Ruşinoasă, pasională, pricepută

O condiţie esenţială pentru angajare la noul loc de muncă a fost să urmez anumite cursuri de formare, plătite de către societate, bineînţeles. Fiind obligatorii, nu m-am putut împotrivi. Partea bună a fost că aceste cursuri de specialitate puteau fi făcute în acea perioadă doar la Braşov. Timp de două săptămâni, aveam asigurate cazarea, masa şi transportul. Consideram această delegaţie că pe un mic concediu. Ziua aveam 3 – 4 ore cursuri, iar apoi eram liber până a doua zi. … 

Într-una din zile, s-a nimerit perfect. La cât de tare ploua afară, parcă nu-mi venea să plec de la hotel, deşi puteam să comand un taxi. Nu mă grăbeam deloc să mă îmbrac, abia îmi făceam rutina de dimineaţă. Îmi băusem cafeaua, mă spălasem pe dinţi şi mă pregăteam să mă îmbrac.

Uitându-mă pe fereastră, ploaia nu părea că avea de gând să se oprească, iar pe mine mă demoraliza şi mai mult. Nu vroiam să plec, dar cuvântul de ordine era… trebuie. Mă îndreptasem spre scaunul pe care aveam aşezate hainele. În acel moment a sunat telefonul. Mă sunase organizatorul cursului. Din anumite motive, în acea zi nu se mai ţineau cursurile, urmând ca a doua zi să se recupereze orele de azi.

Vestea a venit la fix, bine că nu apucasem să plec de acasă. M-am lungit în pat şi am dat drumul la tv. Nimic nu mă atrăgea la emisiunile de la acea oră matinală. Am luat laptopul în pat şi am început să navighez, căutând diverse. La un moment dat, mi-a apărut o fereastră spam… un site cu filme pentru adulţi.

Personajele arătau foarte bine. Încercând să dau click pe filme, am constatat că era nevoie să mă autentific, să fac un cont şi să-mi fac abonament. Nu m-am dat bătut. Am câteva situri preferate unde urmăresc cu plăcere gratuit filmele.

Penisul mi se sculase. Eram doar în chiloţi. M-am dezbrăcat de ei uitându-mă cu entuziasm la monitor. Cu mâna stângă schimbăm filmuleţele iar cu dreapta îmi frecam penisul. Dintr-o dată s-a auzit cheia în uşă. Nu putea fi decât menajera. Ştiam că vine zilnic să schimbe prosoapele de la baie. A intrat… m-a văzut întins pe pat, complet dezbrăcat… masturbându-mă.

Venise cu un scop, dar pentru moment s-a blocat nu ştia ce să facă. A vrut să iasă, dar s-a răzgândit şi a închis uşa după ea, lăsând capul în jos ruşinată. A vrut să meargă la baie să înlocuiască prosoapele, dar s-a întors către uşă, privindu-mă discret.

– Poate este timpul să vin mai târziu.

A apucat să pună mâna pe clanţă. Nu i-am adresat vreun cuvânt, în schimb, i-am făcut semn cu mâna stânga să vină lângă mine. În ea se ducea o luptă, nu ştia ce să facă să vină sau să plece. Cu prosoapele noi în braţe s-a apropiat sfioasă de partea stângă a patului. I-am făcut loc să se aşeze lângă laptopul meu. Nu părea să aibă mai mult de 30 de ani.

S-a aşezat pe marginea patului şi mi-a spus la repezeală:

– Trebuie să plec… am de lucru şi în alte camere.

Am întins mâna şi am prins-o pe a ei. Cu mişcări lente am tras de ea către penis. Nu mai spunea nimic. Se uita la mine când la penis. Mi-a prins penisul cu toată mâna, i-am indicat cât de tare să strângă apoi i-am mişcat mâna în sus în jos, ca să prindă curaj.

O lăsasem doar pe ea. Ochii ei rămăsese aţintiţi doar la penis. Cu aceeaşi mână am întins-o către ea, am atins-o delicat pe obraz, o mângâiam uşor, dar în acelaşi timp încercam să o determin să se apropie mai mult de mine.

Sprijinită cu cotul între picioarele mele, continua să-mi frece penisul. Se descurca destul de bine. Era destul de aproape de el, continuam să o îndrum cu mâna la ceafă sa se aproprie mai mult. Parcă îşi dorea şi ea, dar era prea ruşinoasă ca să accepte imediat. A vrut să se ridice şi să plece în timp ce mi-a spus:

– Chiar ar trebui să plec… am foarte multă treabă.

Nu ştiam ce să-i spun. Încă mai ţinea acele prosoape în braţe. I-am tras prosoapele din braţe. Se afla la o distanţă de 30 de cm de penis, dar nu îndrăznea mai mult. Până la urmă a cedat la îndrumările mele. M-a privit în ochi apoi s-a aplecat către penis. Înainte să-l atingă, s-a uitat la el de la o distanţă de câţiva cm, în timp ce îmi freca uşor penisul.

De la laptop se auzeau în fundal gemetele unei femei ce era penetrată pe la spate. Am renunţat să mai privesc la el, dar sunetele erau un bun stimulent. Tipa a deschis gura şi i-a făcut loc în interior. Întâi a intrat căpăţâna, l-a scos şi l-a băgat din nou, de data asta mai mult. Îmi ţinea penisul strâns de la bază în timp ce gura aluneca ritmat în sus şi în jos pe el.

De fiecare dată când îl scotea afară se uita numai la el, apoi închidea ochi când buzele se mulau pe gland. Ruşinoasă, ruşinoasă, dar chiar ştia cum să înnebunească oral un bărbat. L-a scos din gură, a scuipat la vârf apoi l-a prins din nou. Fără să o îndrum sau să-i spun ce să facă, căuta să cuprindă tot mai mult din lungime.

Se apleca asupra lui până mai avea puţin şi intra tot, apoi se ridica, îl scotea afară, se uita la el câteva secunde şi relua mişcarea. Îmi plăcea la nebunie. I-am pus mâna la ceafă sa o îndrum să continue în acest ritm. Nici un zgomot nu se auzea din partea ei, nici un suspin sau un icnet de plăcere. Totul era o pură pasiune, o relaţie dintre ea şi penisul meu, pe care doar ea o putea explica.

Mi-am dat mâna la o parte să o las doar pe ea, fără să o mai îndrum. S-a urcat mai mult pe mine. A început să se folosească şi de cealaltă mână. Mă ţinea de penis când cu una când cu cealaltă, în timp ce-l sugea pasional, cuprinzând tot mai mult din lungime, fără să-l mai elibereze.

La scurt timp s-a oprit şi mi-a spus acelaşi lucruri ca mai devreme, s-a ridicat de pe pat cu prosoapele în braţe şi s-a dat înapoi către uşă. I-am făcut semn cu mâna să vină şi i-am spus:

– Mai durează puţin şi termin… finalizează ce ai început…

A stat puţin pe gânduri, apoi a lăsat prosoapele pe margine patului şi a venit spre mine.

– Dezbracă-te de bluză te rog, vreau să-ţi văd sânii…

Nu a spus nimic. S-a dezbrăcat de bluză de la uniformă, în genul uniformelor ce au asistentele de la spital, apoi şi-a dat jos şi bustiera. De data asta s-a aşezat între picioarele mele, întinsă pe pat. Mi-a prins penisul cu o mână. Cu aceeaşi pasiune şi dăruire, îl sugea fără să scoată un sunet. Din această poziţie, i-a fost mai uşor să-l cuprindă pe tot.

De câteva ori l-a cuprins pe tot, stând câteva momente cu nasul lipit de mine. Nu m-am putut abţine şi am pus mâna pe capul ei să o ţin aşa mai mult. Gestul meu nu părea să o deranjeze. După ce îmi luam mâna, mai stătea aşa câteva secunde până să-l elibereze total.

Înainte să ejaculez, renunţase să-l mai ţină cu mâna. Sprijinindu-se în braţe, se apleca asupra lui. Mişcările devenise tot mai rapide cu cât gemeam mai puternic. I-am scos penisul din gură şi am început să-l frec energic. Şi-a lipit buzele de vârf, cu limba mă atingea la vârf… aahh…

Nu ştiam dacă acceptă ejaculare orală. I-am ridicat capul şi am lăsat primul jet să se scurgă pe mine, apoi am lăsat-o pe ea să facă ce doreşte. L-a prins imediat în gură. Buzele mulate nu au permis să se scurgă pe lângă. Fiecare picătură ce s-a scurs din mine l-a cules ea.

S-a dus la baie să se spele, s-a îmbrăcat iute, apoi a plecat fără să spună ceva, nu înainte să rezolve treaba pentru care venise.

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

2 comentarii la „Ruşinoasă, pasională, pricepută”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.