Colega are planuri mari

Totul a început cu ziua în care colega mea mi-a dezvăluit că soţul ei nu era bun la pat. Din spusele ei a reieşit ca aceasta nu-i acorda atenţia necesară pe care aceasta şi-ar fi dorit-o, îl considera egoist în pat, numai la el se gândea. De cele mai multe ori el termina înainte ca ea să se excite cu adevărat. Frustrarea se instalase de multă vreme. Plăcerea de altă dată din timpul actului sexual dispăruse, iar el nu făcea nimic în acest sens. … 

Iniţial a crezut că toţi bărbaţii sunt la fel, asta până să mă întrebe şi pe mine:

– Nu ştiu ce să mai cred, tot timpul rămân nerezolvată… ţine prea puţin, finalizează apoi se băgă la somn. Atunci îmi vine dracii când îl văd întors cu spatele la mine, iar eu nici nu am apucat să simt ceva. Aşa sunt toţi bărbaţii?

– Cum adică toţi bărbaţii?

– Toţi… terminaţi repede?… ştii la ce mă refer…

– Nu cred. Fiecare bărbat este diferit. Cam cât timp durează actul sexual?

– Nu ştiu cât să spun… preludiul ţine foarte puţin, câteva minute… iar restul, nu ştiu exact… 10 minute, cred.

– Doar atât?

– Cam da. De aici şi frustrarea mea. Nu mai ştiu ce este ăla sex de calitate. De ce zici că fiecare bărbat este diferit? De exemplu… la tine?

– Nu vream să par lăudăros, dar sub 45 de minute nu cred că a ţinut vreodată.

– Înseamnă că te ţii bine… la pat. Şi cel mai mult?… aşa de curiozitate… zise ea în timp ce mă privea galeş, aşteptând cu nerăbdare răspunsul meu.

– Nu am dat importanţă acestui lucru. Dar cred că cel mai mult a durat… cam 2 ore.

– Două ore? Wow… asta da performanţă, nu glumă, comparativ cu ce am eu acasă…

În ziua aceea, Laura parcă mă privea cu alţi ochi. Şi înainte era amabilă şi ne înţelegeam bine. Un motiv just pentru care avea încredere în mine ca să-mi povestească din viaţa ei intimă. În acea zi am simţit-o altfel, mult mai disponibilă la flirt. Nici mie nu-mi displăcea acest lucru, o plăceam, poate mai mult decât ar fi trebuit, dar nu i-am spus vreodată.

Din acea zi, în discuţiile noastre era prezent şi subiectul sex, poate mai mult ca niciodată. Aveam idee unde bate, dar nu eram sigur şi nu aş fi vrut să-i rănesc sentimentele. Să creadă că doresc să profit de ea din moment ce mi-a spus anumite lucruri din viaţa ei.

Într-o zi şeful a intrat în birou şi ne-a spus.:

– Este nevoie de unul dintre voi să vină sâmbătă. Ştiu, de obicei nu lucrăm dar am nevoie de unul dintre voi. Nu prea o să aveţi ce să faceţi, dar trebuie… are legătură cu ce s-a discutat la şedinţă.

Vestea nu a fost pe placul meu. Ca să o scutesc pe Laura m-am oferit să vin eu. Şeful încântat că a rezolvat problema a plecat în grabă. Laura auzind că m-am oferit m-a întrebat:

– Vrei să vin şi eu… să-ţi ţin de urât?

– Ai treabă acasă, te aşteaptă soţul, de ce să vii sâmbătă din moment ce m-am oferit eu?

– Pentru că… vreau să fac sex cu tine.

Am crezut că nu am auzit bine. Imediat Laura s-a ridicat şi s-a făcut că are treabă, întorcându-se cu spatele la mine. Analizând situaţia, cred că i-a fost destul de greu să spună aşa ceva. Întrebările nu-şi mai aveau rostul. Discuţiile noastre din ultima perioadă aveau sens, doar eu nu văzusem ceea ce trebuia să văd.

Nu am mai spus nimic de subiect, dar nici ea. Până la sfârşitul programului abia dacă ne-am adresat câteva cuvinte unul altuia. Personalul pleca pe rând, se auzea pe hol sunete de paşi, de la femei şi bărbaţi. Intrau la noi în birou şi ne spuneau la revedere.

– Voi nu plecaţi?

– Avem ceva de terminat şi mai rămânem un pic… să aveţi poftă!

De fiecare dată spuneam acelaşi lucru celor care ne întreba. Speram să se prindă şi ea că vreau să nu plece imediat, să mai stea un pic. Trecuse mai bine de 20 de minute după program. Părea că nu mai este nimeni în birouri. Pentru siguranţă, m-am ridicat şi m-am dus să verific. Aveam dreptate, toţi plecaseră, rămăsesem doar noi doi.

Când am intrat în birou, Laura s-a uitat la mine. M-am dus la ea, am strâns-o în braţe şi am căutat să o sărut, fără să-i spun ceva. Nu se aştepta la asta, din privire nu părea speriată, poate doar un pic nedumerită. Sărutul puternic a determinat-o să scape pixul din mână.

Lipită de mine, simţeam cum îi bătea inima cu putere, m-a cuprins cu braţele şi m-a strâns tare de parcă nu vroia să-mi mai dea drumul. Am tras de fustă în sus şi am băgat mâna între picioare. Penisul se întărise. Sigur l-a simţit şi ea.

Uşor ameţită s-a dezechilibrat, aproape să cadă din picioare cu tocurile alea. Mi-am deschis fermoarul de la pantaloni şi mi-am scos penisul erect afară. De cum l-a văzut şi-a dus mâinile în talie, a prins marginea chilotului şi l-a tras în jos. În timp ce se chinuia să-I dea jos cu privirea im urmărea penisul.

S-a descălţat de pantofi, lăsându-i lângă birou. Imediat s-a lăsat în genunchi în faţa mea. Nu s-a repezit imediat la el, deşi cred asta îşi dorea. Parcă avea nevoie de acceptul meu ca să facă asta. I-am luat o mână şi am pus-o pe gland. Totul a mers de la sine. S-a apropiat mai mult. După câteva săruturi scurte la vârf, a deschis gura şi i-a făcut loc înăuntru.

Se mişca destul de bine. Tentaţia de a pune mâna pe capul ei ca să dirijez ritmul era mare. Abia mă abţineam. Până la urmă ce putea să se întâmple. Întâi am atins-o pe creştetul capului, apoi alunecând uşor către ceafă. O ţineam fix în timp ce mă mişcăm tot mai repede, dar fără să încerc să pătrund prea mult. Aveam tot timpul să ne cunoaştem, acum trebuia să-i placă.

Îşi luase treaba în serios. Plăcerea cu care îl sugea lăsa impresia că nu a mai făcut-o de mult. După un timp am oprit-o. Nu pentru ca nu era bine, ci pentru că vroiam şi eu să o gust. I-am dat mâna să se ridice. Atunci mi-a spus că de mult nu mai făcuse sex oral. O vreme îi făcea soţului, dar văzând că ea nu primeşte pe cât oferă, l-a tăiat de la porţie.

A vrut să mă sărute. Eu aveam alte planuri, dar am zis să nu o refuz. Brusc am întors-o cu spatele la mine, apoi am îndrumat-o să se aplece peste birou. Dacă ea nu-i mai făcea lui sex oral, era clar că nici el nu o mulţumea. Abia aşteptam reacţia ei.

Reacţia ei nu a întârziat să apară. Când mi-a simţit buzele pe labii, corpul începuse să-i vibreze urmat de un oftat lung. Îi depărtasem un pic picioarele pentru o poziţie cât mai facilă. Se împinge în mine tot mai mult. Mi-am făcut loc cu limba printre labii. Nu m-am aşteptat la reacţia ei:

– Dddaahhh… mai adânc… vreau să o simt tot mai adânc.

Oricât aş fi vrut, mai adânc de atât nu aveam cum. Altceva puteam să-i ofer ca să intre adânc. M-am ridicat. Cu braţul am poziţionat-o să stea un pic mai sus. Cu mâna cealaltă am potrivit penisul. După ce am intrat un pic, am prins-o de mijloc şi am împins cu putere.

– Aaahhh

Era umezită destul de bine ca să împing energic în interior. Mândria mea vroia să-i transmită că sunt un bărbat veritabil. Undeva în mintea mea se dezvoltase această idee, apoi am renunţat la ea, concentrându-mă la ceea ce aveam de făcut.

Laura gemea şi ofta într-una, iar pe mine nu putea decât să mă bucure. Mă pregăteam să schimb poziţia. Mereu am avut o fantezie… cum ar fi să faci sex deasupra biroului?… cu femeia aşezată pe spate, crăcită, depărtate la maxim. Laura m-a rugat să nu mă opresc. Mâinile în jurul taliei, o ţineau ferm… mişcările alerte erau pe placul ei. Mă încuraja… ddaa, nu te oprii!…

Plin de mine, eram conştient că voi contribui la primul ei orgasm după o perioadă lungă de timp. Simţeam cum tremură întinsă peste birou, cu gemete zgomotoase şi rugăminţi tot timpul ca să nu mă opresc. Parcă eram băgat în priză, la ritmul în care mă mişcam. A urmat un ţipăt ascuţit din partea ei, cu un tremurat mult mai puternic decât până atunci.

Se ţinea cu mâinile strâns de birou, abia reuşea să se ţină pe picioare. Ieşisem din ea. Aşteptam, frecându-mi uşor penisul, să se liniştească ca să o pot aşeza în poziţia pe care o doream, deasupra biroului. Într-un final şi-a revenit. I-am spus să se urce.

Am prins-o de picioare şi le-am ridicat până sus, depărtate, într-un “V” ispititor. Mi-am potrivit penisul şi am intrat. Cu mâinile o ţineam de glezne. A ridicat capul de câteva ori, pentru o vizibilitate mai bună. Între timp şi-a deschis bluza şi şi-a scos sânii afară. Trăgea de ei, se juca cu sfârcurile. Din când în când îşi sugea senzual un deget privindu-mă atent.

Felul în care îşi sugea degetul, zgomotele pe care le făcea mă aţâţau tot mai mult. Cred că făcea asta intenţionat, să mă excite tot mai mult, să pot finaliza mai repede. Chiar dacă nu mai erau şanse să vină cineva, tot trebuia să plecăm repede, să nu dăm amândoi de bănuit acasă.

În acele momente nu gândeam aşa. Eram destul de concentrat, dar nu aveam şanse prea mari să termin. Am văzut cum şi-a dus o mâna între picioare şi a început să-şi frece energic clitorisul. După un timp de atâta privit, am ieşit din ea, m-am aplecat cu capul între picioarele. Cu gura lipită, limba căuta să culeagă tot mai mult din savoarea schimbului de fluide.

Laura a pus mâna pe capul meu, împingându-mă tot mai mult. Îmi plăcea enorm de mult, parcă nu mă săturam. M-a eliberat apoi m-a împins uşor cât să coboare de pe masă.

– Hai să termini şi tu, nu putem sta prea mult peste program.

Mi-a indicat să mă aşez pe un scaun cu picioarele depărtate. Între ele s-a poziţionat ea, mi-a prins penisul cu gura, sprijinindu-se cu braţele pe picioarele mele. Buzele alunecau rapid, încerca să cuprindă tot mai mult. Îmi plăcea tot ce făcea, dar nu era suficient ca să am orgasm.

M-am jucat cu sânii ei, mai mult să-mi dea un imbold, dar tot degeaba. Era o singură variantă ca să plecăm mai repede. Mi-am prins penisul în mâna dreaptă, iar ea l-a eliberat cu gura. Nu ştia ce vreau să fac. Îl frecam destul de rapid, cu mâna liberă am apăsat pe capul ei să-l prindă de vârf între buze, să simt buzele şi limba cum îl alinta. Nu a durat mult, cu a ajutorul meu şi stimulat de ea am reuşit să termin rapid.

În timp ce ne îmbrăcăm, Laura mi-a amintit.

– Mâine este vineri, apoi vine sâmbăta. Să ştii că nu am uitat, o să vin!

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Un comentariu la „Colega are planuri mari”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.