Model pentru o zi

Relaţia cu Lavinia a fost scurtă, ne cunoşteam de multă vreme. Ne hotărâsem să încercăm să fim şi iubiţi, să vedem dacă merge. Până la urmă am păstrat doar prietenia, iar fiecare a mers pe drumul lui. Mă sunase într-o vineri, părea foarte stresată la telefon. Îmi repeta anumite lucruri la telefon şi nu înţelegeam nimic. Fiind foarte agitată şi repetându-se de mai multe ori, i-am spus să se oprească să-mi spună exact cu ce trebuie să o ajut. Într-un final mi-a spus. … 

Lucra la un proiect şi avea nevoie de un model pe care să-l picteze. A doua zi, sâmbătă, m-am dus la atelierul ei să-mi arate exact despre ce este vorba. Nu ştiam exact ce presupune acest lucru. Credeam că mă aşez într-un fotoliu cât mai nemişcat. Ideea de a mă dezbrăca mi s-a părut un pic ciudată. Până la urmă am acceptat, mai mult din curiozitate să văd rezultatul final.

Lavinia nu era hotărâtă asupra poziţiei. Întâi mi-a spus să stau în picioare cu spatele la ea, apoi să mă întorc către ea, un picior uşor îndoit şi o mână ridicată ţinută sub bărbie. Lucrurile între noi erau clare, ceea ce a fost între noi a trecut, acum eram doar prieteni.

Mă uitam fix într-un punct… spre ea. La început am crezut că mi se pare, că imaginaţia se joacă cu mine, dar mai târziu am realizat că privirea ei rămânea fixă de multe ori în zona de mijloc. Mai mult decât atât, am sesizat de câteva ori presiunea cu care îşi strângea buzele.

Aş fi vrut să putem vorbi în acest timp, dar m-a rugat să nu o facem pentru că nu se poate concentra. Plictisit în poziţia în care mă aflam, gol goluţ, privit de fostă iubită… mi se părea interesant dacă am face sex, în calitate de foşti iubiţi, cu detalii… mai mult decât cunoscute.

Penisul nu căpătase dimensiunea standard de erecţie, însă se putea observa cu ochiul liber o uşoară schimbare a dimensiunii. Ea a venit pe lângă mine, fiind ocupat cu visatul cu ochii deschişi, nu am sesizat-o. Vizibil nemulţumită despre poziţie, m-a pus să mă întorc cu spatele către ea şi să stau într-o poziţie mai incomodă. Uşor aplecat, ca să iasă în evidenţă muşchii fesieri.

Aflat în acea poziţie, mi-a pus mâna pe fund şi mă pipăia îndelung.

– Nu am ştiut că ai posteriorul atât de… ferm.

Mâna ce-mi atingea senzual fesele a contribuit pentru a avea o erecţie totală. M-am întors către ea şi am luat-o în braţe căutând să o sărut. Penisul îi împungea abdomenul. Mâna dreaptă murdară de ulei a pus-o pe fesele mele şi mă strângea ferm.

Stimulat de dorinţa ei am început să o dezbrac iute de haine. Acum eram amândoi dezbrăcaţi. Masa pe care vroiam să o aşez era plină cu lucruri de pictură. Încercam să mă dumiresc cât îmi ea să le dau pe toate la o parte. Până la urmă, Lavinia a luat un cearceaf şi l-a aşezat peste salteaua de la marginea încăperii, din lipsă de canapea.

Mirosul trupului ei îl cunoşteam şi-mi era dor de el. În mişcările noastre, îmbrăţişaţi, am ajuns deasupra ei. Mi-am făcut loc, depărtându-i uşor picioarele. Privirea ei părea să spună cât de mult mă doreşte. Mâinile ei alunecau pe trupul meu, aşa cum îi plăcea să procedeze… în vremurile bune. Cu mişcări lente, una aluneca uşor de la umeri către fese, în timp ce, cu cealaltă făcea mişcarea invers.

Gurile lipite parcă nu vroiau să se elibereze, erau într-un sărut continuu, molipsitor şi incitant. Mi-a pus o mână pe fese şi mă apăsa uşor ca şi când dirija mişcărilor noastre. Un semnal din partea ei că era pregătită. Am sărit peste lucrurile pe care le făceam în mod obişnuit. De obicei preludiu dura mai mult, mângâierile şi săruturile alunecau pe trupurile noastre, făcând schimbul între noi.

Penisul prins până atunci în capcana trupurilor noastre, l-am potrivit cu mâna între picioarele ei. O priveam în ochi şi aşteptam o reacţie din partea ei. Mâna ce mă ţinea de fese apăsa tot mai mult. Poziţionat cu vârful între labii împingeam uşor. Cu cât înaintam suspina tot mai profund. Sătulă de jocul meu mi-a spus:

– Haide… te vreau!

La rugăminţile ei am împins puternic până a intrat tot. Reacţia ei nu s-a lăsat aşteptată. Ochii mari şi gura deschisă, unghiile le băgase în carnea mea. Respira greoi de parcă ar fi avut orgasm. Cred că nu se aştepta să intru atât de brusc. Şi poate că nu mai avusese relaţii intime de ceva vreme.

Se mai liniştise. M-am sprijinit în braţe deasupra ei. Căutam un punct fix cu picioarele ca să am sprijin. M-am retras cu mişcări lente, aproape tot, apoi am împins înapoi. Curând mişcările devenise tot mai rapide. Plăcerea se instalase. Uitase de momentul de mai devreme.

Ritmul mişcărilor devenise atât de alert încât mă loveam puternic de vagin. Cu mâinile mă zgâria pe braţe, picioarele arcuite le ridicase un pic. Gemea intens mişcându-şi capul dintr-o parte în alta. Trupul i se zguduia, sânii tresăreau la fiecare împingere.

Gemetele se transformase în ţipete. M-a prins de mijloc cu ambele mâini şi m-a tras către ea… aahhh… ţinându-mă fix, cu penisul adânc în interior, în timp ce gâfâia puternic, încercând să-şi recapete suflul. Momentul de repaus trebuia să înceteze. I-am prins un sân cu mâna stângă şi am început să mă mişc înainte şi înapoi… mai repede.

Lavinia mi-a luat mâna şi a dus-o la gură. Mi-am amintit că era o plăcere dublă, şi ei dar şi mie. A pregătit două degete şi a început să le sugă. Mă ţinea de la încheietură mişcând mâna tot mai mult. Degetele alunecau tot mai mult. Gâfâiam amândoi tot mai puternic… aahhh… cu greu am reuşit să mă retrag la timp înainte să ejaculez, apoi m-am prăbuşit peste ea.

Epuizaţi, am stat o vreme unul lângă altul, privind către tavan. Timpul trecea şi trebuia să ne apucăm de lucru. Înainte să-mi reiau poziţia, am vrut să văd ce s-a lucrat până atunci.

– Nu este rău de loc… cred că la final va arăta foarte bine.

– Dacă ne întrerupem munca ca să facem sex nu mai terminăm azi… mi-a spus ea uşor ironică.

– Da… aşa este, nici nu ai vrut şi nici nu ţi-a plăcut… i-am răspuns eu făcându-i cu ochiul.

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.