Vibratoarele aduc fericirea în cuplu? sau Cum să faci sex în 3 fără să se supere soţia?

La întâlnirile dintre soţia mea şi verişoara ei, mai ales când nu-i nimeni prin preajmă, se aduce în discuţie intimităţi din viaţa de cuplu. De multe ori, soţia îmi împărtăşeşte din discuţiile avute între ele… sfaturi idei, păreri, experienţe noi. Ultima dată, aflată în vizită la verişoara ei, subiectul despre sex a fost din nou pe buzele lor. Verişoara ei şi-a adus minte să-i facă cunoscut ceva nou, ceva despre care nu vorbise până atunci. În sprijinul afirmaţiei a chemat-o în dormitor să-i arate ceva. … 

De puţină vreme, primise drept cadou un vibrator de la soţul ei. Apucase să-l probeze de câteva ori, aşa că avea ce povesti. La început i s-a părut haioasă toată situaţia, chiar s-a amuzat mai mult decât şi-ar fi închipuit. Atingându-l, simţindu-i textura, întorcându-l pe o parte şi pe alta, în timp ce verişoara ei povestea modul cum l-a utilizat şi ce a simţit, ideea de avea un astfel de produs nu i se mai părea rea, chiar începuse să o încânte.

Seara, printre subiectele discutate şi-a amintit de acest moment şi mi-a spus despre ceea ce discutase amândouă şi mai ales, nu a omis să-mi spună despre noua achiziţie a verişoarei. Deşi am întrebat-o dacă doreşte să-i cumpăr unul, a răspuns foarte vag, fără să ofere un răspuns hotărât… Da sau Nu.

Am încercat prin întrebările mele să o determin să-mi ofere un răspuns mai clar. Răspunsul ei… nu ştiu… l-am văzut că un Da. Poate că nu dorea să mă supere, crezând că îmi va afecta masculinitatea şi voi fi total împotrivă.

Fără să-i spun, am căutat pe internet mai multe magazine on line de vibratoare. Dintre cele pe care le-am vizitat, am ales doar unul datorită diversitaţii produselor. Pentru că nu m-am putut decide asupra unuia singur, m-am gândit că ar fi mai bine să merg direct la magazin şi să aleg produsul dorit.  Seara următoare, venind de la muncă, i-am spus soţiei că am o surpriză pentru ea.

– Să nu-mi spui că mi-ai luat un vibrator… mi-a spus ea în glumă.

– Ba da, asta ţi-am luat.

– Nu cred…

A luat cutia în mână şi s-a uitat la el hlizindu-se.

– Dar nu este prea mare?

– Nu… aşa este şi penisul meu când este erect, doar că nu îţi dai seama acum. Are cam aceeaşi grosime, la lungime îl introduci cât doreşti. Trebuie să-l probăm diseară, ce zici?

Nu mi-a răspuns, dar părea încântată de idee. După ce am mâncat şi am făcut câte un duş, era timpul să trecem la acţiune. Amândoi dezbrăcaţi în pat, înveliţi cu un cearceaf, ne sărutăm şi ne mângâiam. Vroiam să-l încerce, doar de aceea l-am cumpărat. Mi-am amintit de el şi m-am dus în cealaltă cameră, unde îl lăsasem.

Vânzătorul de la Erotica.ro a avut grijă să-mi facă instructajul înainte, aşa că ştiam ce am de făcut. Soţia mea nu se aştepta să-l aduc în cameră. Diametrul i s-a părut cam mare şi cred că avea ceva emoţii să-l încerce. I-am pus baterii noi apoi l-am aşezat aproape de noi. Seara a decurs precum în alte dăţi. Un amalgam de mângâieri şi săruturi între noi, cunilingus şi felaţie, poziţiile ei favorite pentru un orgasm garantat… nu doar unul, chiar trei.

Fiind super excitată, i-am spus că este timpul să-l probăm. Aşa cum m-a sfătuit vânzătorul, am aplicat o peliculă subţire de lubrifiant la vârf şi un pic ei. Întinsă pe spate, privea atent la obiectul străin ce urma să intre. Ca să fiu sigur, am potrivit vârful vibratorului între labii şi l-am împins uşor.

Oftatul ei m-a încurajat să continui, până a intrat aproape tot. Cred că nu-i venea să creadă ce se întâmplă. Plăcerea a determinat-o să ignore sursa plăcerii şi s-a lăsat purtată de val. O vedeam cum se încovoaie în timp ce mişcam uşor înainte şi înapoi.

Se obişnuise cu intensitatea vibraţiilor. Mişcările înainte şi înapoi păreau naturale. Am prins-o de o mână şi i-am aşezat-o pe el, să se obişnuiască cu el. Au aveam o altă idee. O idee preluată dintr-un film pentru adulţi, pe care îl văzusem împreună.

Cum se afla întinsă pe pat, cu capul pe pernă, m-am dus la capul ei. Jucându-mă cu penisul, a deschis ochii şi l-a văzut aproape de ea. A întors capul spre mine, deschizând gura larg. La ideea de avea vaginul şi gura ocupate în acelaşi timp mă gândisem de multă vreme, dar nu am deschis subiectul.

După un timp mi-am făcut loc să mă întind lângă ea. Când nu reuşea să-şi mai mişte capul înainte şi înapoi, mişcăm eu din bazin. Cred că dăduse la maxim intensitatea vibraţiilor, la felul cum îi tremurau coapsele.

Se foia, îşi arcuia trupul, dădea din picioare… uneori le strângea, ca apoi să le depărteze larg. Nu vroia să piardă contactul cu penisul meu. Sugea cu poftă, fără să-l slăbească o clipă. Sunetele emise erau ca un mârâit continuu.

Am simţit-o de multă vreme că şi-ar dori ceva similar, după modul în care îmi sugea degetul în timp ce o penetram energic. Acum, vaginul ocupat de noua achiziţie, gura flamandă, cu buzele mulate sugând cu pasiune… cu siguranţă era mulţumită.

Priveam atent la toată scena… picioarele neastâmpărate, un vibrator ce aluneca energic în interior, dirijat de mişcările ei, sânii cu care mă jucam… trăgând de ei în toate direcţiile, penisul sechestrat de buzele subţiri ce alunecau pe lungimea lui…

Am închis ochii, trăind acesta scena mental… mă încordasem, gâfâiam tot mai profund. Îmi surâdea ideea să finalizez în aşa. De obicei nu este fan ejaculare orală, dar acum nu ştiam cum să procedez. Semnalele mele erau clare, iar ea nu vroia să-l elibereze.

O vedeam cum tremură, încă puţin mai aveam şi… tremuram şi eu. Sunetul ţipător trebuia să o avertizeze de ceea ce urma să se întâmple, ea cauta să cuprindă în gură tot mai mult… aahhh… eliberând sămânţă, jet după jet. Aproape terminasem… cu o ultimă zvâcnire, m-a stors de ultima picătură.

Epuizat, am rămas aşa câteva minute. Penisul se micşora vizibil. M-am dus la baie să mă spăl, în timp ce ea a continuat să introducă vibratorul tot mai energic în interior.

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.