Noi două şi un strap-on

Fiind colege de apartament ne-am apropiat foarte mult una de alta. Atât de mult, încât, din întâmplare, din greşeală spunem noi, am experimentat împreună dragostea dintre două femei. Ne-a plăcut destul de mult ce s-a întâmplat între noi şi nu am regretat nici o clipă cele întâmplate. Apoi, a devenit un obicei, interesul pentru băieţi scăzuse destul de mult, deşi amândouă primeam numeroase avansuri din partea băieţilor. … 

Cred că ceea ce a făcut să ne apropiem a fost nevoia de cunoaştere a propriului trup, cum numai o femeie îl poate înţelege mai bine, spre deosebire de băieţii, grăbiţi, egoişti, ce se gândesc doar la propriile nevoi.

Eram convinse că nu vom avea împreună o relaţie totală de lesbianism, renunţând cu bună ştiinţă la relaţiile cu persoanele de sex opus. Era doar o etapă în viaţa noastră ce părea mult mai atractivă, mai implicată în emoţii, mult mai pasională.

Începuse să ne atragă să urmărim filme cu lesbiene în diferite ipostaze, folosind diverse accesorii. Într-unul din filmuleţe, protagonistele foloseau un dildo ataşat de trup cu nişte curele. Roxana fiind o fire mai dominatoare a fost foarte încântată să încercăm aşa ceva. Ce-i drept, experimentasem amândouă până atunci, vibratoare mai mici şi mai mari, bile anale şi vaginale, dildo cu două capete.

I se părea interesant să se pună în pielea unui bărbat. Sigur nu avea aceleaşi trăiri, dar ideea în sine i se părea interesantă. Nu s-a lăsat până nu a achiziţionat unul. După ce a făcut o triere, a ales unul fără striaţii de culoare albă şi curele de culoarea neagră.

Seara a început ca de obicei, camera uşor luminată de la lumânări parfumate. Săruturile şi mângâierile obişnuite, îmbrăţişate, cu picioarele petrecute. De la început am simţit o mică grabă din partea ei. De obicei insistă foarte mult în zona sânilor, scotocindu-i, trăgându-mă de sfârcuri. Poate o interesa să experimentăm noua achiziţie.

Roxana s-a răsucit, s-a urcat peste mine făcându-şi loc cu capul între pulpele mele. Limba jucăuşă mi-a atins clitorisul… aah… apoi a coborât pe labii şi-apoi urcând înapoi. Cu greu am reuşit să mă strecor sub ea, să ajung la păsărica ei. Într-un final am reuşit. Gemeam amândouă stimulându-ne una pe alta.

Mi-a introdus un deget în interior în timp ce limba apăsa cu putere pe clitoris. După un timp l-a introdus pe al doilea, mărind viteză în interiorul meu. Eram atât de distrasă încât nu mai reuşeam să mă concentrez să-i ofer şi eu placere. S-a lăsat cu totul peste gura mea, mişcând bazinul înainte şi înapoi.

S-a ridicat de pe mine să aducă straponul de pe noptieră. O priveam cu câtă încântare îşi prindea cureluşele. După ce a terminat, s-a mişcat puţin înainte şi înapoi, făcând ca dildoul să se balanseze o dată cu ea. Nu m-am putut abţine şi i-am spus:

– Cred că ţi-ar fi plăcut să ai penis, nu-i aşa?

– Poate că da… mi-a răspuns un pic mândră de ea, balansând dildoul în sus şi în jos.

S-a urcat în pat, mi-a spus să mă aşez în genunchi lângă ea. Venind mai mult către mine, mi-a atins buzele cu dildoul, l-a frecat de câteva ori de buzele mele apoi mi-a spus să deschid gura şi să-mi imaginez că este un penis real.

O priveam în ochi, cu limba mă jucam la vârful lui. S-a împins către mine, mi-a intrat în gură. Şi-a pus mâinile pe capul meu. Începuse să se mişte uşor înainte şi înapoi, apoi încerca să-l bage tot mai adânc.

– Ai făcut vreunui tip deepthroat?

– Nu… a încercat un tip să mă convingă dar nu am vrut, îmi era teamă să încerc.

– Acum ai ocazia, dimensiunea nu este foarte mare, pare ca a unui penis normal.

Nu a terminat bine de zis, m-a strâns tare de cap şi a împins uşor până a intrat jumătate. Ea nu s-a oprit aici, continua să împingă. Mai aveam puţin şi îl înghiţeam pe tot, dar m-am înecat şi mi-am tras rapid capul. A doua oară, la fel. De data asta mi-au dat puţin lacrimile.

Îi plăcea jocul ăsta de-a “bărbatul” şi femeia. Undeva într-un colţişor, amintirile cu scene de sex cu bărbaţi se derulau în minte şi parcă începuse să-mi fie dor să fiu atinsă de un bărbat, de braţele lui puternice, viguroase. Să simt tăria unui penis natural în interiorul meu.

Roxana a mai încercat de câteva ori să-mi îndese tot dildoul în gură, apoi a luat câteva perne mari, le-a pus una peste alta şi mi-a spus să mă aşez peste ele, cu faţa în jos şi spatele la ea. Eram curioasă să aflu cum se simte în interior. Era diferit ca formă şi textură faţă de vibratoarele pe care le folosisem. Majoritatea aveau striaţii asemănătoare a unui penis. Acesta nu avea nimic, era ca o bucată de plastic lung, ascuţit spre vârf.

În timp ce aşteptam, Roxana l-a uns la vârf cu un lubrifiant, apoi a pus o mână pe şoldurile mele, trăgându-mă spre ea. Cu cealaltă mână potrivea dildoul între labiile mele. I-am simţit duritatea intre labii. Roxana a împins până a intrat tot. Mă ţinea cu ambele mâini de şolduri şi împingea în mine tot mai repede.

La început părea ca un obiect, apoi, începusem să mă obişnuiesc cu el. Roxana era atât de încântată, încât, s-a pus peste mine cu toată greutatea. Mă penetra viguros în timp ce mă muşca uşor de ureche. Încerca să aibă atitudinea unui “bărbat” dominant.

A dorit să experimentăm altă poziţie. Eu aşezată la marginea patului, ea aşezată lângă pat, stând în genunchi pe nişte perne. Mi-a ridicat picioarele lipindu-le de trupul ei. Dintr-o mişcare m-a pătruns. Mă simţeam mai bine în acesta poziţie deoarece nu intra tot.

Închisesem ochii, mă trăgeam de sâni, îmi frecam clitorisul. Poate că mă obişnuisem cu el, iar senzaţia părea a fi precum al unui penis adevărat. Excitată la maxim, mă încordasem, îmi muşcam buzele… cu mâna stângă îmi frecam clitorisul energic. Roxana mărise ritmul, pesemne că m-a simţit… aahh… mi-a eliberat picioarele şi s-a aşezat peste mine sărutându-mi sânii.

Data viitoare e rândul meu să fiu “bărbatul”.

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

5 comentarii la „Noi două şi un strap-on”

  1. Si eu as avea curiozitatea sa las o femeie sa foloseasca un strap-on pe mine, cred ca ar fi senzual si interesanta experienta.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.