Un weekend la casa de vacanță a șefului (2)

… Dan și-a turnat o ceașcă de cafea și a început să laude grădina gazdelor și să mulțumească pentru primire, indecis dacă ar fi cazul să amintească despre seara trecută, pe care începuse să o considere ca fiind o întâmplare datorată vinului băut aproape în exces. Poate era o experiență ca oricare alta și trebuia să o privească cu detașare sau chiar să o uite. … 

Iulia citea absentă ceva pe telefonul ei, fără să lase să se vadă că aventura lor crease o mică furtună interioară din lupta între dorința de a retrăi plăcerea și de a explora în continuare lucruri noi alături de Dan și celălalt cuplu și ideea că lucrurile trebuiau oprite acolo, căci se duceau pe un făgaș pe care încă nu știa cum l-ar putea gestiona.

Era geloasă pe Diana, pe faptul că Dan o posedase cu atâta pasiune, dar gustul ei și senzația limbii și degetelor care îi descifrau într-o ordine firească fiecare compartiment secret al corpului o atrăgeau și o făceau să dorească să le simtă din nou.

– Ce faceți dragilor, cum v-ați trezit? Diana afișa același zâmbet călduros, care se potrivea de minune vorbelor ei care puteau fi interpretate în orice sens.

-Minunat, Diana! Mulțumi pentru weekendul acesta. Iulia și-a făcut curaj și a ridicat ochii din telefon, zăbovind în trecere cu privirea pe sânii femeii.

-Mă bucur, dacă vreți mai avem două șezlonguri, vremea e perfectă pentru plajă azi și am nevoie să lenevesc puțin după seara trecută.

Dan și Iulia au zâmbit încurcați, dar i-au confruntat fiecare în parte privirea și s-au lăsat pentru câteva secunde pradă chemărilor prinse în ea și în conturul puțin ridicat al sprâncenelor Dianei. S-au schimbat amândoi în costumele de baie și au revenit. Preț de jumătate de oră au pretins că citesc absorbiți, unul o carte, iar celălalt ultimele știri pe telefon.

Diana la rândul ei ținea o revistă în mâna dreaptă, iar cea stângă se plimba pe linia bikinilor, într-o auto dezmierdare sau o provocare. Degetele ei s-au oprit pe muntele lui Venus și au alunecat către labii, începând să le maseze încet. A lăsat cartea, a închis ochii și a început să se masturbeze, gemând ușor. Capul penisului lui George ieșise deja din slip, l-a scos pe tot și a început să se joace cu el.

-Iulia, îți place penisul lui George? Întrebarea Dianei i-a făcut pe cei doi să tresară. Dan a privit-o pe Iulia, fără să spună nimic.

-Hai dragule, tu ai treabă aici, termină ce ai început aseară… Diana și-a deschis larg picioarele, a tras de bikini și a lăsat să i se vadă labiile care așteptau să fie linse. Iulia a zâmbit și l-a invitat discret din priviri pe Dan să își satisfacă gazda.

În timp ce Dan era deja absorbit de vaginul Dianei, George și-a dat scos șortul venind firesc către Iulia. Nu a fost nevoie de alte cuvinte, femeia a început să îi maseze încet penisul, gâfâind ușor în timp ce îi studia grosimea și venele clar conturate.

Diana i-a ridicat bărbia lui Dan către picioarele sale și i-a îndreptat capul către Iulia. Privirea lor s-a întâlnit, Dan ar fi vrut să-i spună Iuliei să se oprească, să plece de acolo, dar tot ce a putut să facă a fost să se lase luat de mână de Diana și dus către ei. Femeia s-a așezat în genunchi și i-a luat penisul în gură, privind în ochii Iuliei. L-a scos și i l-a dat, zâmbind la imaginea tinerei care încerca stângace să satisfacă doi bărbați.

Diana s-a apropiat de George, i-a atins spatele cu sânii, l-a făcut să îi simtă sfârcurile întărite, așa cum știa că îi place și și-a trecut ușor unghiile pe spatele și fesele lui. S-a aplecat și a început să îi lingă testiculele, apoi anusul, intrând cu degetul în el din ce în ce mai tare, aruncându-l într-o cascadă de senzații. A ieșit la timp, l-a sărutat apăsat pe buze și s-a îndepărtat. George s-a întins pe spate și a tras-o pe Iulia pe penisul lui, cu gesturi ferme, ca pe un obiect care îi aparținea.

-Te vreau în mine, Dan! L-a strigat femeia, deschizându-și fesele în timp ce construia rotocoale și cercuri cu vârful penisului lui George.

Dan a luat lubrifiantul întins de Diana și a pătruns-o scurt, cu furie și dorință. Iulia urla, își striga dorința și plăcerea provocată de cele două mădulare erecte. Nu mai putea să decidă ritmul și se lăsa pătrunsă de cei doi bărbați, simțind cu penisurile lor aproape se întâlnesc pe peretele dintre vagin și anus. Se lăsa pătrunsă, se simțea o jucărie condusă de două perechi de brațe puternice, împinsă cu putere într-un penis și apoi în altul.

Diana s-a așezat pe un fotoliu, cu picioarele larg desfăcute, așezate pe brațele lui. Se masturba și privea fascinată dansul erotic al celor trei trupuri goale. Îi plăcea să decidă în astfel de situații, ca un adevărat maestru de ceremonii și ritualuri sexuale.

-Așa, Iulia! Vreau să stai capră acum și să îl lași pe Dan să te fută cât de tare poate. Vreau să vă văd pe amândoi cum terminați în fața mea. George tu vino aici, vreau să te simt.

A icnit ușor când el s-a așezat pe fotoliu și i-a penetrat anusul, dar a continuat să își frece clitorisul, cu o mână ocupându-se de penisul lui. Îl călărea cu același ritm în care își masa plină de plăcere vulva. Dan a gemut, iar Iulia a încetinit mișcările cu care se împingea în penisul lui. L-a simțit cu ejaculează, mai mult ca niciodată. A început să îi sugă penisul, să simtă gustul ei și al lui, al unui orgasm cum nu mai avuseseră de ceva vreme.

Diana s-a ridicat, sperma lui George coborând încet dinspre anus, pe fesele, labiile și picioarele ei. S-au trântit în șezlonguri fără să vorbească. Seara au stabilit că despre acest weekend ar fi bine să nu mai amintească niciunul, mai ales dacă Dan dorea să continue munca la George. Pentru fiecare dintre ei fusese o simplă fantezie împlinită, care trebuia să rămână doar atât, o experiență plăcută.

… citeste prima parte …

Poveste scrisă de Cristi

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.