Dezinvoltă în conversaţii… ruşinoasă în pat (2)

… Puţin dezamăgit, cu speranţa că poate mai mă lasă să-i sărut feminitatea, am urcat spre ea, poziţionându-mă între picioarele ei. Am vrut să o sărut pe gură, dar a întors capul. Abia atunci am înţeles că pentru ea este scârbos să faci cunilingus. Aveam speranţa că îmi vă oferii plăcerea înapoi… însă, am realizat că acest lucru nu se va întâmpla. … 

Mi-a amintit de prezervativ. Eu nu aveam, dar ea venise pregătită. Deşi i-am spus că ştiu ce am de făcut pentru a nu rămâne însărcinată, nici nu a vrut să audă… nu vroia să rişte. După ce mi-am pus prezervativul, mi-am reluat poziţia deasupra ei, nu înainte să verifice că este bine pus.

Deja mă gândeam cu părere de rău că mă masturbasem cu două seri înainte. Sensibilitatea scăzută de la momentele mele solitare, acum aveam şi prezervativul pus, sex oral nu intra în discuţie să primesc, sărise din schema să primesc preludiu… erau slabe şanse să finalizez.

Mi-am potrivit penisul între labii, m-am jucat puţin cu ele înainte, frecându-mi vârful penisului de ele. Flavia avea capul întors către partea stângă, nici de data asta nu vroia să mă privească. Am intrat uşor până la capăt, deşi, penisul nu a întâmpinat rezistenţă, era foarte excitată.

I-am prins sânul stâng… Flavia şi-a pus mâinile pe spatele meu mângâindu-mă uşor. Ritmul mişcărilor era foarte lent, fără să culisez penisul pe toată lungimea. Din discuţiile noastre de-a lungul timpului, aflasem câteva din preferinţele ei. Ştiam că îi place foarte încet. Se putea observa şi din reacţiile ei. Gemete intense, unghiile apăsau în carnea mea, îşi mişca bazinul o dată cu mine.

Dacă pe gură nu aveam voie să o sărut, am sărutat-o pe umăr, apoi pe gât… urcând uşor până la ureche. Deşi nu mai făcusem sex cu o femeie de multă vreme, nu eram foarte bine excitat. La început penisul era destul de tare. Lipsa preludiului, mişcările destul de lente… au contribuit la performanţă mea scăzută. Începuse să se înmoaie. Ca să nu am fac de râs, m-am dat la o parte ca să schimbăm poziţia.

Înainte să-i spun cum să se aşeze, mi-am prins penisul cu mâna stângă şi am început să-l frec energic, stând aplecat peste ea sugându-i sânii. Schimbarea mi-a prins bine. Acum era tare, dar tot era necesar schimbarea poziţiei.

I-am spus cum să se aşeze. Nu prea era încântată, dar până la urmă a acceptat. De data asta schimbasem strategia. Am început să o penetrez cu mişcări lente, aşa cum îi place ei, dar, cu timpul mişcările au devenit mai rapide.

Băgase capul în pernă. Am văzut-o cum trăgea cu putere de colţuri, gemând în surdină. Abia se auzeau gemetele ei. Mă loveam de interiorul ei cu putere, lovindu-mă de fesele ei. Din când în când mă mai aplecam peste ea. O sărutăm la ceafă, îi prindeam un sân scotocindu-l şi jucându-mă cu sfârcurile ei, apoi reveneam în poziţia iniţială, penetrând-o în forţă, în timp ce o ţineam de mijloc.

Cu o seară înainte îmi făcusem în plan. Făcusem o listă cu poziţii pe care să le punem în practică. Din start două dintre ele au fost eliminate. Prima era… eu să stau întins pe spate în timp ce îmi face sex oral privindu-mă în ochi, iar a doua să facem un 69.

M-am oprit, am ieşit din ea. Flavia parcă abia aştepta să mă opresc. S-a întins pe spate şi încerca să-şi revină respirând greoi. Nici o clipă nu am lăsat-o în pace. M-am năpustit asupra sânilor, scotocindu-i şi sugându-i în voie.

După ce şi-a mai revenit, i-am propus o nouă poziţie. Din vorbe nu a înţeles cum anume. M-am aşezat în şezut cu spatele lipit de zid, iar ea urma să se aşeze pe mine. Era o poziţie nouă pentru ea, a părut mirată de propunerea mea.

Şi-a potrivit penisul şi s-a lăsat uşor până a intrat tot, suspinând cu ochii închişi. Am vrut să o sărut pe gură, dar s-a eschivat şi de data asta. Sânii deveniseră jucăriile mele. I-am prins pe amândoi din lateral, strângându-i către centru. Ea se mişca uşor în sus şi jos în timp ce îi sugeam sânii.

După un timp s-a ridicat. Poziţia nu era pe placul ei. I-am spus să se întindă cu faţa în jos. M-am urcat deasupra ei. Intrasem cu penisul în vagin. Începusem să mă mişc încet. Nu i-a plăcut nici poziţia asta, aşa că am revenit la poziţia misionarului.

Aceasta era poziţia în care se simţea cel mai bine, după reacţiile ei, dar nu a reuşit să aibă orgasm. După un timp mi-a spus că nu reuşeşte să se concentreze şi nu va avea orgasm. M-a întrebat care este poziţia pe care o doresc ca să am eu orgasm.

Aveam pe buze să-i spun… să-mi dau prezervativul jos şi să-mi facă sex oral… dar nu i-am spus. Însă, ea deasupra mea, să mă călărească, părea o idee grozavă. S-a aşezat peste mine. Mi-am potrivit penisul. Cu mâinile o ţineam de fese. Ea se mişca uşor înainte şi înapoi. Mi-a oferit un sân… i-am prins sfârcul, sugeam hulpav… o trăgea de fese să se mişte mai repede.

Un timp s-a conformat, dar nici eu nu am avut orgasm. S-a ridicat, s-a uitat la mine şi m-a întrebat din nou:

– Tu cum faci să ai orgasm?

– Nu prea sunt obişnuit să fac… cu prezervativ…

– Bine… dar atunci ce să-ţi fac?

– Ai putea să-mi faci sex oral, i-am spus eu, cu un strop de speranţă că poate se va întâmpla…

– Nu, nu fac sex oral… nu am făcut vreodată… este exclus…

Discuţia noastră mi-a înmuiat penisul. S-a aşezat lângă mine şi am mai stat de vorbă câteva minute apoi ea s-a dus să facă un duş.

Dacă la conversaţii pe diverse teme eram pe aceeaşi lungime de undă, în privinţa sexului, aveam păreri diferite. Relaţia nu avea cum să funcţioneze.

… citeste partea intai … 

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.