Albert… bărbatul din viaţa mea

Îmi propusesem să fac o pauză în relaţiile cu bărbaţi. Ultima, un eşec total, mi-a lăsat un gust amar, îmi pierdusem încrederea în mine, încrederea în bărbaţi. Începusem să cred că toţi sunt la fel şi nu-mi rămânea decât să aleg din a fi singura toată viaţa sau să devin lesbiană. Asta era gluma pe care o spuneam cunoscuţilor când mă întrebau de ce nu ies la întâlniri cu alţi bărbaţi. În schimb, serile speciale, cum le denumisem, le petreceam în compania lui Albert. … 

Întotdeauna mi-a plăcut să întâlnesc un bărbat cu numele Albert, însă viaţa nu mi-a scos în cale un astfel de bărbat. Ideea de a-mi boteza vibratorul Albert mi s-a părut grozavă. Destul de des apelez la serviciile lui Albert. Mă ajută să-mi descarc furia, eliberez tensiunea sexuală. Oricât de eficient ar fi, nu poate suplini lipsa unui bărbat în carne şi oase.

Am multe momente în care îmi doresc un bărbat alături care să mă mângâie cu vorba, să mă atingă delicat, senzual. Simt nevoia unui bărbat care să mă ţină în braţe, să mă sărute, să-mi mângâie trupul… să-mi maseze sânii… ah… să-i alinte cu buzele şi limba… aah… mi-e dor să simt buzele şi limba unui bărbat care să mă gâdile între picioare… să-mi guste feminitatea, să-mi alinte clitorisul… aahh…

Nu mai zic de textura unui penis adevărat… fierbinte, să simt cum pulsează sângele prin vene în timp ce mă pătrunde necontenit. După o perioadă mai lungă de inactivitate sexuală reală, aceste dorinţe îmi apar şi fac loc unor frustrări noi.

Într-o zi, o idee năstruşnică a prins contur în mintea mea. Ideea de a încerca nu mi se părea deplasată. Credeam că această iluzie va mai risipi din dorinţele mele ce nu-mi dădeau pace. Iar singura modalitate de a afla era doar să încerc.

Încă mai aveam în dulap câteva haine de la fostul, ce a refuzat să le ia la plecare. Dintre ele am ales o pereche de pantaloni de blugi, şi un tricou cu mânecă lungă. Cu multe alte haine am reuşit să fac un manechin. Am introdus destule haine încât să pară un bărbat musculos. În loc de chip, am decupat dintr-o revistă o poză a unui bărbat chipeş pe care am ataşat-o la gulerul tricoului.

Mai era nevoie de Albert. L-am şters bine, apoi l-am uns bine cu lubrifiant şi l-am poziţionat în zona prohabului. Timp era suficient. După ce mi-am făcut un duş, m-am îmbrăcat cu un furou, fără chiloţei. Se spune că alcoolul schimba percepţia lucrurilor. Un pahar de vin înainte de a începe era binevenit.

Am aşezat manechinul pe pat, lumina difuză şi puteam începe.

O Albert… ce bărbat puternic eşti… şi ce penis minunat ai… încercam să-mi induc mental întreaga scenă. M-am urcat deasupra manechinului… aahh… ia-mă te rog, sunt toată a ta… am spus asta în timp ce îl frecam pe Albert de labiile mele.

Mi-am prins sânii, trăgeam de ei. Priveam la poza decupată încercând să mi-l imaginez pe acel bărbat lângă mine, în carne şi oase. Oftam puternic, îmi muşcam buzele… mângâindu-mă peste tot. M-am dat mult în spate şi m-am aplecat asupra lui Albert. Am închis ochii, imaginându-mi un penis adevărat. Am deschis gura şi l-am prins de măciulie… mmm… După ce l-am umezit bine mi-am reluat locul deasupra lui.

L-am prins de la bază, vârful îmi atingea labiile. Cu mişcări lente m-am lăsat în el… aahh… până am a intrat tot în mine. Furoul mă incomoda, nu l-am dat jos dar am lăsat să cadă bretele pentru a elibera sânii.

La început mi-am supt în deget, ca o continuare la ceea ce am supt mai devreme. Mâna dreaptă… mai mereu ocupată… smotocind sânii, jucându-mă cu sfârcurile, atingeri delicate pe toată lungimea interioară a coapselor, stimularea clitoridiană…

Mă excitasem destul de tare. Efectul vinului poate sau trăirea intensă a acestei iluzii au contribuit din plin la starea de euforie în care mă aflam. Mişcările erau lente, pe toată lungimea vibratorului. Din când în când priveam la fluidele ce se scurgeau de-a lungul vibratorului şi se adunau la baza lui.

Îmi răsuceam uşor sfârcurile, cu două degete îmi alintam clitorisul, mişcările devenise din ce în ce mai energice. Săream în el tot mai tare cu cât orgasmul era mai aproape. Îmi venea să ţip. Încordată la maxim, gemetele se auzeau în surdină. Mă chinuiam să nu mă exprim aşa cum aş fi vrut.

La final nu am mai rezistat… aahhh… un ţipăt puternic mi-a scăpat printre buze. M-am lăsat cu totul în el, să-mi simt interiorul plin, în timp ce încercam să-mi revin din spasmul orgasmului. Fusese unul dintre cele mai puternice orgasme pe care le-am avut de când mă iubesc singură.

Având rezultatul unei seri excepţionale, am crezut că voi reuşi să repet scena şi alte seri ce vor urma. Plăcerea trăită nu am reuşit să o repet în seara imediat următoare. Să fiu singură nu este o rezolvare de termen lung, este nevoie de prezenţa unui bărbat adevărat.

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.