Ardeleancă de nota 10

Îmi era dor de o partidă de sex pe cinste. Aveam un chef nebun să ating o femeie, dezbrăcată în faţa mea, să o mângâi şi să o pipăi după bunul plac. Fiind burlac, mă săturasem de masturbările din fiecare seară. Uneori aveam senzaţia că nici asta nu mă mai mulţumeşte. Oricât de des m-aş fi masturbat, vroiam mai mult, de fiecare dată mai mult. Din când în când este bună şi masturbarea, dar să ai o parteneră lângă tine este şi mai bine. … 

Până la urmă m-am hotărât. Vroiam neapărat o femeie în acea seară. Cum toate încercările de a avea o relaţie stabilă eşuau, nu aveam nici o şansă să invit pe cineva în oraş, ca apoi să ne retragem la mine acasă şi… aveţi idee ce ar trebui să urmeze.

Singura şansă pentru mine pentru a face sex era să apelez la damele de companie, prostituatele. După ce am studiat anunţurile, am reuşit să mă hotărăsc la una singură. O voce duioasă mi-a răspuns la telefon. Eram pe drumul cel bun. A urmat un duş rapid, apoi m-am îmbrăcat şi m-am dus la adresa pe care am primit-o. Nici nu am ajuns bine la etajul cu pricina, că o uşă s-a deschis uşor şi mi-a spus:

– Haide… tu!

În prima fază nu am dat prea multă importanţă accentului, m-am grăbit să intru înăuntru. Imediat a închis uşa în urma mea. După ce am intrat am văzut că purta o ţinută din plasă cu multe curele. Tipa, nu foarte înaltă, cu forme rotunjoare, părul negru cu ochii albastru deschis. M-a invitat să intru în dormitor, apoi mi-a arătat unde să mă dezbrac.

Până m-am dezbrăcat, ea a stat întinsă în pat şi mă privea. Chiar mi s-a părut interesant felul în care se uita la mine. În chiloţi penisul zvâcnea uşor. Când am fost gata, m-am urcat în pat şi m-am aşezat lângă ea. Ea s-a dat într-o parte şi mi-a făcut loc să mă aşez cât mai comod. Fără să mai spună ceva a trecut direct la acţiune, făcându-şi loc între picioarele mele.

Sprijinită în braţe, s-a aplecat şi mi-a atins penisul cu sânii mari, apoi l-a primit între ei, alintându-l uşor cu mişcările din corp. S-a lăsat mai mult spre mine, m-a sărutat uşor pe abdomen, apoi s-a retras până în zona testiculelor. La atingerea lor cu buzele am tresărit uşor. Le-a mai sărutat de încă câteva ori apoi s-a dus către vârful penisului.

Fără să-l atingă cu mâna l-a prins cu gura de vârf, apoi l-a prins cu mâna dreaptă de la bază. A urmat câteva atingeri cu vârful limbii la vârf, apoi l-a prins din nou. Buzele strânse pe gland alunecau rapid. Din câteva mişcări, penisul a intrat aproape tot. M-a surprins total. De multă vreme nu mai fusesem la “femei” şi nu mă aşteptam să o întâlnesc tocmai pe ea, care să-mi ofere sexul oralul visurilor mele.

Aş fi vrut şi sex normal, dar m-am răzgândit rapid. Ceea ce primeam era mult peste aşteptări şi nu puteam să ratez o asemenea ocazie. Gemetele mele o determinau să se mişte mai repede. O vreme nu am avut nici o reacţie. Stăteam întins, cu picioarele larg desfăcute fără să schiţez vreun gest. Din când în când mai aruncam o privire, ca să mă conving de ceea ce se întâmplă.

Timid, am ridicat mâna stângă şi am aşezat-o pe cap, mai mult de formă, fără să apăs, atingându-i uşor părul. Nu ştiu dacă a înţeles că asta vreau, dar mi-a plăcut enorm când s-a lăsat în jos până a ajuns cu buzele la bază… aahh… nu m-am putut abţine să nu-mi exprim liber senzaţiile trăite. A stat aşa câteva secunde, apoi şi-a reluat mişcarea, la fel de energică.

Din când în când se oprea din mişcare, pentru câteva atingeri cu limba la vârf. De fiecare dată îl prindea cu toată mâna şi îmi freca penisul energic câteva secunde, apoi mâna o aşeză la bază şi îşi relua mişcările la fel de energice, până intra tot.

Un tremur uşor pusese stăpânire pe mine. Gura primitoare îmi acaparase tot penisul. Nu cred că mai reuşea să facă mişcarea până sus, la vârf. Aveam senzaţia, din ritmul mişcării, că se opreşte până la jumătate, apoi pornea vijelios până la bază, lovindu-se cu capul de abdomenul meu. Loviturile de cap de abdomen deveniseră tot mai frecvente şi mai puternice. Aveam senzaţia că sunt la sală şi trebuie să lucrez abdomenul.

Am întins o mână şi am prins-o de sânul stâng. Mişcările ei mă înnebuniseră. Profesionistă, nu glumă, comparativ cu alte experienţe din trecut, nu prea grozave. Intensitatea senzaţiilor ajunsese la cote maxime. De fiecare dată simţeam penisul cum alunecă pe gât. Momentele în care se oprea cu buzele la bază mă făceau să exclam tot mai zgomotos.

A urmat o serie energică de mişcări, fără oprire. Aş fi vrut să imortalizez momentul, să filmez cu telefonul, pentru arhiva personală, dar nu am încercat să-i propun. Nu cred că ar fi fost de acord, dar nu mai conta.

Presiunea puternică a sângelui pulsa în penis, din interior simţeam cum avalanşa de spermă se pregăteşte să urce. I-am luat mâna de pe penis şi am înlocuit-o cu a mea, de la jumătate în jos. Restul l-am lăsat ei, captiv între buzele primitoare. Frecându-l rapid, am grăbit momentul aşteptat. Gemeam destul de tare cu mult înainte să ejaculez.

Cu un ultim efort… aaahhh… apoi am luat mâna de pe el. A făcut câteva mişcări energice în sus şi în jos. Când a simţit primul jet s-a oprit din mişcări, aşteptând să termin. Tremuram destul de tare, din mine ţâşnea parcă şi ultima rezervă de spermă. Un ultim spasm a anunţat finalul.

Mi-a eliberat penisul, apoi l-a şters frumos cu nişte şerveţele, după care s-a dus la baie. În timp ce mă îmbrăcam, mă simţeam eliberat. Părea că am avut o greutate enormă pe umerii mei, iar acum a dispărut. Starea de spirit era mult diferită faţă de momentul în care am venit. Prestaţia trebuia apreciată şi lăudată.

– Ai fost minunată… mi-a plăcut foarte mult. De mult nu am mai întâlnit de mult o femeie care să facă cum ai făcut tu, dar tu ai fost minunată.

– Altele nu fac aşa?… aşa se face un oral, tu…

– Sigur te voi mai vizita, mai ales că ştiu cum să dau de tine.

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.