Sex oral în fumuri de ţigară

Tocmai făcusem un duş răcoritor, eram complet dezbrăcat şi mă plimbam prin casă. Soţia de negăsit, nu era în dormitor, nici în sufragerie… uşa de la balcon închisă, deci nu era acolo. M-am îndreptat către bucătărie. După zgomote părea că ar fi acolo. Am deschis uşa… şi ce să vezi… era într-adevăr acolo, dar ipostaza în care am găsit-o m-a determinat să o doresc instant. Poate că nu a fost premeditat, dar nu mai avea importanţă. … 

Imaginea cu ea aplecată, cu fundul către mine, în timp ce căuta ceva în partea de jos a frigiderului era interesantă. Văzându-i ipostaza picioarelor, lipite una de alta, muşchii fermi al gambelor şi coapselor, cu funduleţul ei bombat, ce se vedea pe sub furoul ce tocmai se ridicase, marginea subţire a chilotului ce separa cele două fese apetisante… pupilele mi se dilatase de dorinţa carnală.

M-a văzut când am intrat, a întors capul pentru puţin apoi şi-a văzut de căutatul ei. Ajuns la spatele ei, m-am uitat atent la linia trupului ei… am oftat un pic apoi am prins-o de mijloc şi m-am lipit de fesele ei. Ca un sălbatic în călduri îmi venea să o devorez sexual pe loc.

– Stai… ce faci?… m-a întrebat ea, retoric, amuzându-se de situaţie.

– Te vreau în clipa asta… vreau să ţi-o trag în toate poziţiile.

S-a ridicat şi s-a întors cu faţa la mine. Penisul prinsese viaţă. S-a lipit de mine, mişcându-se lasciv de penisul meu. Buzele ei cărnoase, pe care le ador, se jucau cu imaginaţia mea, stimulându-mă şi mai mult, de parcă nu era deja suficient. Am vrut să o sărut. Credeam că vom începe de la un sărut lung, pasional, fără să-i dau jos chiloţii… mă excită să o văd cu chiloţii atârnând la genunchi.

Apoi, i-aş fi făcut cunilingus pe la spate, aplecată peste masă… iar de aici restul veneau de la sine. Mi-a răspuns la sărut, apoi mi-a dat vestea pe care nu doream să o aud, fiind excitat la maxim, ca un sălbatic în călduri.

– Iubitule… ştiu că mă doreşti mult, dar în seara asta nu se poate… mi-au venit musafirii…

Se citea dezamăgirea în ochii ei, însă eu eram cel mai dezamăgit. Mă împăcasem cu ideea, am strâns-o în braţe şi am sărutat-o. Cu siguranţă şi-a dat seama cât de mult o doream în acele momente, iar totul a zburat, ca într-un vis.

– Ştiu că eşti dezamăgit… şi eu aş fi vrut… în seara asta. Pentru că eşti foarte excitat, nu vreau să te las aşa şi te rezolv, ca să nu te doară ouţele mai târziu.

Am aprobat din cap. Ştiam ce urma să se întâmple. La sexul anal nu am trecut, din mai multe considerente, aşa că singura cale de a mă rezolva era un sex oral. Era perfect, decât deloc.

– De multă vreme vreau să experimentez ceva. Nu mă întreba de unde ideea asta, ştiu doar că mi se pare interesantă.

Fără să-mi ofere alte detalii, am plecat amândoi de mână. Credeam că mergem în dormitor, însă ea a zis că-i mai bine în sufragerie… o să-mi dau seama de ce. Mi-a spus să mă fac comod pe canapea. A deschis larg uşa de la balcon, apoi s-a dus către bucătărie. La câteva minute a venit în sufragerie cu o ţigară aprinsă.

Nedumerit, de neînţeles… cu ce ne putea ajuta o ţigară la sexul oral?

– Ai răbdare, vei înţelege… mi-a spus ea, apoi mi-a făcut cu ochiul.

Speram să nu-i vină vreo idee să mă ardă cu ţigara în zona extrem de sensibilă. S-a aşezat pe covor lângă pat. Mi-a desfăcut mai larg picioarele, ca să ajungă mai uşor. Cu mâna liberă mi-a prins penisul, ce nu mai era atât mare şi tare precum mai devreme. Frecându-l uşor, s-a mărit numaidecât.

Ţigara ardea uşor în mâna dreaptă. S-a aplecat şi mi-a prins căpăţâna între buze, în timp ce îl freca un pic mai rapid. S-a oprit, a pus ţigara la gură, a tras o cantitate mare de fum apoi a suflat către penis. Aerul cald cu miros de nicotină s-a împrăştiat înspre mine. La a doua încercare, a tras o cantitate destul de mare de fum apoi mi-a prins penisul în gură, ţinându-l strâns să nu iasă fumul.

A stat aşa nemişcată câteva momente. Cu mişcări lente… buzele alunecau uşor în sus şi în jos. Cei drept, simţeam o căldură neobişnuită la penis, dar alte senzaţii… excitabile, deloc. A fost o experienţă interesantă pentru mine şi o curiozitate satisfăcută pentru ea.

Acum, gata cu joaca. Trebuia să trecem la treabă. Văzând că nu a avut nici un efect, a stins ţigara pe balcon apoi şi-a reluat poziţia. De data asta eram pregătit pentru ceva fabulos, ştiind cât de bine se descurcă în arta sexului oral.

Şi-a prins părul mai bine, apoi s-a plecat prinzându-mi penisul cu gura. Cu mâinile se plimba pe toată lungimea coapselor mele, masându-mă uşor, ce-mi provoca furnicături pe spate. Buzele în formă de cerc, ţineau cu toată puterea glandul… alunecau uşor, apoi se retrăgea rapid, fără să-l scape din strânsoare. De fiecare dată intră mai mult… aah… atât cât suporta.

Ca să-mi facă pe plac, a încercat de câteva ori să-l cuprindă pe tot, dar fără succes, apoi a renunţat la idee. După un timp a schimbat ritmul… se lăsa în jos energic, ca apoi să se retragă lent, făcându-mă să exclam de plăcere.

Mă încordasem destul de mult, penisul îmi pulsa puternic, îmi încordasem pumnii. La un moment dat mi-am ridicat picioarele la orizontală cu restul trupului. Mişcările capului devenise destul de rapide, sunetele emise de ea deveneau tot mai puternice.

Când m-am aşteptat mai puţin, mi-a eliberat penisul, s-a uitat la mine şi-a şters saliva ce se scurgea din colţul gurii, apoi l-a prins din nou de la vârf. A stat aşa câteva momente, apoi cu mişcări lente se lăsa tot mai mult asupra lui. Trecuse de jumătate… priveam cu interes la buzele ei ce-l făceau să dispară puţin câte puţin. A continuat mişcarea lentă până a intrat aproape tot.

A stat aşa câteva secunde apoi s-a retras, la fel de lent, până la vârf. Am prins-o de cap cu ambele mâini, ca să-i dirijez mişcările. Momentul meu era aproape. Apăsam pe capul ei până unde ştiam că poate suporta… apoi, în sus.

De fiecare dată mărind viteza, tot mai mult… şi mai mult. Încordat la maxim, cu picioarele tremurând, ochii închişi, gura deschisă… din care ieşeau sunete diverse, mă pregăteam pentru momentul culminant… era aproape, dar întârzia să apară, până când… ahhh… i-am oprit mişcarea capului, dar ţinând-o fix în acea poziţie. Jeturi bogate din sămânţa mea i-au invadat gura.

Epuizat, am luat mâinile de pe capul ei. Ea a continuat mişcarea. Îi simţeam vârful limbii atingându-mă la vârf. La final, după ce a simţit că nu mai iese nimic din mine, l-a eliberat. A deschis uşor gura, lăsând să se scurgă pe buze puţin din produsul bărbăţiei mele, după care a cules cu limba.

Nu avusesem parte de sexul imaginat de mine, dar trăiam din plin plăcerea unui sex oral cum îmi place mie.

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”.

https://revolut.me/florincerchez

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Un comentariu la „Sex oral în fumuri de ţigară”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!

Descoperă mai multe la Domnu' Roz

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura