Când femeile nu ştiu ce vor…

De multe ori am auzit critici adresate bărbaţilor ce au interpretat greşit amabilitatea femeilor ce au crezut că, aceasta amabilitate, are doar un scop sigur… vor sex. Mi s-a întâmplat de multe ori să gândesc la fel precum majoritatea, însă, de cele mai multe ori aprecierea nu a fost în greşită în totalitate, exista un sâmbure de adevăr. Cel mai dificil este să demonstrezi acest lucru. Semnalele oferite de către doamne, deşi le interpretez corect, nu mă grăbesc cu etichetarea, aştept noi semnale pentru mai multă siguranţă. … 

Plecat pe teren, întâmplarea a făcut să mă întâlnesc cu o colegă de muncă în zona unde locuieşte. Fiind liberă în acea zi, a decis să-şi rezolve câteva probleme. Întâlnirea a fost mai mult decât surprinzătoare. Dacă de obicei exista un mic salut şi un pic de conversaţie între noi, fără să ne apropiem de zona de confort al celuilalt, acum situaţia era mult diferită.

De cum ne-am văzut, a urmat salutul obişnuit, apoi zâmbetul ei mult mai larg ca de obicei, faţa mult mai senină. S-a apropiat de mine, a depăşit zona de confort, o mână a pus-o în jurul taliei mele concomitent cu dorinţa de a mă săruta pe obrazul stâng, apoi şi celălalt. Era ceva nou şi nu găseam motivul acestei schimbări.

Ştiam că este singură, însă, aveam nevoie de mai multe elemente ca să înţeleg corect această schimbare. Prima impresie la cald… are bucurii la mine. Subiectul conversaţiei era tot despre muncă, părea interesată să afle mai multe detalii. Pe mine subiectul mă plictisea, dar ea continua să mă întrebe despre lucruri ce nu intrau în atribuţiile ei.

În timp ce vorbeam, îmi cauta mereu privirea, cauta mereu să se poziţioneze cât mai perfect în faţa mea, la o distanţă destul de apropiată. Schimbând subiectul, la apariţia unor mici glume nevinovate între noi, s-a mişcat puţin către stânga mea, căutând mereu să mă atingă din lateral, ca şi când ar dori să mă gâdile. De câteva ori  s-a lipit de mine prinzându-mă cu braţul de mijloc.

Pentru mine era destul de clar, însă, nu aveam idee cum va reacţiona ea dacă realiza ce credeam eu. Nu era prima femeie care s-ar fi retras spunându-mi că am înţeles greşit, deşi acţiunile, vorbele, expresia feţei, limbajul nonverbal indicau ca fiind corectă interpretarea. Poate că la unele femei le place să se joace cu mintea bărbaţilor sau nu cunosc semnificaţia rolului pe care îl joacă.

Aveam o jenă să deschid acest subiect, nefiind tocmai priceput în astfel de situaţii, dar vroiam să aflu reacţia ei. Mă prinsese cu braţul de mijloc, aşa cum o mai făcuse de câteva ori, se uita la mine şi spunând ceva haios. Ştiam ce vroiam să fac, emoţiile mi-au luat-o înainte, inima îmi bătea tare, cumva mă simţeam nesigur, dar încercam să nu arăt asta.

M-am aplecat către ea şi am sărutat-o. Am vrut să fie un sărut pe buze, dar nu mi-a reuşit. A fost ceva între obraz şi colţul gurii. Imediat a tăcut, cu ochii mari mă privea, părea un pic emoţionată, am văzut-o cum îşi freca buzele între ele. Tăcerea ei am interpretat-o ca pe un da… da, să continui.

Cu o mână am prins-o de mijloc, am tras-o mai aproape de mine şi am sărutat-o din nou. De data asta nu a mai fost luată prin surprindere. A ridicat bărbia către mine să ajung mai bine la gura ei, apoi m-a cuprins cu braţele. Rămăsesem în faţa unui magazin şi ne sărutam fără să scoatem vreun sunet.

Brusc mi-am amintit că-mi spusese că locuieşte la câteva blocuri distanţă de noi. Merita încercat o întrebare.

– Vrei să mergem la tine?… apoi am făcut o pauză.

Restul cuvintelor le derulasem în minte, parcă nu aveam curaj să le rostesc şi pe acelea. Până la urmă a dat din cap afirmativ, mi-a zâmbit şi mi-a spus că nu sta departe. Acasă nu mai era nimeni, iar de la ea înţelesesem că nici nu va veni cineva prea curând. Era abia ora prânzului.

Odată intraţi în casă, mi-a spus să mă fac comod pe canapeaua din sufragerie. Invitaţia putea să mai aştepte. Am prins-o de mijloc am tras-o hotărât spre mine şi am început să o sărut. Nu s-a opus. Mâinile alunecau în voie pe trupul ei pe… coapsele pline, fundul mare, sânii ce păreau că vor să rupă bluza.

Nu mai aveam răbdare, căutam să o dezbrac în timp ce ne sărutam. Îi desfăcusem nasturii de la bluză la intrare, pe hol. Focul pasiunii ne-a prins pe amândoi, poate pe mine mai mult decât ea.

– În ce cameră putem să mergem?…

– Poate că ne grăbim un pic…

– De ce, tu nu vrei?…

– Ba da, dar ne mişcăm prea repede…

– Suntem adulţi, nu mai suntem adolescenţi…

Discuţia nu a fost nici măcar o clipă întreruptă de săruturile noastre. Mâinile mele au cutreierat pe trupul ei, peste tot. Ea se juca cu o mână în părul meu, iar cu cealaltă îmi pipăia fesele, strângându-mă alternativ, mai încet sau mai tare. Penisul se întărise, speram că şi ea să se fi umezit între picioare.

Încă ne aflăm pe hol, aveam o reţinere să mai insist încă o dată să mergem în dormitor, să nu mă refuze din nou. Ca să o conving mai repede, i-am luat mâna de pe fesele mele şi i-am aşezat-o în faţă, la prohab. Când      l-am simţit tare a scos un sunet încurajator… mmhh.

Ofta din ce în ce mai tare, cu mâna căuta să cuprindă toată umflătură, dar fără succes. După ce am aţâţat-o un pic, mi-a venit ideea să-i ofer mai mult. M-am desfăcut la curea, apoi la nasturi, după care am scos penisul afară din chiloţi.

Credeam că va pune imediat mâna pe el, dar nu a fost aşa. Poate că ar fi vrut să facă asta, dar ceva a reţinut-o. I-am prins mâna din nou… mi-a prins penisul cu mâna. S-a uitat în jos către el oftând uşor, în timp ce îl freca uşor.

S-a oprit, m-a tras de mâna să merg după ea în sufragerie. În apropiere era un fotoliu. S-a aşezat cu fundul pe mânerul acestuia şi m-a tras către ea. M-a prins cu mâinile de mijloc, apoi s-a lipit cu capul de pieptul meu. Am stat aşa câteva minute fără să facem nimic. Între noi, penisul erect pulsa simţindu-i sânii în apropiere.

Sigur l-a simţit şi ea. Şi-a luat mâinile din jurul meu, cu o mână mă mângâia pe piept… aluneca uşor până a ajuns la penis. L-a prins cu mâna, s-a uitat un pic în sus către ochii mei, apoi şi-a coborât privirea către el. Cu mâna îl freca încet, privind mereu în jos. Capul s-a lăsat un pic mai jos… încă un pic. I-am simţit buzele atingându-mi capul penisului. Limba a intrat în scenă, se plimba în jurul măciuliei.

Nu puteam să văd nimic de părul ei. Capul ei, aproape lipit de mine. Buzele calde, de la atâta sărutat, s-au mulat pe gland, făcând mişcări scurte înainte şi înapoi. Saliva se scurgea uşor pe gland. După un timp am   oprit-o. Am apucat-o de bărbie să-şi ridice capul în sus să o pot săruta pe gură, apoi am tras-o de pe marginea fotoliului şi i-am sugerat prin semne să se aşeze în genunchi în faţa mea.

Îşi pusese mâinile pe şoldurile mele, m-am împins către ea până mi-a apucat penisul cu gura. Îmi plăcea să o văd cum îşi mişca capul înainte şi înapoi… buzele ce alunecau uşor din scurt. Credeam că totul este totul bine, că nu va fi vreun impediment să ducem până la capăt ceea ce am început. Buzele alunecau tot mai mult, făcându-mă să oftez tot mai tare.

Dintr-o dată s-a oprit, s-a ridicat în picioare, s-a şters cu mâna la gură şi mi-a spus că trebuie să plec, în timp ce se întorcea cu spatele la mine. Am încercat să o prind de umeri să o întorc către mine, să putem discuta, însă a fost ferm pe poziţie… trebuia să plec. Mi-am aranjat hainele şi am plecat fără să cunosc natura problemei.

A doua zi, a venit mai târziu cu zece minute faţă de program. Rece in privire, m-a salutat pe fugă şi s-a dus în biroul ei, privind în jos.

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.