Cină specială pentru iubitul meu

Mă aflam în perioada în care îmi căutam un loc de muncă. Nemulţumită de ultimul loc, am plecat fără regret. Mi-am zis în sinea mea… sunt încă tânără şi sigur voi găsi ceva, mai bine plătit decât fostul angajator. O vreme am tot căutat la rubrica anunţuri, însă nu se lega nimic. Unele societăţi solicitau abilităţi prea multe pentru postul respectiv, în alte părţi mă încadram dar salariul mă nemulţumea, găsisem şi câteva joburi la distanţă prea mare de casă. … 

Iubitul meu m-a văzut nemulţumită în acea perioadă. Tot timpul m-a încurajat… ai răbdare, o să găseşti jobul potrivit pentru tine. Aşa speram şi eu dar dificultăţile pe care le întâmpinasem în găsirea unui loc de munca mă deprimase puţin.

Într-o zi, fiind singură acasă, am avut o revelaţie. Cum ar fi să caut alt tip de job. Ceva ce nu am mai făcut până atunci. Ce-i drept mă săturasem de joburile anterioare, de asistent manager, unde şefii, ce nu ştiau să-şi respecte angajaţii, mi-au făcut zile fripte.

Căutând on line la rubrica anunţuri, am dat din întâmplare de un anunţ… Studio videochat Bucureşti face angajări. Din curiozitate, am intrat pe situl lor, m-am informat înainte să iau legătura cu ei şi m-am prezentat la un interviu. Am fost foarte fericită când am ajuns acasă. Treaba dificilă era cum să-i spun iubitului meu, nu ştiam ce reacţie va avea… că voi face videochat. Nu-i cunoşteam părerea şi era un test în relaţia noastră, să vedem unde ne situăm la nivelul încrederii.

Totuşi, nu putem să-i dau vestea… aşa… simplu. Trebuia pregătit terenul. O cină romantică, o seară pasională ar mai descreţii frunţile. Ştiam cam pe la ce oră ajunge şi m-am apucat de treabă. Ştiam că nu rezistă în faţa reţetei de la mama… pui la cuptor cu legume şi pastă de usturoi.

Trebuia să ajungă, aranjasem masa, eu m-am îmbrăcat într-o fustă scurtă şi o bluză mulată şi pantofi cu toc. Părul lăsat liber, aşa cum îi place lui. De cum m-a văzut s-a uitat la mine mirat. I-a plăcut cum l-am întâmpinat. Ştia că voi merge la un interviu, dar nu ştia despre ce este vorba. Şi-a amintit şi m-a întrebat, însă eu am deviat de la subiect:

– Iubitule, îţi povestesc totul mai târziu… nu vrei să ne bucurăm de seara asta romantică? Uite ce avem la cină…

– Ooo… preferata mea, dar cu ce ocazie?

– E surpriză… nu se spune…

După ce am mâncat, i-am adus o bere rece, apoi m-am aşezat pe piciorul lui. Mi-am căutat poziţia până am ajuns în zona prohabului. Sărutându-ne şi mişcându-mă provocator, i-am simţit erecţia prin pantaloni. Era perfect deoarece nu purtam chiloţei. Mi s-a părut interesant să facem sex acolo, la masă, aşezaţi pe scaun.

M-am mişcat într-o parte, cu ambele mâini am reuşit să-l deschid la prohab şi să-i scot penisul afară. Îl prinsesem cu o mână, culisând mâna pe toată lungimea lui până a devenit foarte tare. Sfârcurile mi se întărise, se vedea foarte uşor prin materialul textil. El mi-a ridicat bluza eliberând un sân.

M-am ridicat în picioare, fusta am tras-o până deasupra coapselor şi m-am aşezat pe picioarele lui cu faţa spre el. Şi-a prins penisul cu o mână şi l-a potrivit în vagin… aahh… ce bine era. Nu mai făcusem niciodată aşa, eu aşezată în braţele lui pe un scaun.

Iubitul meu se încinsese foarte tare, mă trăgea de sâni, de fese… mă săruta pe umăr, gât şi ureche. Scopul meu era să-l fac pe el să se simtă bine, însă, puţină plăcere şi pentru mine nu strica. Săream energic în penis, aveam mâinile pe după gâtul lui, gemeam intens aproape de urechea lui. Nu m-am putut abţine şi i-am prins lobul urechii şi l-am muşcat uşor.

Vroiam să fiu posedată pe masă. M-am ridicat din poala lui, am dat farfuria în capătul celălalt al mesei şi m-am poziţionat cu spatele la el, sprijinită în braţe. S-a ridicat de pe scaun, m-a prins de mijloc. Credeam că mă va penetra tot vaginal, însă, şi-a privit penisul la intrarea în anus.

Sexul anal nu este pe placul meu, dar accept să fac asta pentru el, ştiu că-i place, iar ca să-l fac să se simtă bine, trebuia să fac acest efort. Împingând uşor, a reuşit într-un final să intre cu totul în mine. Am strâns din dinţi, suspinând la durerea amestecată cu plăcere.

Dacă începutul nu ar fi aşa dificil, cu siguranţă mi-ar place mai mult. Mă obişnuisem, era mult mai bine. Adoram când se lovea de mine cu putere. Îmi băgasem o mâna între picioare, direct la clitoris. Petre mai avea puţin şi termina, l-am simţit după modul cum respira. Şi mâinile le-am simţit încordate, la felul cum mă ţinea, strâns.

Aş fi vrut să ejaculeze oral, penisul să alunece pe toată lungimea în gura mea, în timp ce mă hrănesc cu proteinele lui. Până la urma l-am lăsat să finalizeze anal. Mişcările erau tot mai rapide, a ţipat o dată, apoi şi-a împins tot penisul, a rămas aşa câteva secunde… aaahhh… sămânţa călduţă se scurgea în mine.

Seara nu avea cum să se termine. Vroiam mai mult de atât. Făceam un duş împreună. Şi-a adus aminte de interviu şi m-a întrebat din nou. Nu a părut supărat când a aflat că voi face videochat. Ba mai mult, a vrut să ştie cât mai multe.

Nu ştiu dacă cina a contribuit la asta sau a înţeles că nu are de ce să-şi facă griji, în privinţa altor bărbaţi, dar până la urmă a fost o cină reuşită.

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.