu spatele la mine, în genunchi sprijinită în braţe. Avea picioarele uşor depărtate, calea printre labiile ei am găsit-o uşor. Am pătruns-o adânc. Cu mâinile o ţineam de mijloc în timp ce o penetram cu putere. I-am simţit mâna între picioare, masându-şi energic clitorisul.

Tremura din tot corpul, era atât de încordată încât abia îi auzeam gemetele. Ştiam că sunt pe drumul cel bun, am intensificat mişcările până când… aahh… un sunet puternic de eliberare urmat de respiraţie greoaie. Intensitatea orgasmului a făcut-o să se prăbuşească cu capul în pernă, apoi s-a întins cu totul pe pat.

M-am aşezat peste ea, aşteptând să-şi revină sărutând-o pe umăr şi pe gât. Aşezat peste ea, mi-am băgat palmele pe sub ea prinzându-i sânii striviţi de greutatea noastră. Poziţia ce-mi trecuse prin minte în acel moment… vroiam să se urce pe mine să mă călărească în timp ce eu mă înfruptam din sânii ei.

Şi-a întors capul spre mine şi m-a sărutat pe buze. Eram nerăbdător să punem în practică poziţia ce o doream, m-am ridicat şi mi-am luat locul. Miruna s-a urcat peste mine, şi-a potrivit penisul… s-a lăsat cu totul, făcând-o să geamă de plăcere.

Mi-am făcut loc printre mâinile ei să ajung la sâni, s-a aplecat tot mai mult spre mine. Îi ţineam sânii din lateral. Cu limba m-am jucat cu sfârcurile, făcând rotocoale în jurul lor. Am încercat cuprind cât mai mult din sânul stâng, în timp ce o ţineam de fese, dirijându-i ritmul. Gemetele ei mă incitau şi mai mult, mişcările devenise tot mai alerte, eram pe punctul de a ejacula.

În ultima clipă m-am hotărât. I-am spus să se de-a la o parte şi să se aşeze cu faţa în sus. Rapid, m-am urcat deasupra ei, am potrivit penisul între sânii ei. Miruna şi-a prins sânii din lateral, fixându-l în centru. Priveam atent la vârful penisului… mişcându-se înainte şi înapoi. Şi-a ridicat capul ca să-l atingă cu limba la vârf.

M-am mişcat puţin mai spre ea. Se chinuia să-l cuprindă între buze de fiecare dată când i le atingea… la scurt timp am dat semnalul… ahhh… mi-a eliberat penisul dintre sâni şi l-a prins imediat între buze, ţinându-l strâns în timp ce primea cu drag toată încărcătura.

Epuizat, m-am aşezat lângă ea, ţinând-o în braţe, fără să ne spunem nimic.

… citeste partea intai …

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Un comentariu la „Boobs (2)”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.