Un weekend la casa de vacanță a șefului (1)

Iulia privea plictisită pe geam, nu avea deloc chef de întâlnirea de weekendul acesta. Soțul ei Dan îi promisese șefului lui că vor merge să îl viziteze la casa de vacanță, așa că nu prea avea cum să schimbe asta. Până la urmă poate ieșea de o promovare, sau măcar de o mărire de salariu, căci altfel un weekend alături de George care era cu zece ani mai mare decât ei și destul de tăcut se anunța o adevărată plictiseală. … 

Înserarea își arunca deja petele de culoare sub forma copacilor care străjuiau drumul de câmpie, într-o monotonie care nu o scoteau din plictiseală. Au trecut de un șir de sate cărora le pierduse numărul, până au ajuns la un drum care se abătea din șoseaua principală spre o mică pădure. A reușit să vadă printre copaci o casă frumoasă, bine luminată, mult prea mare pentru o reședință de vacanță.

Iulia și-a tras fustița, un model mulat deasupra genunchiului și a coborât, tocurile sale răsunând clar pe dalele aleii care duceau către casă. Dan a mângâiat-o pe fese, dar ea nu i-a răspuns, efectiv nu avea niciun chef de întâlnirea asta.

Au sunat la ușă și după o mică pauză aceasta s-a deschis, dar în locul lui George le-a răspuns o tipă cam de vârsta lor, cu un păr blond lung și îngrijit, din care, câteva șuvițe studiate se revărsau rebel peste frunte. Iulia s-a uitat ușor invidioasă la sânii ei grei, pe care tricoul mulat și decoltat mai degrabă îi evidenția provocator decât îi ascundea.

-Bună, eu sunt Diana, trebuie să fiți Iulia și Dan, intrați vă rog…

George a apărut aproape imediat, total schimbat față de cum îl știau, într-o pereche de pantaloni trei sferturi și un tricou polo, deschis cât să îi lase la vedere câteva smocuri de păr de pe pieptul bine desenat de sutele de ore de antrenament la sală.

-Intrați, vă rog. Scuze că nu v-am primit chiar eu, eram pe terasă. Mă bucur că ați cunoscut-o pe soția mea, nu am avut ocazia să ne vedem până acum. Haideți pe terasă… să bem un vin.

Terasa era o splendoare în zeci de culori, copaci, arbuști care urmau o serie de alei labirintice încărcate de flori, până la o masă mare, cu fotolii comode și câteva șezlonguri aflate puțin mai departe de ea.

Discuțiile au fost destul de politicoase și formale, mai ales la primele pahare de vin. Dan a încercat să o mângâie discret pe coapse pe sub masă, dar Iulia a fost destul de reținută la gesturile lui. Răcoarea care se simțea din ce în ce mai tare și vinul au făcut-o să se relaxeze. Mâna lui Dan care îi mângâia genunchiul și imaginea sfârcurilor Dianei, care împingeau fără a accepta vreun refuz tricoul îi produceau mici înțepături în abdomen, care îi coborau pe coapse și îi făceau ca labiile se fremete de dorință.

Diana se uita fix în ochii ei când vorbeau și îi zâmbea în continuu, ca unei vechi prietene cu care împărțise multe taine de-a lungul timpului. La un moment dat Diana a lăsat hotărâtă paharul de vin pe masă și i-a spus melodios:

-Iulia, hai să îți arăt unde dormiți, poate sunteți obosiți. Băieții cred că mai au chef de un pahar, dar tu pari obosită.

Iulia a urmat-o în tăcere, reținându-și cu greu privirea care cobora pe fesele rotunde și ferme ale Dianei, abia ascunse de fusta destul de scurtă, iar mai apoi pe picioarele lungi și gleznele subțiri ale femeii. Camera lor era destul de mare, patul dublu imens de mijloc lăsând suficient loc pentru fotolii, o toaletă unde probabil se machia Diana sau gazdele ei. A zăbovit puțin în fața oglinzii mari așezate pe peretele din fața patului.

Diana a observat și a zâmbit.

-Știi, îmi place să mă privesc, petrec destul de mult timp în oglinda asta.

-Și ce vezi?

-Mi se pare că nu mai am coapsele ferme așa cum le aveam, fac mult sport pentru asta.

Diana și-a desfăcut fusta și a lăsat-o să cadă pe podea.

-Uite, asta e, am început să mă obișnuiesc.

Iulia simțea cum pulsul îi crește la vederea femeii care purta o pereche de chiloți string minusculi, cu fesele rotunde și tari, perfect bronzate. Labiile abia aveau loc în ei și lăsau la vedere conturul unui despicături care a făcut-o să simtă cum din vaginul ei începe să se prelingă primele fluide ale dorinței. Da, se gândea la asta atunci când se masturba și dădea din întâmplare peste vreun film cu lesbiene, dar nu a luat vreodată în serios posibilitatea de a se excita când vede altă femeie.

Diana a zâmbit prietenește, roșeața din obrajii Iuliei nu lăsa loc la prea multe întrebări, ca și respirația ei din ce în ce mai alertă. A mângâiat-o și a întins-o ușor pe pat, descheindu-i bluza și sărutându-i gâtul și sânii. Mâna ei și-a făcut loc discret pe sub fusta Iuliei și a început să îi maseze cu gesturi de cunoscătoare labiile în timp ce limba îi provoca sfârcurile și așa pline de dorință. Iulia și-a prin sânii în mâini și i-a împins mai tare spre buzele Dianei, care îi sugea sfârcurile în timp ce le lingea ușor.

La un moment dat Diana s-a oprit, a sărutat-o apăsat pe buze și și-a dat jos chiloții. Iulia respira greu întinsă pe spate, dar nu s-a opus când femeia s-a urcat pe fața ei. A început să îi sugă labiile și să înghită pofticioasă excitația ei, lingându-i ușor, iar apoi din ce în ce mai apăsat clitorisul. Diana gemea și își ținea sânii grei în mână, desenând curbe imaginare pe fața Iuliei. S-a aplecat, a deschis sertarul noptierei și a scos un dildo cât un penis cum Iulia văzuse numai în filme porno. L-a supt gemând și i l-a dat și Iuliei.

-Îl vrei?

-Daaa. Oh, daaa

Diana i-a scos fusta și chiloții, i-a lins vaginul și a desfăcut un lubrifiant cu care a uns dildoul. Imaginea în sine era excitantă pentru Iulia, părea că Diana masturbează un penis uriaș. A gemut și a desfăcut picioarele, simțind cum vârful își face loc în ea.

-Dă-mi-l, îl vreau, spunea în timp ce se împingea în el.

Fereastra dormitorului era chiar pe partea cu terasa, ceea ce la început îi părea lui Dan fragmente de discuție care răzbat către ei, răsuna tare și clar ca gemete de plăcere.

-Dan, Iuliei îi plac și femeile… George a spus asta direct, fără a căuta vreo scuză sau să îndrepte atenția către altceva. Dan își dădea seama că șeful lui avea o erecție care îi împingea pantalonii. Nu o ascundea, o mângâia încet.

-Ești OK?

-Cred că da.

-Te poți uita la ele dacă vrei, mergi sus.

Prin ușa întredeschisă Dan a văzut-o pe Iulia întinsă pe spate, primind un dildo imens în vagin și gemând. Ar fi vrut să se opună, dar privea pofticios cum Diana se afla într-o excitantă poziție doggy, cu labiile mari și rase strălucind de excitație. Și-a scos penisul din pantaloni, i-a mângâiat capul și a început să îl frece în timp ce le privea pe cele două femei. Diana a ridicat capul și l-a privit în oglindă în timp ce se masturba.

-Vino, Dan! Femeia și-a ridicat ușor fundul și a depărtat mai mult picioarele. Fremătând de excitație Dan a început să îi lingă vaginul și anusul, intrând în ele cu limba și degetele. Iulia a vrut să-i spună să se oprească, dar excitația i-a reținut cuvintele și a devenit mai puternică când l-a văzut pe Dan cum își plimba penisul pe labiile Dianei.

-Trage-mi-o! Porunca Dianei nu lăsa loc la nicio opoziție. Dan a pătruns-o și a început să o lovească încet peste fese în timp ce zgomotul testiculelor lui care se loveau peste vaginul și fesele femeii deveneau din ce în ce mai puternice.

-Așa da, bagă-mi-o, fă-mă târfa ta! E mare, o simt adânc, dă-mi-o în pizda mea strâmtă!

Un geamăt masculin s-a auzit dinspre fotoliul din colțul camerei. George se masturba frenetic, penisul lui gros fiind o imagine excitantă pentru cele două femei.

– Ce bine e, ah, da. Dă-mi-o cum merit, Dan! Dă-mi pula ta! Diana începuse să se miște în penisul lui preluând inițiativa.

George era lângă pat și se masturba din ce în ce mai tare în timp ce o săruta pe Diana. Diana a simțit cum penisul lui Dan e gata să elibereze plăcerea și a tras-o încet de păr pe Iulia sub picioarele ei. A zâmbit și a început să îi lingă pofticios capul penisului lui George, începând să îl frece cu o mână și să îl sugă.

Dan a gemut și a ejaculat puternic în Diana. Iulia a început să lingă sperma care curgea din femeie, căutând-o cu limba în vaginul ei. George a țipat scurt și gros, sperma lui curgând pe buzele și sânii Dianei. George a sărutat-o și lins-o peste tot, iar Diana i-a dat înapoi într-un sărut pasional propria spermă.

Șeful și soția lui au plecat discret, în timp ce Dan și Iulia erau întinși pe pat, acoperiți de excitație și fluidele orgasmelor lor. Și-au zâmbit și s-au sărutat, Dan intrând din nou în ea timid și plin de dorință ca la primele întâlniri.

Dimineața a venit târziu, se transformase deja în prânz. Dan și Iulia au mers timizi spre terasă, unde Diana și George făceau plajă. Ea într-un slip minuscul și cu sânii plini liberi, el într-un șort de baie care îi conturau bine penisul.

Au zâmbit ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

-Bună dimineața! Faceți-vă comozi…

… citeste partea a doua …

Poveste scrisă de Cristi

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Un comentariu la „Un weekend la casa de vacanță a șefului (1)”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.